Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 17)

• 20 003
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
  • Велико Търново
Благодаря, момичета!

Водихме я в спешното, биха ѝ урбазон и веднага започнаха да изчезват. Лошото е че сега не знам от кои съставки точно е алергична, че да ги избягвам .

Мисс, мисля че през устата не е удачно, ако повръща много. Май има някакъв вирус с повръщане сега. Да не би да е ял нещо развалено.

# 661
Пламинго помисли какво ново е яла или пила . При нас мисля,че излезе от сладолед,но след това и друг път е ял и пу-пу няма нищо ,така че не знам каква беше причината ,може би е било нещо към конкретния сладолед,въпреки че той само близна нищо повече ,но явно стига за ал.реакция

# 662
  • Бургас / Славейков
Честита да си Пламинго! Много здраве и късмет!Днес и моята дъщеря е рожденничка,черпя виртуално и аз.
Милото казвам че е от зъбите тъй като Митко имаше ден ,два температура и както се появи ,така и я нямаше.Дано се оправи бързо Плами!И да не се налага да отменяте резервацията!

# 663
Честита да си Пламинго! Много здраве и късмет!Днес и моята дъщеря е рожденничка,черпя виртуално и аз.
Милото казвам че е от зъбите тъй като Митко имаше ден ,два температура и както се появи ,така и я нямаше.Дано се оправи бързо Плами!И да не се налага да отменяте резервацията!
Тя и Пламена я вдигаше ден и половина,но аз директно я водя при лекарката. И все пак отмених всичко. Искам да съм сигурна,че детето ми е добре☺Ще се моля за чудо в средата на месеца да е здрава😂

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 16:54 от Милото

# 664
  • Велико Търново
Пупелина, да ти е здрава и много щастлива рожденичката!

Ради, не е яла нищо ново, но я мазах с нов крем против ухапване от комари и мисля че е от него, той беше единственото ново нещо.

Милото, жалко че е трябвало да отмениш резервацията, как е сега Плами?

# 665
Не е ял развалено Пламинго. Само от млякото е, на 95% съм сигурна. Снощи не го искаше. Едвам го накарах да го опита, неговото (последната доза)... Повърна на фонтан от две капки, страх го е. Така замина и последната доза. В 2 часа се събуди да  търси мляко, но вече беше късно. Днес уж трябва да дойде неговото. Няма да го отварям докато не съм сигурна, че наистина иска, или това беше при нас с млякото. Може да се е отказал тотално, но определено не по начина който исках.
Много настоявах да го опита и да си го изпие, защото не хареса вечерята си и трябваше нещо да е ял, освен половин ябълка. Е в крайна сметка остана и без нея, повърна всичко.
Давам Вомитусхил от вчера, да видим днес как ще е.

Пюпелина, здравичка да е и много да те радва. Малко със закъснение HeartDisappointed

# 666
Пупелина, да ти е здрава и много щастлива рожденичката!

Ради, не е яла нищо ново, но я мазах с нов крем против ухапване от комари и мисля че е от него, той беше единственото ново нещо.

Милото, жалко че е трябвало да отмениш резервацията, как е сега Плами?
Ами тя само в понеделник имаше температура,но продължава да е със зачервено гърло. От снощи и аз съм с хрема,главоболие и сякаш гърлото и мен ще ме хване😢Резервирах нови дати,че да видим,дано има някакъв шанс да отидем

# 667
Някой пробвал ли ги е ?

# 668
Някой пробвал ли ги е ?
Синът ми като по-малък (над 4г) винаги е бил с подобни гривни. При него имаше ефект.

# 669
Честити са са ваички малки и големи рожденици! Да са здрави и обичани!
Мисс , аз мокря с малко топла вода края на свещичката и става по - лесно , но задължително трябва да я подмамя леганала по корем върху мен , за да не вижда какво правя и да имам видимост аз съответно.Иначе капки вомитусхил.
Ни_ци 🍷

# 670
Той спря да повръща, днес няма нищо. Но кривотията е на макс. Имам чувството, че денонощно мрънкане реве, просто реве и мрънка нооо стоп нявсякъде по всяко време. Нервите ми скъсва просто.
Голям късмет. Влезнах в 7285858 групи за стоки от Англия да търся мляко. Писах на още толкова хора. И накрая намерих в ОЛХ нашето мляко. Жената даже е от Сливен, ще го взема след 18ч, а тази която ме излъга се чудя какво да я правя.
И все пак не знам дали ще ни трябва Disappointed

# 671
Sad Идвам да си кажа мъката. Положението със съня става доста сложно. Днес не спа следобяд. Не е била кисела през деня, въпреки това. Вечерта решихме да я подготвим за сън малко по-рано от стандартното, заради неспането,  2 часа уговорки и опити да я успокоим с гушкане(както се получаваше до вчера). Не и не, тя се разиграва, не иска да стои в нас, почва да се дърпа и да крещи. Сложихме я в леглото й уж да миряса там, стана още по-зле. Накрая отидохме да се возим с колата навън, заспа на 2рата минута, после я качихме в леглото и заспа. 14 часа будуване, знам че от преумора не може да заспи, но не знам какво да направя.
Утре ще се свържа с консултант по сън( набелязала съм няколко) и ще видим как ще процедираме. 10 дни вече се борим с това нещо.

# 672
Ни_ци, при нас е същото.още преди месеци се оплаквах,после се оправиха нещата и сега пак.Ади днес изкара също 13ч будна.Изобщо не я мъчих на легло,директно я приспах на ръце,но е мн неспокойна,плаче на сънн  ..неприятно,но ...ние на този етап няма да работим с консултант, оставаме с впечатление , че са периоди  които преминават от самосебе си , но ще видим.Успех !

# 673
Аз пък се чудя как да го държа буден. Днес успях да го натисна да по спим до 8. Искам към 13ч да легне, но много му се спи и след малко отиваме.

Вече не пие мляко Божидар, никакво. Ако искате и вие да не пият купете им Новалак, шегувам се, но наистина при нас така стана. Disappointed

Момичета басейн със сенник да ми припомните откъде вземате? Търсих вчера цял ден и по списанията на Лидл и други магазини. Но не намирам това което искам. Някой беше качил едно басейнче с много хубав сенник.

# 674
  • Варна
Има някакъв вид регресия с обедния сън около 2 години

Общи условия

Активация на акаунт