Онлайн магазин Тему (Temu) за България -4

• 60 850
  • 973
  •   1
Отговори
# 495
Леле, страшна тъпотия...А как да дам линкове тогава? Само, дето си играх сто часа Astonished
Скрит текст:
От Тему първо избираш това

и после това

Последна редакция: вт, 21 май 2024, 16:22 от alys

# 496
alys, благодаря, оправям ги...дано вече да се виждат.

# 497
Ама аз се заинтригувах от някои неща, особено за домашни любимци:) ако ти се занимава, ги поправи Simple Smile

# 498
alys, благодаря, оправям ги...дано вече да се виждат.
Виждат се вече Simple Smile

# 499
  • Пловдив
Cristi,
Благодаря за труда, който си си направила.
Добавих веднага в кошницата ледената ролка за лице. Досега с дъщеря ми (по-редовно тя) ползвахме кубче от ледарника в камерата, защото специалните такива козметични "ледарници" са около 10 лева.

Тази вечер и аз ще стигна до пратката си. Ще дам отзиви.
Получи я от бокснау приятелка, защото в рамките на 48-те часа валидност на кода.... не бях в града.

# 500
  • София
Скрит текст:
Cristi,
Благодаря за труда, който си си направила.
Добавих веднага в кошницата ледената ролка за лице. Досега с дъщеря ми (по-редовно тя) ползвахме кубче от ледарника в камерата, защото специалните такива козметични "ледарници" са около 10 лева.

Тази вечер и аз ще стигна до пратката си. Ще дам отзиви.
Получи я от бокснау приятелка, защото в рамките на 48-те часа валидност на кода.... не бях в града.
Този срок може да се увеличи с още 48 часа.
https://bg-mam.ma/p/1654718/48008536

# 501
Съжалявам за хаоса и спама отново Sad изобщо не съм очаквала да има подобен проблем; сега видях, че при редакцията част от форматинга се е счупил, но нямам сили да дооправям... Дано съм била полезна на някой Flowers Hibiscus

# 502
  • Пловдив
milenaka,
знаех за тази опция от темата тук!
Благодаря ви за всичко, което споделяте като опит с Тему!!!
Но приятелката си предложи услугите и така...

# 503
  • София
Кристи, пробвах първите линкове и не стават, защото си ги давала от адрес бара.
На компютър се отваря почти всичко. /без един линк/

# 504
  • София
След редакцията, да.

# 505
Леле, страшна тъпотия...А как да дам линкове тогава? Само, дето си играх сто часа Astonished
Аз отварям през телефон.
Така че за мен си полезна Simple Smile

# 506
Здравейте дами! Хвърлям по едно око на темата, но като гледам, пазарувате само дреболийки с цени лев -два. Някой поръчвал ли е дреха? Дрехата отговаря ли на очакваното?

# 507
Благодаря за отзивите!
Поръчах кърпите за стъкло и инокс .
Чакам рокля за 3 лв, намалена като за първа поръчка в приложението и пола с тюл. Аз съм като цяло много доволна от повечето дрехи, но нямам кой знае какъв опит.
За пръв път ще получавам със Самдей, малко ми е неясно как става, но се надявам да е обяснено.

# 508
  • София
Поръчвала съм дрехи, към всяка поръчка имам линкове с впечатления. Има неща, от които съм много доволна, но и две неща "върнах".

# 509
  • София

Засега само бански, тениски и клинове за малката.

От горните тениски само тази с надпис Enjoy little things е снежно бяла, а идеята ми беше да си накупя бели тениски.
Останалите са off white или нещо като "шампанско".
Тази, със сърчицата е много зле. Тънка, прозрачна и като шушляк.
Но пък класическите тениски са с много приятна материя, плътни и меки. Шевовете са ок.

Тениските за малката да ок. Хубава материя, хубава щампа (ще видим след пране как ще е), хубави шевове.

Клинчето с надписа е много тънко.
Клинчето с джоба е плътно, но на единия крачол шевът е накриво. Надявам се, че няма да е чака такава драма като се обуе.

Поличката е по-плътна отколкото очаквах, добре ушита.

Засега е това. На късмет си е донякъде, но не повече от всяко друго онлайн пазаруване.

Чакам и обувки за планина, там съм с надежди и високи очаквания, защото не бяха евтини.

По-рано писах за банските. За малкия ми върнаха парите и не пожелаха да им го изпратя. Ще иде при някое малко детенце. Като качество обаче, материята на банските е ок, шевовете, цветовете.

Ще видим всички дрехи колко са трайни. Но при тия цени, и един сезон да изкарат, ще е ок.

Общи условия

Активация на акаунт