Отговори
# 675
"Помниш ли текста?" гледах предната вечер. Участничката беше една дама от Пловдив, адвокат.
Да, имаше и чалга, но имаше и категории "Лили Иванова", "Лея Иванова", "Румънеца и Енчев", "Дуети на Орлин Горанов" и други.
На мен ми хареса.
Не може формат на Слави и компания да мине без чалга (опс, поп-фолк).
Снощи не гледах, но когато мога бих го гледала.
"Коя е тази песен?" също гледах, когато имах възможност, забавно беше.

Не ми хареса " Колко ми даваш? ".

# 676
И аз си причиних "Помниш ли текста?" в първата му вечер. Безинтересно и наласено - това впечатление ми остави. Плюс чалгата, с която стартираха. Няма да го гледам.

А "Колко ми даваш?" страшно ни допадаше вкъщи. Сега го спират, така ли? Довечера ще видя новото предаване.

# 677
  • София
@Dizi (и следващите мнения) - Благодаря! Уж щях, ама имаше мачове. Сега ми е ясно - няма да гледам. Чалга халтурата е персона нон грата в нашия дом.
Само по прочетеното: тия, дето са се записали, защо не пеят парчета на поп и рок днешни и малко по-ланшни звезди? Вероятно ще има и повече комични ситуации - нещо като "Издислав". Слави (+ бенда) и култура? Едно си баба знае, това си бае.

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 11:49 от EmBrother

# 678
  • София
bTV ще борят Нова с ново риалити: Бг варианта на "The Biggest Looser" (на Български "Живот на кантар"). Даже и вече кастинга им е открит. За други кастинги засега мълчанието е оглушително

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 17:10 от dido2k

# 679
  • София
Мернах реклама дам.
Ами аз няма да го гледам със сигурност. Нямам никакъв интерес.
Но успех им желая.

# 680
Смайва ме концепцията на БТВ да взима американски формати, които са били популярни преди 20+ години.
Хубаво видео с историята на БТВ от Тодор Азов. Жалко, че не се намират много кадри от златната ера и е нямало как да ги включи.

# 681
  • Другата България
Не е ли рано за кастинги?
Ако предаването ще върви догодина по това време?

# 682
  • София
По-скоро ще е есента 2025 г.

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 09:58 от Diavolo

# 683
  • София
По-скоро ще е есента 2024 г.
есента 2024 г вече свършва JoyJoyJoy

# 684
  • Другата България
Догодина есента имам предвид.
Не е ли рано отсега да започват кастингите?

# 685
bTV ще борят Нова с ново риалити: Бг варианта на "The Biggest Looser" (на Български "Живот на кантар"). Даже и вече кастинга им е открит. За други кастинги засега мълчанието е оглушително
Ама затова нали писахме преди десетина дни?
@me_for_president писа за това предаване, виж стр. 41, коментирано е.
Ако го дават през пролетния сезон, значи сега си е тамън време за кастинги.

# 686
  • София
Тя си е направо за СБ тази информация, свързана с "подигравки" за/към България... Коментар по повод патакламите пред Народния театър ни дава познания за други позовавания на родната действителност (според западняци) и по какви поводи. Без тоалетната чиния на чеха от по-близкото минало.
Какво друго да бойкотираш, освен Джон Малкович
Затова според мен (авт. Г.Емилов, София Лайв) е редно да се бойкотират още повече неща, които по някакъв начин накърняват нашите патриотични и православни ценности! Ето още няколко идеи:
Салвадор Дали, Том Ханкс, Женени с деца, Алф, Туин Пийкс...
https://www.actualno.com/actualno/kakvo-drugo-da-bojkotirash-osv … news_2336966.html

# 687
Тази вечер има Биг Брадър Live от 22.00 ч, Игри на волята ще са по-кратки явно.
Вчера (неделя) имаше Биг Брадър Live в Нова плей от 16 до 18 ч.  Нещо разбутват по схемата.

Какви са ви впечатленията от "Кажи честно"?

Дяволе, дай някакви нови рейтинги Simple Smile

# 688
  • София
Няма рейтинги, не са ги изкарали днес. Понякога не качват, не са винаги редовни...

Иначе явно си забравил, Игри на волята в понеделник, когато останат две племена със старта на фаза 2, винаги са били 2 часа.
3 часа е само фаза 1 с трите племена. 😉

# 689
  • София
Гледах 10 минути от Кажи честно, не го издържах, въобще не ми хареса, не вярвам да има и рейтинг.

Общи условия

Активация на акаунт