Завършваме ДЕВЕТИ КЛАС

• 30 667
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Оооххх беее, Арианчееее, разсмя ме с школото и вайбъра. Горкото дете, от го тормози тъй тоз учител.
Важен е все пак крайният резултат.

Я някой да ми каже, как мога да сметна 25% неприсъствени часове по предмет който е три часа в седмицата? В тез проценти влизат ли и дните които не са били учебни?

А ся тъй като Арианчето, спомена за Философията, днес рано - рано сюрприз, школо пищи за отсъствие за първия час, 15 мин. след като е почнал, 2 - 3 мин. преди края на същия този час, школо пищика с оценка, и тва по същия предмет ( Философия ).

Тъкмо се чудех за Вампирчето, къде изчезна, и щях да я подвиквам, и докато пишех, тя взе, че се появи.

# 436
  • София
Привет, банда, за вторник ще се опитам да дойда. Шест ми е рано, но вие почвайте без мен Wine Glass
Тази седмица, докато другите се потят и морят в изпитвания, наш'те обикалят Европа. Екскурзията тече в пълна сила. Бяха вече във Валенсия - градът на науката и техниката и аквариума, Барселона - Саграда фамилия и т.н., спаха в Марсилия, бяха на плаж в Ница, вчера в Милано, днес са в един увеселителен парк до Верона, утре са във Венеция, после им остава Загреб и големият преход през Сърбия в неделя. Как ще отиде в понеделник на училище, нямам идея, тя е на съвсееем друга вълна. Имах големи колебания дали ще се справи, защото като цяло е незряла за възрастта си, трудно се ориентира "в пространството", адски е разсеяна, а всяка вечер спят в различен хотел (багаж насам/натам ежедневно), пускат ги сами по 3-4 часа за разходки, освен основните места с екскурзовода, нооооо детето ме изненада изключително. Ще видим дали ще се върне с целия си багаж (има още време да го изпогуби), но сякаш израстна за тази една седмица. Правила си плейс в гугълмапс на мястото, определено за сборен пунк и гледала колко време трябва, за да стигне до него. Още първата вечер във Валенсия ги пуснали в някакъв парк и наш'те седнали в някакво заведение "да опитата местната храна". В Барселона имало намаления и пазарували дрехи - "панталони по 13 евро, мамо, това е по-евтино, отколкото в БГ, не мога да не си купя". Намерили сами музея на илюзиите и отишли няколко кокошки - много се забавлявали, другите изпуснали. В Ница било скъпо, но намерили пекарна за кроасани, та и там не са капо. Сега в Италия поне с храненето е рахат. Като се замисля, получавам най-подробен отчет къде и какво е яла, пила и къде се веселила. Катедрали не е споменавала Joy Едната вечер били настанни по 4 момичета в апартаменти с кухненски бокс и правила скариди на тиган Rolling Eyes Божкеее, в къщи не знае къде седи тигана, там напазарували от съседния супермаркет и сготвила, че даже всички ги харесали!  Купила шал на брат си за европейското, искала да го изненада. Най-тъпо, че ѝ дошъл месечния цикъл и "развалил работата". Ще кажеш, че на меден месец е тръгнала...Sunglasses Уж пазарува, яде на корем, ама още не е изпищяла да зареждам картата, следяла нещата. Даже се наложило пари да тегли и успяла, че като пазарували общо един плащал с картата си и другите му давали кеш. Още не са открили банковите преводи, явно, ама нищо, селедващият път. В БГ никога не е теглила от банкомат, но явно не е някакво предизвикателство, щом на италиански разбрала какво да прави Joy Ако мислите, че съм я подценявала - не, тя час за фризьор не може сама да си запише - срамува се, не се оправя с часовете - вероятно от срамуването не успява да осмисли информацията. Ама на, оптпуснала се е нещо. Сега не знам дали да се радвам, то както знаете, няма угодия.

# 437
  • Mars Hotel
Мандаринка, браво на момичето! Много оправна!
Изобщо не съм си помислила, че я подценяваш. Те явно тук никакъв зор не си дават, защото знаят, че има кой да им свърши работата (мама). И моята е така - супер несамостоятелна и неинициативна за такива неща (със сигурност не е хващала тиган вкъщи, за фризьор и дума да не става), но миналото лято в Барселона беше купувала карти за цялата група в метрото и беше разговаряла за отстъпки за билети и прекачвания по линиите. Оня ден с приятелки беше организирала нещо в Люлин (ние сме в Дружба) и окото ѝ не мигна да се оправи с транспорт дотам и обратно.

# 438
Мандаринка, евала на малкото мандаринче, ама кво хубаво го пресъздаде, все едно съм била с тях. За подценяването, не си, просто когато са около нас, се правят на мрянки, но когато ги пусне човек в дълбокото, искат не искат, се учат. Въпроса е ние дали сме готови да го направим, нормално е да изпитваме някакви страхове.
Нека се забавлява, да се върнат живи и здрави, па багаж и да се позагуби, нема да е фатално, стига да не са документи.

# 439
  • Майничка
Големи са децата вече, от 13-14г. няма никакъв дерт по екскурзии в чужбина. В страната пò се гевезят понякога, но навън са пушки.

П.П. Тони, отиваш в школо на отсъствия и гледаш по съотв.предмет. Втори срок е 18 седмици, сега е 16та, умножаваш по брой часове седмично по предмета. После делиш отсъствията по предмета на полученото число и получаваш процентите.

Последна редакция: пт, 14 юни 2024, 15:32 от gargamela

# 440
изброих 12 човека. Къде обаче остана отворен въпроса. Големия дивак на гладстон? Други оферти?
18,30?
Аз ще идвам от другаде, та и аз малко ще позакъснея.

# 441
  • София, в момента в любимото ми село Железница
мандаринка много вълнуващо. Браво на малкото мандаринче.

ra2 на мен ми е все едно къде. Навсякъде ми е далеч. Аз предлагам 17:30 и кой кога може да се присъедини.
Няма какво да правя от 16:30 до 18:30 и после в 20:00 трябва да си тръгвам

# 442
Браво на малкото Мандаринче.
Поне дава отчет.
Младежът въобще не ми се обаждаше, аз си го следях по life поне да гледам къде обикалят. Виках си, я ми разкаже после, я не.
Само едно култово съобщение ми прати
Скрит текст:

# 443
  • София
Нинка, ще си правим компания от рано Simple Smile

# 444
  • Mars Hotel
Хаха, ох, Ston! Много сладко, култово наистина! Laughing
Ще гледам да дойда между 17:30 и 18:00 и аз, по-скоро към 18.

# 445
  • София
Аз ще мога да се присъединя около 18 ч.

# 446
  • Майничка
Колко романтично!
Самотен чадър стои на пейка в Залцбург и бъбри с духа на Моцарт...😄

# 447
Колко романтично!
Самотен чадър стои на пейка в Залцбург и бъбри с духа на Моцарт...😄
🤣🤣🤣 Баш
Мандаринка , забравих да питам. Как се чувства баткото в края на първи курс? Нали и нашият батко там иска, да знам колко да се притеснявам. 😄

# 448
  • Бургас
Стон,култово съобщение 😂 Много е оригинален набора!

# 449
Добре, ако няма други предложения, резервирам в големия дивак ул. „Уилям Гладстон“ 54, 1000 Център, София
за 12 човека, от 17,30 с плаващо пристигане- кой когато може. Може би е рано още за резервация? Поне утре - вдругиден да стане? Има маси на двора, за пушачи.
последни корекции?

Общи условия

Активация на акаунт