Отговори
# 660
но ми прави впечатления ниската гледаемост на видеата на Надкаст за Гривните (включително и официалните подкасти, които са част от БТВ).
Само, че там няма как да видим истинската гледаемост, защото тези за Гривните първо ги качват на bTV+ (а там брояча си го виждат само те) и малко по-късно ги качват в YouTube.  Подкаста с Лора от Гривните го гледах нa bTV+, защото го нямаше качен още в тубата и трябваше да изтърпя всичките им реклами. На следващия ден вече го качиха и в YouTube, в Надкаст, където броячът започва от 0, дето се казва. И не отчита колко души са гледали предния ден на bTV+.

Подкастите и допълнителното  съдържание на НОВА обикновено го качват и в Nova play, и vbox7, и YouTube, а ние, като зрители не можем да видим бройката гледания в  Nova play.

# 661
  • София
Игрите са си по-гледани, но Нова като цяло е по-гледаната телевизия. Само ако отговорят с някоя простотия, биха победили.

Като формат ИВ си е много интересно, тази година имам забележки, но могат да се върнат към предишните правила и отново да имат силен сезон или пък този да се засили сега във втора фаза. Ние си имахме група с приятели, гледащи ИВ, само аз останах, но и Гривните не гледат. Има си цялостен отлив, вижда се и по инстаграм профилите на участниците от ИВ, преди ставаха звезди, сега вече - не. Но тези от Гривните още повече.

Аз се надявам Гривните да се поучат какво се хареса на зрителите и какво не и да запишат силен втори сезон. 😊

# 662
  • София
Ами на мен ми е някак ужасяващо ако това се харесва на зрителите.

# 663
  • софия
Това, че игрите са по - гледани е неоспорим факт. Да не забравяме, че все пак са 6ти сезон. Завоювали са си зрители, които гледат, не малка част, обаче се оттеглят. Това никой не оспорва. Дразни ме това, че има хора, които се опитват да изкарат гривните провал, негледаемо и т.н. Това, определено не е така. А ако бтв имат поне малко желание да погледнат в бъдещето и да му дадат шанс да се разгърне, като формат, само ще спечелят.

# 664
Аз съм съгласен, че не е провал Гривните за нас като зрители и фенове, но въпроса е дали за БТВ е провал - предполагам след края на сезона ще разберем. Ако са очаквали да задминат Игрите или Ергенът (като тяхна продукция) ще са разочаровани, но имат добра основа да надграждат за сезон 2 и дано оправят грешките, които ние много явно посочваме

# 665
  • София
Ауткаст, ние тези грешки, които показваме, ако ги поправят, според моите наблюдения, ще смали феновете му да групата във форума. Хората, очевидно, искат да гледат скандали, кръв, някакви интриги, далеч от стратегии, хора гладуващи и наранявани.
Не ми е нормално, защото подобни хора, които не са доброволно подлагани на това, са много и са в новините.
Някак ми е странно да се жалят участниците, а да се пренебрегват истински гладуващи хора, от друга страна подобно нещо да вдига рейтинга.

# 666
  • София
Награди за някои поднадхрасти (гледащите ги знаят какво има/няма там):

Подкастите на Hell’s Kitchen и “Игри на волята” бяха отличени като най-добрите в България за 2024 година
"Кухнята след Ада” спечели първо място на наградите “Сайт на годината”
https://dariknews.bg/novini/liubopitno/podkastite-na-hells-kitch … 24-godina-2399776

# 667
  • софия

Подкастите на Hell’s Kitchen и “Игри на волята” бяха отличени като най-добрите в България за 2024 година
"Кухнята след Ада” спечели първо място на наградите “Сайт на годината”
https://dariknews.bg/novini/liubopitno/podkastite-na-hells-kitch … 24-godina-2399776
🤣🤣🤣
 С глас се смея. Ей, за това говоря. Каквито им рейтингите, такива им и подкастите. Мисля, че това отговаря на всичко дъвкано до тук.

# 668
  • София
Тази класация е стара, дъвка се. От Надкаст яко ги насолиха, а феновете се подиграваха.
Това е най-измислената възможна класация и изобщо не са питали най-важния индикатор: феновете.
Има поне 10 по-добри подкаста от тези цитираните.

По темата:

Всички сте прави, но допускате две грешки. 😉
1) Следете инстаграм профилите им, това е ясна индикация кое колко популярно е сред младите.
Ама вземете профилите на неизвестни за публиката участници, които реално започват грубо от нулата.
Примерно взимате Ники от Диви и красиви срещу Цонев от Къщата на Инфл. срещу Димитър от Игри на волята срещу Гогов/Венци от Островът. И така си вижте всички имена, но без такива дето са познати в ютюб/инстаграм/тик ток или да са участвали вече в риалита.

