Отговори
# 555
Не знам защо Гласът на България е толкова нагоре. Този сезон хич не е особено интересен.

# 556
На мен вече ми е туу мъч истерията по Гунди.

# 557
  • Другата България
Не само на теб.
Но все пак аз съм с “червено“ сърце откакто се помня, тъй че за мен е разбираемо.
Въпреки това, ще го гледам след като въпросната истерия поотмине, може да съм от ЦСКА, но съм и от България.

За рейтингите, пак и отново.
Няма да се изморя да го пиша и да го казвам.
Не само аз смятам, че никакви рейтинги не могат да отразят реалната гледаемост на двата формата.
И ако това какво се гледа в реално време - тоест, от 20:00, до 22:30 е показателят, който е водещ при тези “рейтинги“, е обяснимо защо ИВ са с превес. Повечето хора гледат тях първо, после О100Г на запис. Изключвам тези като мен, които не гледат ИВ, но пак започвам Островът понякога със закъснение, заради рекламите..
Наясно съм, че винаги скандалите, обидите, грозните отношения /с две думи - хлябът и зрелищата/ продават, затова и ИВ са предпочитани - там винаги има по един Кралев, миналата година беше Мартин, по-миналата Джаферович....с такива персонажи нямат стигане. Обяснимо.
Но силно се надявам това да НЕ бъде показател за втори сезон на Гривните, дано НН си е научил урока, основно с каста, а и не само, защото ще е жалко.

# 558
Аз лично следя ИВ ,Биг Брадър също си го гледам.Пееш или лъжеш най-вече заради Рачков  гледам.Другите предавания се опитах да  гледам 2,3 епизода ,но не са ми изобщо интересни.

# 559
  • София

Аз се шокирах, че няма нищо за Никола Котков. Но нека го видя първо.
Ами истерията е факт и с цифри: Над 1 млн. лв. откриващ уикенд. Май, май Иван и Андрей ще пренапишат историята...

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 18:06 от Diavolo

# 560
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Познати вече са го гледали и много им е харесал. Близо 3 часа, но не се усещало как времето минава. И аз питах за Котков и ми обясниха, че го нямало в целия филм, само в една сцена просто бегло се споменава. Май близките на Котков нещо имало с тях и поради тази причина Котков го няма, а не поради нежелание да го включат. Поне така ми обясниха, незнам дали е така. Ние все още не сме го гледали, но още повече се нахъсахме след хубавите отзиви.

# 561
  • Другата България

Аз се шокирах, че няма нищо за Никола Котков. Но нека го видя първо.
Ами истерията е факт и с цифри: Над 1 млн. лв. откриващ уикенд. Май, май Иван и Андрей ще пренапишат историятз...
Кога пък успяха да ги изчислят тези приходи?

# 562
  • София
Е, бързо става. Тази система работи безотказно.
Всеки киносалон отчита броя продадени билети към къщата дистрибутор. Когато работех в Александра Филмс преди години едно от многото нещата с които се занимавах беше именно и това.
И още в понеделник до обяд се получават цифрите. Ама пълния списък с всички филми, като се дават броя зрители + прихода в лева.
След което се пуска информацията и до медиите. 🙂

# 563
  • Другата България
Ясно, благодаря ти.

# 564
  • София
Аз вчера бях на кино на друг филм и наистина беше лудница и то не за нашия. Билети има, но това е, защото се дава по много пъти на ден в доста кина. Ние гледахме Мигни два пъти. Гунди задължително също, няма как да пропуснем, но чакам приятелите да се организират, цял салон ли ще наемаме, поотделно ли ще се ходи.

# 565
Ще чакам и аз да поотмине лудницата и тогава ще гледам филма. Че аз съм малко капризна, ей тоя салон искам, ей тия места...😁😅

# 566
Май близките на Котков нещо имало с тях и поради тази причина Котков го няма, а не поради нежелание да го включат.
Да, четох някаква статия по въпроса. Имало е от години спор между наследниците и на Гунди, и на Котков. И са били спорове и съдебни дела за пари. Фамилиите са скарани от десетилетия. Точно заради наследниците на Котков (че са твърдо против), създателите на филма не са включили Никола Котков в сцените.  Малко като да гледаш филм за Чарлз и да не се споменава за Даяна вътре.

# 567
Аз като човек, който не гледа (доброволно) основният БТВ канал от над 15 години сигурно, въобще не съм изненадан, че Нова ги бият за пореден път. Изненадващо е, че им отне толкова много време докато го направят и чак около пандемията успяха да обърнат нещата. И така вече 4-5 години.

