Отговори
# 690
Помня, че намаляваха времето, ама не съм забелязал кога. И в "Един за друг" намаляваха от 3 на 2 часа, когато им намалеят двойките, хаха.

Гледах първия епизод на "Кажи честно". Майката на Рая Пеева е сложена явно само за декорация. Стои на един фотьойл, не участва в нищо, само се смее от време на време, така и не разбрах ролята й. Това ли е жената на Пейо Пеев от група "Спринт"?
Общо взето от панела се представиха добре, с изключение на Валери Генов (от спорта на bTV), който не зададе никакви въпроси, не позна нищо и също стоя за декорация.
Повтарят едни и същи хора от "Колко ми даваш" и в това предаване. Но поне е за предпочитане пред чалга предаванията на Седем Осми, водени от Керана.

# 691
  • София
"Гунди" стана най-гледаният филм у нас за последните 35 години.
Филмовата продукция изпревари дори "Титаник" и "Аватар".

https://www.mediapool.bg/gundi-stana-nai-gledaniyat-film-u-nas-z … i-news365005.html
Оказва се, че "Гунди – Легенда за любовта" у нас изпреварва дори заглавия, които държат световни рекорди, като: "Аватар 2: Природата на водата" (475 823 зрители), "Аватар" (474 403 зрители) и "Титаник" (458 729 зрители).

# 692
Помня, че намаляваха времето, ама не съм забелязал кога. И в "Един за друг" намаляваха от 3 на 2 часа, когато им намалеят двойките, хаха.

Гледах първия епизод на "Кажи честно". Майката на Рая Пеева е сложена явно само за декорация. Стои на един фотьойл, не участва в нищо, само се смее от време на време, така и не разбрах ролята й. Това ли е жената на Пейо Пеев от група "Спринт"?
Общо взето от панела се представиха добре, с изключение на Валери Генов (от спорта на bTV), който не зададе никакви въпроси, не позна нищо и също стоя за декорация.
Повтарят едни и същи хора от "Колко ми даваш" и в това предаване. Но поне е за предпочитане пред чалга предаванията на Седем Осми, водени от Керана.

Подкрепям цялото мнение и най-вече последното изречение.
Понеже пишеш, че повтарят хора  - във втория епиозд имаше момиче с оранжева коса, малко тип Джесика Рабит, която ми беше страшно позната. Дали е била в "Колко ми даваш", помниш ли? Или от другаде се бъркам Thinking

# 693
Не съм гледал втория брой на предаването, но се ще изредят всички от "Колко ми даваш" (щом един и същи екип прави и двете предавания, сигурен съм). Както повториха всички от "Кой да знае" в "Аз обичам България".  А каква е функцията на майката на Рая Пеева, някой разбра ли?

# 694
  • София
Излязоха резултатите.
Ами нищо особено за коментиране, както се вижда. Едно и също. -0.3 пункта за ИВ и +0.5 за Островът.
Стани богат най-накрая мина зоната от 7.0, а за Гласът на България рязък скок на върха. Мдам, явно единствената причина за лошия му резултат миналата седмица е, че беше запратен в събота вечер заради изборите.

# 695
Не съм гледал втория брой на предаването, но се ще изредят всички от "Колко ми даваш" (щом един и същи екип прави и двете предавания, сигурен съм). Както повториха всички от "Кой да знае" в "Аз обичам България".  А каква е функцията на майката на Рая Пеева, някой разбра ли?
Функцията й е , да прибере и тя някой лев заплата.  Joy Joy
Напълно излишна е .

Жената с оранжевата коса( ако говорим за една и съща) се казваше Памела и е участвала в сделка или не

# 696
Успях вече да изгледам петъчния епизод на "Кажи честно" до средата някъде. Най-много ме накефи котката Мейн Куун, хаха.  А "тактичните" Гъмов и Кали как казаха на рускинята "От колко години живеете в България? От 30 и още не знаете български?"

