Лежащи мами - 50

• 32 765
  • 745
  •   1
Отговори
# 735
Благодаря 😀

# 736
Здравейте , минавам отново да споделя какво преживях аз.
Последно съм ви писала на 29.12.25
Седмица по късно на Иванов ден в 17 г с бях на преглед и Аг докато ме преглеждаше замълча. Вгледа се странно в екрана натисна ме пак отпусна и разбрах че нещо става….::
За секунда лошо ми стана преди да попитам какво има ……..
каза ми : виж сега говорихме за песар, но рязко за една седмица от 28 мм шийката е 21
Няма нужда да правим експеримент да слагам тази гума защото от натиска на бебето понякога е къса понякога дълга понякога широка или тясна и винаги може да се изхлузи ….. да вярно е че серклажа води по голям % до инфекция , но ако трябва ще лекуваме отколкото да сложа песар да скъси още и вече да няма опция за оправяне.
Каза ми : аз знам какво правя и как шия, нищо няма да усетиш , ще се запази всичко ще стане фиброзна тъкан около конеца ще стане твърда и стабилна упора и нещата ще се оправят.  Нямах време да мисля
Тръгнахме си , взех си само бягаж с малко дрехи и веднага се върнах в болницата.
Сложиха ми АБ венозен големи дози и за гъби
На др ден 10:32 мин ме взеха 11:05 ме върнаха
Бях добре нямах болки , само няколко капки кръв. Аг мина и каза добре го понесе на време го направихме , имаше какво да зашия добре стана всичко доволна съм ……/
На 21 мм ме зашиха
7 дни по късно беше 28 мм
20 дни по късно е 33 мм
Основно лежах и слагам ЦИКЛОГЕСТ 400
С много притеснения  и често посещаване на Аг нещата лека по-лека вървят …….
Шийката винаги е мерена вагинално
През корема не вярвам много на този ехограф.  Независимо празен или пълен пик мехура с натиск или без, просто се удължи. Те казват че набъбвала от прогестерона и това увеличава размера. За мен в важно да е затворена и да няма фуния ……
2 конеца имам горе към матката и долу
Правя посявки всяка седмица , за сега са стерилни , Като интимно се мия само с Гинексид или идрозоил. Сменям ги
Надявам се конеца да държи още дълго
Ще ходя често защото ако започне да скъсява да се хване отдалече ……
И да се реагира
Голямо ходене, по лекари е , много даване на пари много стрес ……
Моя мъж също взема отпуски и болнични за да ме води на лекар за да не шофирам. И на комисии за болнични. Общо взето ми е като шофьор на линейка , а аз съм возещия се пациенти………..
Психиката ми вече не издържа …….. на това притеснение , мислене , чудене и чакане
Но, нямам избор.
Дано финала да е хубав
Да не се прибираме вкъщи с празни ръце
Защото веднъж вече се случи ……….
Успех на всички  и търпение🍀🍀🍀🍀🍀

# 737
На мен сега от пуснати те изследвания ми излезе, че имам бактерии в урината и много се притеснявам. Споделих с доктора и каза, че няма проблем да направим серклаж утре и да пуснем урукултура.

# 738
На мен сега от пуснати те изследвания ми излезе, че имам бактерии в урината и много се притеснявам. Споделих с доктора и каза, че няма проблем да направим серклаж утре и да пуснем урукултура.
Аз приемах много пробиотици и лактобацили по повод тези инфекции. Защото дълго ги лекувах и най- накрая се оттървах от тях…..
Полов контакт водите ли?
На мен ми е забранено до деня на раждането
Нито искам да се заразявам нито с нещо да се тровя. Максимално се предпазвам

# 739
Не нямаме полови контакти. Ама се притеснявам утре като направят серклажа да не е проблем, за в бъдеще. А като излязат резултатите от улукултурата то е ясно че ще ги лекувам.

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 18:09 от Пеперуда

# 740
Не нямаме полови контакти. Ама се притеснявам утре като направят серклажа да не е проблем, за в бъдеще. А като излязат резултатите от улукултурата то е ясно че ще ги лекувам.
Ще ви сложат преди това венозен АБ. При мен така направиха. Винаги се слага независимо има или няма бактерия.
Цисто стоп рапид после х 1 на ден пия за профилактика от инфекции.  За сега съм добре

# 741
Нека така да си, а постоянно ли го приемаш цистостоп рапид.

# 742
Нека така да си, а постоянно ли го приемаш цистостоп рапид.
Да х 1 на ден. За превенция.
Дълго време страдах от вагинални инфекции и цистити , но след прием на една кутия аква сорс кол актив х 4 на ден всичко спря.
Не и правя реклама
В други групи съм писала с години как не мога да се оправя и само това не бях пила
За финал взе че помогна. От тогава секрети урина всичко е чисто.

# 743
Ще го имам предвид. В коя седмица сте вече.

# 744
Ще го имам предвид. В коя седмица сте вече.

21 г с 🙏

# 745
Ще успеете, лежете си и всичко ще е наред.

Общи условия

Активация на акаунт