Завършваме ДЕВЕТИ КЛАС

• 30 661
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Ан, ша оцелееш, никъде нема да одиш, скоро ша съ оправиш и ша съ похвалиш.
Стискаме палци, ще успее, сто про.

Нинка, успех, и твоето момиче ще пожъне еспех. Ще я приемат, и когато стане туй чудо, ще припкаш по темите да се пофалиш.

Стискаме всичко де що има и може, за да имат успех децата.
Ма то мноу деца беее, дано останат сили, че да може да стискаме пак.

# 466
  • Пловдив
Да не кажете че само се оплаквам. Чист паркур, 0 наказателни точки, четвърто място.

# 467
Браво, браво!
Няма да се оплакваш от детето. Тези неща не са по-малко важни от ученето.
Аз навремето много страдах, че майка ми смяташе тренировките за загуба на време.

# 468
  • Майничка
Браво на девойката, Рени!👏👏👏

# 469
  • Бургас
Браво на девойката,Рени! Още много успехи й желая!🍀

# 470
Ееехаааа Рении. БРАВО, все тъйда и върви в тоя спорт. И наистина, досега само мрънкаше и се оплакваше, отсега нататък нито дума да не съм прочела лоша за сладураната. Само хубави неща, иначееее, ти си знаеш.

# 471
  • Mars Hotel
Браво на момичето, Рени! Чудесно се е справила.

# 472
Рени, поздравления на детето. Чудесно се е справила.
Стиснете по един палец, че моята сърдитка утре е на състезание, тръгнала е с голямата кошница, но е много притеснена от очакванията към нея.

# 473
  • София
Пак ви изпуснах!
И аз ще дойда на срещата на 18-ти. Болднатото е да ме имате предвид при резервацията Heart Eyes Ама от толкоз прочетени накуп страници , не разбрах къде ще бъде или още не е уточнено... Само часа запомних 17.30-18. То нали вече съм почти блондинка, та не мога две неща едновременно да помня Innocent
Много се радвам на успехите на всички деца и в спорта, и в училище, и в други активности.
Стискам палци на каките за изпитите и на наборите на състезанията.
Нинка, два изпита в един ден е супер, супер геройство. Успех!
AnMary, да оздравяваш бързо! Май имаше и болни дечица - и те да оздравяват!
Мандаринка, много се радвам за малкото мандаринче как е изтръскало перушинката и вече полита уверено. Браво на нашето талантливо и мило дете!
А за разсеяността и аз имам много какво да пиша . Най- много ме дразни като ми каже еди кой си ми каза, че ще имаме контролно, например. А бе, сине майчин, ти твои уши нямаш ли, къде блееш в часа, че не си разбрал,  а друг да ти казва. Думи нямам. Това детенце не е от мен, макар и да имаме визуална прилика . Joy
Сега за биологията - голЕма мъка. Много термини, много учене си трябва, да не кажа зубрене, ама няма кой да го направи. А на родителската среща госпожата каза, че в 10 клас продължават с този материал. 9 клас бил основата на 10. Лошо ми стана, препотих се, защото си представих как зорът ще продължи и догодина.
По история го изпитваха за повишение на учебника за 9 клас. Успя да се пребори за негово щастие.
По ИТ великата учебна тетрадка не му е проверена, защото не я е носел в часа. Попълнена е прилежно, но я е забравил в раницата. Питал госпожата да отиде да я вземе - не можело. Занесъл я е в междучасието - била почивка и не я е погледнала. Тук вината е изцяло негова, че не я е взел и не упреквам учителя. Но пък все ми се струва, че можеше да направи и учителят компромис. Наясно съм, че им е писнало от такива компромиси.  Дано това му е за урок, защото още се изживява като осмокластик - все нещо не чул и не разбрал, ама си е почти 10-токласник  и трябва да бъде по отговорен.
Вижда му се края на учебната година. По някои предмети е на кантар и ще го изпитват, тепърва. Та, напрежение ще има до край при моя хубавец.
Нооооо на 21-ви потегляме на мини почивчица и смятам от сутринта да мисля само за "ех морето" и никакви оценки и оформяне да не ми развалят настроението. Blush
Еййй, улях се в писане, ама беше се насъбрало. Kissing Heart

# 474
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Рени браво на детето. Гледах я!

ims за срещата
Дивака на ул. Гладстон. Часа е този, който си разбрала

# 475
Рени, браво на девойката!

# 476
  • София
Рени, браво на детето.
Само напред и нагоре.

Моята ходи на изпита днес, справила се е, но каза, че нямало да учи. В залата било бившото ѝ гадже. Няма да са една специалност, но най-вероятно ще се засичат.

# 477
СС1, и ти ли почваш като мен, викаш сърдитка а, а, ааааа. Давай, тамън си го патентовах, ще трябва да плащаш Joy, иначе ще си плагиатор.

Ан, браво на нея, но защо да не учи. А старото да си гледа пътя, тя да е с високо вдигната глава, и хич да не и дреми. Ако след раздялата са останали в добри отношение, няма от какво да се притеснява. Да си гледа ученето, пък като се случи да се засечат, което няма как да не стане, може да си поговорят.

Имсче, споко, и туй ша мине, и почивката и лятото ще си ги прекарате екстра. Не се ядосвай за такива неща. А що се отнася за предметите, следващата година ще им е зора, после като отпаднат, ще си поемат глътка въздух. Дано само оцелеем дотогава.

# 478
  • София
Ан, браво на нея, но защо да не учи. А старото да си гледа пътя, тя да е с високо вдигната глава, и хич да не и дреми. Ако след раздялата са останали в добри отношение, няма от какво да се притеснява. Да си гледа ученето, пък като се случи да се засечат, което няма как да не стане, може да си поговорят.
Не са е разделили по мед и масло. Заплашвал я е т.н. Днес каза, че ще изкара ограничителна заповед.

Колко още гаджета ще има...

Аз съм като парцал. Не е Ковид.

С тийна не сме се виждали цял ден Joy

# 479
  • Пловдив
Благодаря за подкрепата, момичета. Тя още е на състезанието и не се е прибрала. А утре хикс паркура е в 8. Стиснете едни палци.

Общи условия

Активация на акаунт