На БТВ твърде късно им светна, че се превърнаха в бабишкерската телевизия с турски сериали над десетилетие. Докато се усетят да ги махнат и да почнат да правят "формати" вече беше късно да обърнат мнението на хората. Аз откровено не знаех преди години млад човек под 40 години дето да си пуска БТВ в праймтайма. В 20:00 си налазват 50+ хорицата и така си остава в голяма степен и до ден днешен.

Отделно на това и цялата им телевизионна структура не става (поне за мен). Новините им са най-слаби, журналистите им не стават, водещите им са досадни, няма публицистично предаване или както се казва "блок", който да е по-добър от конкурентния по Нова.

Пробваха да правят български сериали последните 7-8 години и нито един не беше оценен като качествен или стана известен. Риалити форматите им са или безлични или некадърно направени или такива, които се осмиват от хората. Казвал съм го и преди, ама тази телевизия направи една от най-лошите итерации на Сървайвър , който съществува в световен мащаб. Легендарен формат правен в над 60 страни и нашите направиха едни от най-тъпите сезони..

И това е от човек, който до 2007-08 гледаше тази телевизия религиозно. Знаех цялата им програма наизуст, от 6 сутринта, като ставах за училище, докато не заспивах след 23. През детските от 6 до 7, през Искрено и Лично от 10, латино сериала в 11, следобедните блокове на Fox Kids, Вълк в Колежа, Goosebumps, после игрите Риск Печели, Риск Губи или по-късно Горещо с Геро, после латино сериала от 17, комедийния сериал от 18, Вот на Доверие от 18:30, Треска за Злато от 19:15. Или уикендите със Сблъсък, Кой е по-по най, Споко, Най-смешните животни и т.н. Предавания дето се помнят и след 20 години, а не сегашните дето и вчера си забравил вече какво са давали щото са толкова безлични.

# 568
Не бих клеймосал нито една от двете национални телевизии, те просто са като скачени съдове. И по двете има посредствени предавания, и по двете има много качествени неща.
Не бих казал, че "Островът на стоте гривни" е лошо предаване, или "Сървайвър" 2015, или 2022 ... (ако говорим за последните 10-15 години). "Африка-звездите сигурно са полудели", "Фермата", "Хелс Китчън", особено трите сезона на "Ергенът" бяха доста гледани. "Денсинг Старс" също.

Колкото до журналистиката, едни и същи кадри прескачат от БТВ в НОВА и обратно. Предпочитам Виктория Петрова, Лиляна Боянова, Светльо Иванов пред шепнещата Даниела Тренчева, Ники Дойнов дето чете новините, все едно си прави лафче, та ги и коментира... Лора Крумова.. пълен потрес. Сутрешните блокове, особено в събота и неделя са ми негледаеми и по двете тв. Предпочитам Ж.Любенов по БНТ1.  А що се отнася до делничните сутрешни блокове, жените и от трите национални телевизии се надпреварват коя е по-всичкознаеща, коя по-често да прекъсва гостите, много неприятни са ми и трите (Цънци, Мира и Христина).

Мисля, че гледам по равно НОВА и БТВ, просто си избирам по нещо и от двете.

Пак погледнах таблицата, първите 3 предавания имат буквално един и същи процент.  Направо ми е нереално как "Островът на стоте гривни" е чак на 11-о място.

# 569
  • София
Боксофиса на филма за Гунди. Първи уикенд.

Филмът за Гунди разпердушини на пух и прах боксофис рекордите
Спортът и киното в редки случаи вървят ръка за ръка, но когато го правят, се помни дълго. Миналият петък излезе филмът "Гунди - легенда за любовта" и той вече не е просто най-гледаният в България, а и с най-много приходи през първия си уикенд по кината в модерната история с чудовищните 1.4 милиона лева, задминавайки "Бързи и яростни 10".
https://www.focus-news.net/sport/2306874.html

(ПП. Освен несъвместимостта между близките на Гунди и Котков, приемам донякъде и обясненото от продуцентите, че филмът не е точно "футболен" - за да имам моменти с тях двамата. Иначе, и като свидетел на времето, те си бяха приятели. След изкуственото създаване на "ЖСК Славия", Котето отиде при Аспарухов и заради това приятелство. Даже беше чудно как го разрешиха.
Любопитен факт от онези времена беше и конспирацията, че и Бонев ще отиде пък при тях. И дори се пускаха по вестниците колажи на тримата заедно с екипа на "Левски". Било е почти - аха, да стане...)
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 09:59 от EmBrother

Общи условия

Активация на акаунт