КГБ = Клуб на Готините Баби - 221

• 35 428
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Снимки преди заминаването, полях и водичка на тръгване, е и малко сълзички. БОРЯНЧЕ, удържахме се. Мислех, че ще е по-обилно.
На летището отново снимки. Другото момиче вече беше там, с гаджето и приемната майка. Дойде и на Маги приятелката й от класа. След 10 мин. излитат за Мюнхен.
Сега съм се опънала на диванАта, Малко почивка и обратно към летището. Ще посрещаме зетко. Абе движение да има. По заявка съм му направила една тенджера зеленчукова супа. Запазихме му и мънички зеленички. Няма да го оставим гладен.
ДИДИА, страхотна снимка!
ЯНЕ, колко остава докато си гушнеш внучката?
ЕНИСА, настроила си се за пенсиониране. Дано не те спънат.
ГЪБКЕ, сладолед остана ли? И една ягодова лимонада, ако може. Stuck Out Tongue Winking Eye
От днес мисля да започна моя храниелен режим.

# 706
Фло,може сладолед,но Фнимавай с ягодовата лимонада,че е ягодово мохито 😁😃🤪🍹🍹

# 707
Защо и каза ,щяхме да видим пияна ФЛО.
 Аз се справих до тук. Даже почистих и прецедих веднъж, като се отдели още плътно ,като постои ,с цедка или решетъчна лъжица ще отделя като каймак. Искам да е максимално сок, не плътно месесто. Като гледам 5 буркана ще са , ще допълня с нещо и варя довечера ,сега се изморих, пък и до огън не искам да вардя.  То като почнеш, върви.
 Ако мога да дремна ще е супер.

# 708
Честити да са Краситата ни!

Гъбче, благодаря за почерпката!
Пипи, "тоталитарно" съм се объркала. Ама, какво да се прави - бабешка ми работа. То, не че щях да направя много вино, че няма и 3 кг. набрах. Ще  го направя по една гугълска рецепта. Някоя година се получава, а като не стане,  заминава за оцет.

# 709
Ами докато се вредя да дойда, без малко да си изпусна празника Laughing
Благодаря ви мили мои дружки за пожеланията! Колкото повече толкова повече, та и с имените дни така. Да сме живи издрави всички!
Гъбче, отстрамила си и мен с тази почерпка, чудесна е! Благодаря Heart Eyes
КАГ, чакаме те с добри новини. Не се съмнявам, че всичко ще е наред. Heart
Фло, чак не вярвам, че с малко сълзички си минала, ама щом казваш Kissing Heart А това дете направо улучи шестица от тотото с вас.
Борянка, сак от ябълките ли направи? Никога не съм правила сок, но моите ги обичат на компот и си го хапват.
Диди, гледах във фейса снимки от театъра. Браво на децата, винаги се радвам когато млади хора се занимават с нещо смислено!
Ениса, не чакай, пускай си документите, пък като те искат както са казали и другите момичета, да си плащат за гяволъка Simple Smile
Янче, ама то май доста наближи и ще си имаш момиченце, приготвяй се Kissing Heart
Ще трябва да изчезвам. Не успях с всяка една да "поговоря", но съм ви прочела всички и още веднъж, сърдечно благодаря за поздравленията!
До скоро момичета Heart Eyes Hug Heart

# 710
  • София
Ха, ха, ха! БОРЯНЧИЦЕ за всичките ми 70 и кусур години само веднаж съм била пияна - на 15 години. Татко и негов приятел дегустираха някакво червени вино и много го похвалиха. Тръгна си човекът, татко излезе да го изпрати и аз изпих половин чаша вино, дето беше останало. Само след 10 мин, главата ми се завъртя, а и всичко около мен се движеше. И помня, че ми беше много смешно. Сложиха ме да спя и това си беше.

# 711
Друго си е да се напиеш от картинка ,не ми ги разправяй. Не се помня пияна , може много да е било и да не помня.

# 712
Пак съм тук, сега да ви кажа последната тъпотия, та да видите защо драпам като луда за държавната стипендия и ако зависи само от мен и 1 ден няма да остана.
В четвъртък пристигат по пощата някакви модеми на Виваком. Оказа се, че са изпратени до всички колеги от страната. Започваме да си звънним един на друг и да се питаме дали вече не сме станали телефонисти, пък да не знаем. След обяда ни правят една среща в Тиймс и какво се оказва. Всички поделения на Бърза помощ в България имали договор с А1. Решават, че ще подпишат нов договор с Виваком, ама от А1 им казват, че ще си приберат оборудването във понеделник, днес. Обаче пък другите нямат време и хора да си сложат техните модеми. И познайте кой трябваше да свърши работата  - ами държавната фирма, дето това не и е работа, ама има инженери които разбират от всичко и офиси в цялата страна. Най-общо, въпросът го поставиха така: Ако до понеделник на обяд не сте свършили работата на Виваком, може да умрат хора! Няма да има връзка с Бърза помощ и вие ще сте виновни.
А познайте дали не се работи и в неделя! И друго ме изумява  - какъв идиот трябва да си, та да си прибереш оборудването, като знаеш последиците. Та преди 2 часа приключи моето надбягване с екипите на А1, последно пуснахме Трън. Та от днес официално съм и телефонджия.
Малоумна държава, ние наистина сме като Бърза помощ за държавата, ама парите отиват другаде. Та бях много притеснена, не ви казах нищо, но Trophy е наша. Тръгвам си, имам нужда от почивка!