# 697
"Гунди" стана най-гледаният филм у нас за последните 35 години.
Филмовата продукция изпревари дори "Титаник" и "Аватар".

https://www.mediapool.bg/gundi-stana-nai-gledaniyat-film-u-nas-z … i-news365005.html
Оказва се, че "Гунди – Легенда за любовта" у нас изпреварва дори заглавия, които държат световни рекорди, като: "Аватар 2: Природата на водата" (475 823 зрители), "Аватар" (474 403 зрители) и "Титаник" (458 729 зрители).
Не съм шовинистка, но много хубаво, че наш филм оглавява класацията. А и този конкретно го заслужава, дано наложи нова тенденция в българското кино.
Според мен нещата вървят към развитие и в телевизията, щом БТВ не се отказаха от Островът след само един сезон. Сега и в ИВ - щат, не щат ще имат нов водещ и вероятно други промени.

# 698
  • Другата България
Да имат, че по това, което аз чета и слушам този сезон си е провал на фона на изминали такива.
Много негативен отзвук, а тръгна добре, уж.

# 699
  • София
Този сезон на игрите е много далеч от това да бъде провал. Това че на 5-10(20) бг мами не им е харесало нещо (и въпреки това продължават да гледат и коментират), не значи че със всички останали е така, пък и критериите на телевизията за това какво е успешен и какво провален сезон са много по-различни от "златните стандарти" в този форум. А сезон 5 имаше много повече хейт и негативизъм от самото начало та чак до края. Всеки си има право на мнение, но поне в моят кръг сегашния сезон е цвете спрямо буквално негледаемата вече конкуренция (И там в другата тема между другото отзвукът е предимно негативен)

# 700
Принципно, това, че дават анонс "Запишете се за кастинг" (за втория сезон на О100Г) не е гаранция, че ще го има. Защото и при "Фермата" имаше "Запишете се за кастинг" и после спряха анонса.  Май нещо подобно се случва и с "Ергенът", но не се знае още.

А Димо Алексиев може и до юни 2025 вече да е забравил какво се е случило сега и да си води като юнак новия сезон на ИВ.

# 701
  • София
Така е, особено с bTV, там всяко нещо е пред-последно, даже няма да се учудя, ако върнат Survivor JoyJoyJoy
Обаче за Димо, индикациите са, че вече е преляла чашата и ще си имаме нов водещ следващото лято

# 702
А Димо Алексиев може и до юни 2025 вече да е забравил какво се е случило сега и да си води като юнак новия сезон на ИВ.
Би говорило изключително зле както за телевизията, така и за продукцията, а и за самия Димо ако се върне да води след това. Да, не казвам, че трябва да му бъде забранявано да работи, но деянието му е много сериозно и той като пример е редно да си поеме последствията от многократните грешки.

Не знам до кога трябва да четем за поредната тв звезда, която за n-ти път кара толкова пила, че не може да се координира. Да имаш деца, но и всички ние имаме деца, които не заслужават да ги подлагаш на риск (извинявам се за крайната емоция, но безредието и безнаказаността ме палят изключително много)

# 703
  • Разпиляна във въображението
Шеф Токев бе свален от ефир и си излежа присъдата. Нека и Димо да го направи.

# 704
  • Другата България
JoyJoyJoy
Айде пак “личните кръгове и окръжности“.....
Които никога не са били никакъв коректив, всъщност.
То и в моя кръг не гледат ИВ, и никога не са го гледали, дори когато аз го правех, ама ще е върха на наглостта да твърдя, че това е мерило за гледаемост по принцип. Joy
Що се отнася до темата - тази за О100Г е “китка“ в сравнение с онази за ИВ.
Толкова хейт аз не съм чела през целия си форумен живот, а в доста теми за ТВ формати съм попадала, и като чукча писател, и като читател.

Та, всеки да си гледа кръговете и да не подскача като ....да сме живи и здрави, ще видим наесен какво ще има, дали ще има, колко ще се гледа и т.н.

/Сега е момента за дежурния рефрен колко са верни рейтингите и колко хора НЕ гледат и не ползват интерактивна ТВ/.

Забравих да кажа за Димо. Много го харесвам. И ми е много мъчно за него, не заради формата, той му е последна грижа, а че се е докарал до там. Дано успее да се пребори с тази зависимост. Дано и ако има следващ сезон на ИВ успеят да му намерят подходящ заместник, че това не е никак маловажно - водещите.

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 18:41 от Merri_An

Общи условия

Активация на акаунт