Отговори
# 510
Много силно се опитах да ми хареса Къщата на Инфлуенсърите, но уви - направили са огромен тюрлю-гювеч и за фенове на сериозни риалити формати е тотално негледаемо. Дори сега като пуснах и видях как хора тотално надиграни и изгонени са се върнали и за капак са вкарали Емо Каменов се зарадвах, че съм си спестил нервите.
Павел Колев и Ицака изключително много ме кефят като създатели на съдържание, но като ценител смятам, че нивото е много слабо там от към изпълнение.

Иначе ми прави впечтление от към "reach" в интернет Игрите са в пъти по напред и гледани спрямо Гривните, но това го разбирам като пилотен сезон. Там минуса е, че има не малко излишни образи, а това което чух от Сами Хосни за подбора на кадрите силно ме разочарова.
Едно момче лятото се свърза с мен и ми разказа кастингите надълго и широко и ми намекна, че търсят един "определен" тип хора и заради тях са отрязали много по-вълнуващи и подготвени стратегически образи - жалко

# 511
@sam01, мерси за инфото, не знаех, че Биг Брадър е бил планиран за май-юни. Май щеше да е по-добрият вариант.
Още в първи епизод си “заплюх“ Мартин, стана точно както с Момчи миналия сезон, ако щеш вярвай, аз по принцип се насочвам към тези, които имат и на “втория етаж“, и това го знаеш - Юли, Фифо, Момчи...и тримата са с висше образование, умни интелигентни хора, които не са само силоваци, а играят с мисъл - фен съм на такива състезатели.
Наистина Мартин е интелигентен човек. (Не мисля, че същото важи за Момчил в такава степен, но... мое мнение. След като чийтваше и шмекеруваше непрекъснато, ми стана изключително противен. Защото другите не го правеха и просто не е честно спрямо тях. Трябва феърплей, а не номерца на принципа "ако видят-видят" и "ако мине-мине").
ББ трябваше да ги държат в реално време и на Нова година и на Нова година Нова да излъчва директно от там - вместо словото на Радев и др.пошли/стари/негодни "новогодишни" лакърдии. Щяха да оберат рейтингите. Yum
E какво лошо има? Нали в първия сезон беше така, посрещнаха Новата 2005 г, Зара, Здравко и Виктор, валеше сняг в двора на къщата.  
Иначе Мунчо (Мистър Кеш) пак ще си го дават на Нова година от 23.50 ч. Предаването  може да си го дават от 20 до 21 или изобщо да прескочат въпросната вечер.

А във въпросния филм Гунди изобщо ли не присъства Котков? Ми то тогава защо са правили филм, щом така се изкривява всичко? Ако враждуват двете фамилии и не са дали съгласие герой на Котков да участва, по-добре да не правят такъв филм. Иначе е нелепо.

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 00:48 от diziler

# 512
@sam01, мерси за инфото, не знаех, че Биг Брадър е бил планиран за май-юни. Май щеше да е по-добрият вариант.

Според мен не толкова неподходящото време на излъчване, а неопитността на продуцента провалят сезона. Да го бяха дали на Иван и Андрей сигурно много по-добра работа щяха да свършат, поне имат много по-голям опит с реалити формати (вкл. Къртицата - нашият вариант се доближава до ББ и е доста харесван по мненията, които съм чел във форума, въпреки че лично аз не съм го гледал). Премиерният епизод щом се е представил толкова добре, имаха шанса да задържат интереса.

# 513
  • София
Този път ще изпреваря Diavolo с графиката на рейтингите Joy

# 514
  • София
Пусната е новата анкета! 😊
Старата е в архива.

Кое шоу ви липсва? 😊

Дидо, нп естествено
Таман щях да пусна графиката, ама се занимавах с теми и анкети.

Коментар:
ИВ държи стабилно ниво, за това и няма да има Ол Старс и догодина, хах.
Гласът също държи ниво.
Забелязвам покачване при Бягство към победата и Стани богат, но все още е малко това. Но го отчитам.
Покачването при Островът на 100-те гривни е твърде незначително като процент. Не ми харесват тези резултати. И да, Фермата 9 имаше по-добри резултати от тези. Не лъжат Иван и Андрей в неофишъла. Въпреки, че Туджаров не е съгласен с тях. На Фермата си спомням, че се движеха около 9 и 8, не е както твърдят обаче с 50% по-добри резултати, което си е направо тролене. Явно им е много голям кеф да сипват на Ники Николов и bTV, уф.

Общо взето bTV си стои в челото основно заради винаги силните си 'Новини' + Гласът на България.

# 515
Липсва ми класическия Сървайвър (особено като сезонът на Йо, Бо и Зо).
Също и Форт Бояр.

Радвам се, че Бягството покачва проценти. Мислех, че зрителите ще го игнорират, защото сезонът е пренаситен с реалита, някои нови, други с утвърдена аудитория. На мен ми харесва. Гледам го, обаче, по-късно, а не в момента на излъчване.

# 516
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
И аз съм приятно изненадана и се радвам за Бягството. Дано покачи още повече рейтинга, за мен това остана единственото нормално, позитивно и не пошло шоу. Все още гледаеми са ОСГ и ИВ, като последните копат уверено към дъното с редакторските намеси и отказа на продукцията да се вслуша и уважи зрителите.

