Онлайн магазин Тему (Temu) за България -4

• 61 018
  • 973
  •   1
Отговори
# 210
Харесала съм си разни дреболии за 30-тина лева,но никога не съм поръчвала. Сайтът надежден ли е,все пак се плаща с карта? И всяка пратка си пристига отделно предполагам, не са в обща товарителница?
Попълнила съм си адрес и телефон, но всяка пратка може да е с различен куриер, нали ? Не се знае с кое ще дойдат?

# 211
Разликата между поръчката до кутия между Емаг и Тему, е че от Емаг сам си избираш адреса на кутията, до която искаш, докато в тему няма такава опция, където ти я оставят. Фирмите също са различни на емаг е easy box, а от тему бяха някакви други и са ми далеч..

# 212
  • София
Може и по-евтини да има, но - 10 вълшебни гъби за 0,85 лв. https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=60109951889284 … fer_page_sn=10037
Аз си имам още от Алиекспрес, преди години поръчах 100, но ще подарявам.

# 213
Разликата между поръчката до кутия между Емаг и Тему, е че от Емаг сам си избираш адреса на кутията, до която искаш, докато в тему няма такава опция, където ти я оставят. Фирмите също са различни на емаг е easy box, а от тему бяха някакви други и са ми далеч..
Избираш, ама ако няма свободна, пак ти слагат където сварят. От опит го казвам. Абсолютно същото е, Тему нямат кутии, използват куриери, които повечето пъти доставят около адреса ти.
Yan25 Сайта е много ненадежден, изобщо не се лъжете GrinningJoy

# 214
Това иронично ли е или?

# 215
Харесала съм си разни дреболии за 30-тина лева,но никога не съм поръчвала. Сайтът надежден ли е,все пак се плаща с карта? И всяка пратка си пристига отделно предполагам, не са в обща товарителница?
Попълнила съм си адрес и телефон, но всяка пратка може да е с различен куриер, нали ? Не се знае с кое ще дойдат?

Прочетете ПОНЕ една цяла тема назад, не бързайте да се регистрирате, има си тънкости пазаруването от Тему, цените са динамични, има си хватки за изгодни неща. Не е като да влезнеш и да си купиш.

# 216
  • София
Е, защо да не може да влезе и купи? Много неща са стотинки и под 10 лв., не е фатална загуба.
Етап втори е вече да се скръндзиш и за 10 стотинки Simple Smile

# 217
  • София
Накрая се оказа, че за да пазаруваш от Тему, ти трябват поне две висши. Joy
Аз пък влизам и купувам, което съм си решила.

# 218
  • София
Аз не решавам, Тему решава вместо мен.... Това е нагледен пример, че не търсенето определя предлагането.
И през ум не ми е минало, че има приспособление, което да навива туби. Но му се радвам като дете, защото ММ има навика да стиска пастата през средата. Сега се вижда точно колко е останала. И други неща

# 219
  • софия
За да пазаруваш в Тему се изисква елементарна култура за онлайн пазаруване. Основните правила, за да са сигурни данните ти са същите като навсякъде, има възможност за ПП плащане. Като всеки сайт има особености при доставката, връщането и намирането, запазването на продукти, но не е нищо особено. Някой е положил труд и е обобщил най-същественото в първия пост.

# 220
Е, защо да не може да влезе и купи? Много неща са стотинки и под 10 лв., не е фатална загуба.
Етап втори е вече да се скръндзиш и за 10 стотинки Simple Smile

Аз точно за висшия пилотаж в скръндрзенето говоря Laughing, от последната поръчка имам само 12 стотинки корекция на цената, но някой, по някое врме ще покаже скрийншот с цена, по-ниска от тази, на която аз съм купила Smile

# 221
Ей, много изобретателен тоз българин, беее Simple Smile На какво ли не сме способни, за да минем "по-тънко". Ще си ползволя да копирам едно мнение в група за Тему от Фейсбук, във връзка с върнатия лимит за минимална сума при поръчка. Нямам намерение да видя дали този "трик" работи, но си мисля, че ако работи, няма да е за дълго.

"На мен ми го махнаха като им писах,но след като направих 2 поръчки го сложиха отново.Но другото ,което може да направите е дори и да има лимит,да добавите в количката нещо на случаен принцип,към това ,което искате,за да стане 20 лв. и след като платите поръчката,може да направите "отмяна на артикули" , оставете само това,което искате и ще Ви върнат останалата сума за другите неща."

# 222
  • София
Гледам доста мнения на френски, не зная дали са французи, но е излишно да се самобичуваме колко сме стиснати.
А добавянето на нещо и връщането след това са класика. В НМ като има намаление или БД само след определена сума, да плащам 8 лв. за доставка?
Иначе и аз цъкам корекция на цената по 3 пъти дневно, но този път почти не ме отразява. А за предната поръчка беше почти 10% от цената.

Ако не ми е много удобна локацията на Бокснау, мога ли да помоля за пренасочване?

Последна редакция: пн, 13 май 2024, 15:54 от Cuckoo

# 223
  • София
Ей, много изобретателен тоз българин, беее Simple Smile
Скрит текст:
На какво ли не сме способни, за да минем "по-тънко". Ще си ползволя да копирам едно мнение в група за Тему от Фейсбук, във връзка с върнатия лимит за минимална сума при поръчка. Нямам намерение да видя дали този "трик" работи, но си мисля, че ако работи, няма да е за дълго.

"На мен ми го махнаха като им писах,но след като направих 2 поръчки го сложиха отново.Но другото ,което може да направите е дори и да има лимит,да добавите в количката нещо на случаен принцип,към това ,което искате,за да стане 20 лв. и след като платите поръчката,може да направите "отмяна на артикули" , оставете само това,което искате и ще Ви върнат останалата сума за другите неща."
Байганьовщина в чист вид.

# 224
Работи, онзи ден ММ беше взел нещо, което го имаме два пъти отпреди, а сетих се, преса за бургер, имаме тамън две и успях да му я откажа в позволения интервал от време.

Общи условия

Активация на акаунт