# 713
  • София
ЕНИСА, изумена съм! Всичката ни работа е такава. Бягай с 200. Няма да я оправиш тая държава, само ще си скъсаш нервите, колкото и да са дебели.
БОРЯНЧИЦЕ, значи можело и от картинка да се напие човек! По-евтино ще ми е да си гледам картинките на ГЪБКАТА, вместо да надигам бутилката. Ако можеше и от картинките да се прехранваме - ура! Нямаше да готвя изобщо!
Германчето е излетяло с половин час закъснение. Уж Луфтханза са много сериозна компания, ама ето, че и на тях може да им се случи да се забавят. Сега трябва да каца в Мюнхен. Ще я посрещне баща й и с влак ще се приберат у дома. За около 40 мин.
Делегацията по посрещанията беше на линия. СамолеДа на зетко закъсня 10 мин. Посрещнахме го и него. Прибрахме се, нахраних го и сега всички сме по леглата.
Толкова се опъвах и не исках да ходя до кабинета, е да, ама не. Една съседка тръгнала да се подува от зъб, един пациент специално се върна от Германия за три седмици, за да го потегна и колегата да му направи ченета, та няма как. След малко взимам съседката и тръгваме.
На вас приятна почивка и бягайте на "ладовина". Grinning

# 714
Фло, много ми хареса медальонът на Маги.
Идеята, България и Сърцето....
Сега да не си вземаш пак
германчет, по мъка за Маги?!!
Клечи, когато ти се наруши
ежедневието, умората е неизбежна.Само добре си помисли дали да се обзаведеш с другарче за Чарли.
Аз съм с притурката, вече ходи и веселбата е пълна.
Чакам 12 юли и хей море, здравей!
Хубав ден!

.

# 715
  • Кубрат/ Пишурка
Фло и аз не вярвам, че са били няколко сълзи! Ама така е като свикнеш! Анжелка и баща й ще си дойдат на пети. Около 11 ти я очаквам в Кубрат.
Красива Белла, сега да имаш кръст, крака и 4 очи!

# 716
Хайде наздраве 🥂
Днес ни докараха пелетите. Мъжете тъкмо ги прибраха. Готови сме за зимата  Simple Smile Аз изпържих тиквички и една богата салата съм направила и сядаме Simple Smile
Янче, представям си как тръпнеш вече и нямаш търпение. После, ако ти разрешат да ни покажеш порасналата Анжелка и ние да й се порадваме 😍
Красива Белла, точно са ти казали, кръст, крака и очи. И ние сме така, нашия вече е като стрела и нещо не мога да му насмогна, а и кръста нещо ми изневерява...
Фло, уж да се разтоварваш вече, а краката ти пак на педалите 🤪😘
Ениса, успя ли поне малко глътка въздух да си вземеш 😘. Зарязвай ги тия, не си струва.
Отивам, минали са през баня и се нареждат около масата Simple Smile

# 717
  • София
Добро утро, мили приятелки:
Да пием кафенцето, да си мечтаем, че сме край морето. Да ви е сладко / както казват комшиите/:

Днес нямам новини от Гугълчо за празник, но  искам да ви сложа "графика" за слънчевите изригвания. Дано не ви действат лошо, но аз ги чувствам осезателно.
                                                  Магнитни бури в периода 01.07.24 - 07.07.24
Вижте и прогнозата по дни от Центъра за прогнозиране на космическото време към Националната администрация за океаните и атмосферата на САЩ, която не е окончателна и търпи промени в различните дни:
2024 Jul 01 - 5 степен
2024 Jul 02 - 4      "
2024 Jul 03 - 4       "                      
2024 Jul 04 - 3      "
2024 Jul 05 - 2      "
2024 Jul 06 - 2      "
2024 Jul 07 - 2      "
                                                  Пазете се!!!
Хубав ден ви желая.

# 718
  • Вила Великула
Добро утро, момичета!
Нинка, не се е събудила или грижливо събира днешната информация, която да ни поднесе със сутрешното кафе и затова аз да се обадя.
Пия моето и отлитам. Днес както обикновено имам доста задачки, а и имам записан час за мамолог.
От два дни ме боли главата, една тъпа неприятна болка. Предполагам, че причината е това, че не можах да спя добре и двата дни. Тази нощ под прозореца ми някакви котки си бяха устроили среща и издаваха ужасни звуци. Точно те се укротиха и започнаха да вият кучета. Знам, че все пак на село не сме застраховани от такива животински шумове, но тази нощ бяха малко повече от необходимото.
Прочела съм ви всички, но в главата ми е лудница и няма да ви коментирам по отделно.
Ениса, знам че тормоза е голям, но според мен, поне доколкото те познавам, ще издържиш не повече от половин година без работа.
Между временно Нинка е писала и не само е поднесла кафето, а и ми е отговорила защо ме боли главата.
Виждам, че темата наближава 50 страница и вероятно днес или утре ще подредя новата ни къщичка.

# 719

Добро утро, и мен ме боли глава доста в повече и май днес нищо няма да правя..
 Ениса да се измъква ,като  и стане зор за работа , частния сектор ще  я глътне и  поне плаща,  ако има и  ядове като навсякъде. Но имат интерес за мислят и  се вслушват, държавните си прехвърлят топката и никой  не мисли свързано нещата и какво засягат не предвижда.
 Тя си знае  струва ли си. По принцип като си здрав  е по-добре да си вземеш чантичката
и навън, иначе ставаш  слуга на домочадието , тъй  ами , пенсионер, без работа човек, да му намерим.

Общи условия

Активация на акаунт