# 517
Гласувах за Сървайвър, Къртицата, Фермата, Форт Боаяр, Африка и София-ден и нощ (макар че последното е сериал).

От кулинарните имаше едно на Силвена Роу (преди Мастершеф)? Забравих как се казваше. А след участието й в Мастершеф имаше едно друго, но не е нито риалити, нито шоу.
Имаше Bake Off с Рафи и Алекс Раева по Нова от 18.00, не ми харесваше.
От по-старите кулинарни харесвах Перфектната вечеря.

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 14:56 от diziler

# 518
Щипка сол със Силвена Роу.  И то не просъществува дълго в ефир

# 519
Да, вярно, че Щипка сол. А Лорд ъф дъ чефс беше някакъв ужас. С Елен Колева и Шеф Петров.

# 520
  • София
Явно разривът между БТВ и междинна станция е голям. Иначе нямаше и Бригада нов дом да не продуцират.
Аз смятам, че БТВ не постъпиха коректно, като до последно не бяха казали, че Фермата пада.
Явно, че е кофти бизнес, защото Тупарев така постъпи и със Сашка.

# 521
Като стана въпрос за кулинарни състезания, се сетих за "Мама готви най-добре" (мисля, че не греша името) с водещ Сано, беше забавно.

# 522
  • Разпиляна във въображението
Харесвах кулинарното състезание с неизвестни хора. След това се изроди в Черешката на тортата с популярни лица.

# 523
Липсва в анкетата "Имаш поща" Simple Smile

# 524
  • Другата България
Скрит текст:
Още в първи епизод си “заплюх“ Мартин, стана точно както с Момчи миналия сезон, ако щеш вярвай, аз по принцип се насочвам към тези, които имат и на “втория етаж“, и това го знаеш - Юли, Фифо, Момчи...и тримата са с висше образование, умни интелигентни хора, които не са само силоваци, а играят с мисъл - фен съм на такива състезатели.
Наистина Мартин е интелигентен човек. (Не мисля, че същото важи за Момчил в такава степен, но... мое мнение. След като чийтваше и шмекеруваше непрекъснато, ми стана изключително противен. Защото другите не го правеха и просто не е честно спрямо тях. Трябва феърплей, а не номерца на принципа "ако видят-видят" и "ако мине-мине").
Скрит текст:
ББ трябваше да ги държат в реално време и на Нова година и на Нова година Нова да излъчва директно от там - вместо словото на Радев и др.пошли/стари/негодни "новогодишни" лакърдии. Щяха да оберат рейтингите. Yum
E какво лошо има? Нали в първия сезон беше така, посрещнаха Новата 2005 г, Зара, Здравко и Виктор, валеше сняг в двора на къщата.  
Иначе Мунчо (Мистър Кеш) пак ще си го дават на Нова година от 23.50 ч. Предаването  може да си го дават от 20 до 21 или изобщо да прескочат въпросната вечер.

А във въпросния филм Гунди изобщо ли не присъства Котков? Ми то тогава защо са правили филм, щом така се изкривява всичко? Ако враждуват двете фамилии и не са дали съгласие герой на Котков да участва, по-добре да не правят такъв филм. Иначе е нелепо.
Ако трябва да говорим наистина за шмекеруване, /не само в битки/, и други играчи през онзи сезон го правеха, някои явно, други не толкова, а “шмекерлъците“ на Момчил бяха повтаряни и потретяни от достатъчно други играчи в подобни битки. Нещо, което сме коментирали надълго и нашироко и в темите миналата година, и тук, и в подкастите се коментираше....тогава аз и гледах, и слушах всичко наред. Всичкото това с “шмекеруването“ си беше много еФтин продуцентски трик, един от многото такива, не само в този сезон, да не говорим за “случайно намерения лист от сценария“ - /така ли беше, че вече забравих/, точно за Момчи, и точно за шмекеруването JoyJoyJoyJoyJoy, който впоследствие разбрах, че се е размятал още от началото на формата.
Всеки път, когато си кажа, че Тупарев&Ко няма с какво повече да ме изненадат, и се появява нещо подобно.
Чувам и за сегашния сезон за подобни гаври с хора и явни манипулации....и се радвам, че не го гледам. И всеки път се изумявам, че има хора, които вярват дословно на всичко видяно и чуто в този формат
Но, разбира се, това си е личното ми мнение, всеки си има такова, дращим си тука просто.

Иначе, по анкетата - “Сървайвър“, на второ място....“Сървайвър“, на трето...“Сървайвър“. Heart
За съжаление не се надявам на нов сезон, този формат остана неразбран за голяма част от аудиторията, която именно заради ИВ свикна да гледа “нацепени батки“, яки мъжаги, да гледа интриги, скандали....доста по-интересно от “някакви хора на плажа, които просто си говорят“. Силно се надявам поне “Островът на стоте гривни“ да “пожъне“ достатъчен успех, който да му гарантира втори сезон, защото има потенциал, и ако се вслушат в мнението на зрителите, могат поне да се изравнят с конкуренцията, то е ясно, че няма как да я минат.
После, “Голямото преследване“ Липсва ми.
Гласувах и за “Форт Боаяр“. Както и за “Фермата“. Но си искам старата “Ферма“.
И за “Африка, звездите сигурно са полудели“. Много ми допадна онзи формат, дори не знам защо нямаше още сезони.

Общи условия

Активация на акаунт