Отговори
# 600
  • София
Значи първо не искам да "хапя" никого с вметката си за Юлиян Joy
Споменах го само за да илюстрирам това, че уж "слаб първи сезон" все пак произвежда някой, който няма да бъде забравен поне още 6 сезона. Няма как да знаем, дали някой от сегашния сезон на гривните би произвел дори 1/10 от публичността която получи Юлиян: аз поне силно се съмнявам, по скоро още следващата година сегашните герои очаквам да бъдат просто забравени. Аз никога не съм следвал поговорката "Като няма риба, и цацата е риба", който разбрал, разбрал Joy

# 601
  • Другата България
Споменах го само за да илюстрирам това, че уж "слаб първи сезон" все пак произвежда някой, който няма да бъде забравен поне още 6 сезона. Няма как да знаем, дали някой от сегашния сезон на гривните би произвел дори 1/10 от публичността която получи Юлиян: аз поне силно се съмнявам, по скоро още следващата година сегашните герои очаквам да бъдат просто забравени. Аз никога не съм следвал поговорката "Като няма риба, и цацата е риба", който разбрал, разбрал Joy
Ми не знам, така прозвуча, или може би аз го приех така, защото съм много про Юлиян. Ок, няма драма.

И пак ще кажа за Юлиян, ако той беше човекът с чека на края на първи сезон - което си беше в реда на нещата, защото той си спечели битките на преигравания финал, а за СМС-ите няма да коментирам, та ако той беше победителя, вероятно досега да е забравен. Или по-скоро да не генерира такъв интерес години след участието си, все още. Този сезон ще се запомни, и се помни не заради Юлиян, а заради несправедливостта, която продукцията сътвори спрямо него.
Не знам откъде дойде това, че кастът в първи сезон на ИВ е бил слаб, моето мнение категорично не е такова, едни Ана Мария, Радостина и т.н. няма как да са коректив за това какви участници е имало в предаването.
Та все още се помнят и близначките /много силни участнички/, Амелия - Мира, Роберта, Марешка, Веско, Томас....та един Добрин също беше силен участник, Пламен - също мой фаворит? Откъде е това за слабия каст не знам, но категорично не е вярно.
А що се отнася до Гривните - със сигурност хора като Георги, Дзами и Влади, а защо не и Миро ще се запомнят, Бистра, Биляна, Шериф...пък и форматът все още не е приключил.
Не знам защо ти е трудно, а и не само на теб да приемеш, че има хора, които се отвращават от това да гледат сеири, интриги, да не говорим за манипулациите и нагласените битки и т.н., както и хора като Кралев, който неведнъж си писал, че им е направил сезона. Аз лично съм мерси от такъв “направен“ сезон.
Който разбрал, разбрал. Blush

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 18:10 от Merri_An

# 602
Знам. Аз затова те "лайкнах". 😊

Колкото до Острова... Нямах възможност да гледам началото на ИВ и на Острова. Не бях в България. Върнах се. После пак заминах. Както и да е. Сега съм си тук и без проблем наваксах с изпуснатите епизоди на Игрите. Реших да направя същото и с Острова и после да гледам и него (все пак цяло лято покрай ИВ издирвах и следих и участниците в Острова... а и Димитър, наричан от майка си Мимо, е от квартала), но се сблъсках с VOYO и се отказах да им плащам на btv, за да им гледам реалитито. 🙄

# 603
"Живот на кантар" с телевизионен дебют в ефира на bTV
  https://www.btv.bg/za-btv/spetsialno/zhivot-na-kantar-s-t … na-btv.html 

# 604
  • Другата България
Това не е ли от рода на “Пълна промяна“?

# 605
„ Предаването дава възможност на участници с наднормено тегло да трансформират телата си, да подобрят здравето си и да променят живота си изцяло. Това е първата крачка от едно дълго и трудно пътешествие, в което победителят ще спечели парична награда и ще преобрази себе си.

В продължение на три месеца, участниците спазват специален хранителен режим и тренировъчна програма.  Те преминават през различни игри, физически и емоционални изпитания, които ще ги променят завинаги. По пътя към „голямата загуба“ до тях ще бъдат професионални треньори и ментори, посланици на голямата промяна. “
Мдам

# 606
Трябва да се видят клипове на The Biggest Loser, да се види за какво иде реч. И аз нямам представа.

# 607
  • София
Не е точно като Пълна промяна, поне американското не е. Хора с наднормено тегло се състезават кой ще смъкне най-голям процент   като им дават примерно три месеца, имат точен режим и треньор, с който тренират. Насърчават хората да се хранят здравословно и да спортуват, като тренират различни спортове, занимания, разни игри им правят. Доколкото помня се минаваше и през магазин за нови дрехи, прическа. В пълна промяна повече залагат на пластични операции и няма състезателен момент.

Аз съм гледала епизоди, май по ТЛС го даваха редовно преди няколко години.

# 608
Чакаме Веселка в четвърто предаване значи.

# 609
  • Другата България
Веселка от “Фермата“ ли?

# 610
Веселка от Биг Брадър, Къщата на инфлуенсърите и Мис Плюс сайз.
Веселка от Фермата и на картинка не искам да я виждам, толкова фалшив образ Close

# 611
Днес видях промо за следващото ново предаване, което явно ще замени Коя е тази песен, отново с Ку-Ку Бенд и Керана - https://www.btv.bg/shows/pomnish-li-teksta/

# 612
Значи ... както се очертава, го виждам така:

Сезон зима
БТВ: Кой да знае, сериали
НОВА: Черешката на тортата, Кошмари в кухнята, сериали

Сезон пролет
БТВ: Живот на кантар, Помниш ли текста, Ергенът, Аз обичам България.
НОВА: Хелс Китчън, Един за друг, Като две капки вода, Х-Фактор (евентуално)

p.s. а щом "Кажи честно" започва от 7 ноември, това означава, че "Коя е тази песен" приключва ли? Или става веднъж седмично?

# 613
  • София
Сезон пролет
БТВ: Живот на кантар, Помниш ли текста, Кажи честно, Ергенът, Аз обичам България.
НОВА: Хелс Китчън, Един за друг, Като две капки вода, Х-Фактор (евентуално)
Още не се знае дали Ергенът ще бъде напролет

# 614
Всъщност Помниш ли текста и Кажи честно почват скоро.
Съответно на 5 и 7 ноември.
Керана ще води първото.  А Рая Пеева и майка и второто

Общи условия

Активация на акаунт