2) Понеже се спореше за Надкаст и като цяло за подкастите. Ако искате да видите отлива от Игри на волята, който е осезаем според мен (ако гледаме социалните мрежи) най-добре проверете в официалния подкаст в ютюб, 'След игрите'
И там лесно можете да направите сравнение. Кои са рекордните гледани предавания от сезон 5 и колко подобни гледания са направили тези от настоящия сезон и ги сравнете. И вижте и кой колко прави средно на седмица.
Това е индикацията според мен, а не толкова Надкаст, защото Надкаст вече си е 'бранд' и си имат твърд електорат от фенове, които гледат всяко едно тяхно предаване независимо от тематиката само заради тях двамата.

# 669
  • София
Точно за спамо-чата, въпреки, че дискусията е за миналите времена на соца в друга тема. И като едно продължение за преживените (не само прочетени) години.
Просто искам да се усмихна и да ви споделя, че не просто знам какво чудо беше "сапунерката" (или "кашона") - първата кола в семейството ни беше такава; татко и аз (вече) имахме книжки. Simple Smile
Скрит текст:
Имахме ред в Мототехника, Сф-базата на "Хладилника" - с 1500 лв. безлихвено капаро, което ти пази ред и след 5-6-7 год. (горе-долу, колкото и за Запорожец; и близо с 2 петилетки, че и повече, по-кратко от чакането за Жигула или Лада) излезе Траби.
Скрит текст:
Случи ни се с цвят "банан" и понеже беше 6-волтов, на полицата под таблото направо му вързах едно малко "Сони", тип "тухла" (др.техно-определение за малък касетофон от времената), захранено с кабелче. Нямаше уред/"горивомер" за показване на горивото - отваряш предния капак, отваряш резервоарчето в ляво отпред до стената на купето и... пъхваш вътре през гърловината една пластмасова пръчка с разграфени литри... Като пръчките за поглед в маслото, ама тая - за горивото ти.
Не е като да гледаш картинки или само да ти е разказвал някой. Друго си е да го караш това чудо. Толкова добър бях станал с ръчните скорости горе на стъблото на волана - че щом и бъдещия ни кум (вече на моето младо семейство) му писна да чака нещо по-железно, ме взе да му докарам новия негов си Траби до вкъщи, понеже изобщо не се справяше с превключването...
Имаше и т.нар. "фрайлауф" - само на 4-та предавка (а Вартбургът - и на 3-та). Засилил си се, караш си на 4-та и идва спускане. Само си махаш крака от газта и колата "изключва" от скорост и върви по инерция на ниски обороти. По някое време просто отново подаваш газ и колата продължава както си е била на 4-та.
... сетне ни излезе реда за Зазка 968, преди да се кача на Шкода 100С. CarSunglasses

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 19:55 от EmBrother

# 670
  • Другата България
Това за ИГ профилите го каза Неделчо май беше, или Туджаров в един от последните им Надкасти.
Ама кой има време и това да следи и да се занимава.....

# 671

"Кухнята след Ада” спечели първо място на наградите “Сайт на годината” https://dariknews.bg/novini/liubopitno/podkastite-na-hells-kitch … to-naj-dobrite-v-

Eeеее, ти какво очакваш? И двата подкаста са на Нова ТВ. А  Нова, Нетинфо и Дарик радио не са ли към една група?
То е ясно, че сайтът на Дарик Радио няма да пише за подкастовете на БТВ

За ИГ профилите не съм съгласен много. Всеки си има различно отношение към ИГ профила си, един решава да си го развие, друг не. Да не говорим, че някои имат много, много последователи, не защото са блеснали с някакви игри, а защото се фръцкат пред камерата и правят секси снимки, слагат много тагове... или са просто известни покрай чалга изяви и т.н.  Ваня от Игри на волята как си развива профилите? Никак. Или Томас...  От Къщата на инфлуенсърите 1, например Крис нищо не качва. Което не значи, че не е известен.

# 672
  • софия

Ей ви още от поредицата кой е по по най. Някой запознат да каже, Ралица всяка година ли така убедително съобщава "рейтингите" или сега се налага да убеждава всички.

# 673
СлаБе, не само тя го съобщава, а и много от играчите в сезона също - явно е по Заповед.

# 674
Причиних си да гледам първите 5 минути от “Помниш ли текста?”, да видя за какво иде реч. Някакъв младеж от Кърджали започва да пее сръбска песен с българския й текст и знае дума по дума наизуст (демек чалгар от класа), КуКу бенд къдрят ли къдрят..: Не можеше ли да махнат чалгата поне от това предаване? Публиката екзалтирана, изпада в  екстаз, че кърджалийският младеж знае всяка дума наизуст, водещата и тя се превъзнася… То са аплодисменти, то е викане, то е дюдюкане, ОМГ. Дотук бях с това предаване.

Да видим довечера “Ка̀жи честно”, за какво става дума…

Общи условия

Активация на акаунт