КГБ = Клуб на Готините Баби - 221

• 35 425
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Добро утро, красавици!
У дома е тишинаааа. Наспах се, отпочинала съм. Да ви нагледам, пък ще ставам да пържа филийки за закуска.
И после трябва да подхващам Касата.
Преди много години, щом ми дойде времето за пенсия, веднага подадох документите и се пенсионирах. Не знаех какво могат да измислят, дали няма да увеличат времето. И след това вече толкова време работя къде повече, къде по-малко. Здрав ли е човек, може да поработи, но само ако му се работи.
Внучките наскачаха, изчезвам.

# 721
Привет на всички! На трудовия пост съм, не смея да кажа, че е спокойно, защото може нещо да ме връхлети изневиделица Blush
При нас всичко е със срок вчера. Попреглеждам документи за одита другата седмица, чакам да ни отнесе бурята, която се задава. Много е топло, но небето вече потъмнява, та дано се разминем с малко. Към обяд ще си имам помощник,  трябва да го завъртим ден, два до петък, когато тръгват на море. На 1 август си пускам документите в НОИ, пък ще видим. Мога да продължа още някой месец докато си намерят човек, но нямам намерение да бачкам с години. Мой колега работи вече четвърта година след пенсия, аз обаче нямам такива желания. При нас стресът е много, искам да намаля темпото, по-млада няма да ставам.
Хубав ден на всички!

# 722
Ениса, работа ще има и след нас. Правилно си решила, а след това ще го мислиш. Колко години имаш трудов стаж?
Янче, точно си го казала, а
да добавя и здрави нерви.
Преуморена, отегчена съм.
Дойде ми в повече, но и това ще мине.
Бъдете здрави!

# 723
Белла, над 36 години, напълно достатъчно за да се пенсионирам с пълна пенсия. Проблемът при нас е, че ние сме линейката на държавата. Като стане някъде фал, пристигаме, плюс избори през 3 месеца, плюс каквото се сетиш. Няма да забравя преди години като стана теча на данни от НАП, тръгнах си от Синеморец на пожар. Групата остана да си почива, а ние работихме денонощно. Тогава частна фирма отговаряше за сигурността на данните на нападжиите, стана пробива и сега са при нас. Ама такива ситуации не са рядкост, та ми писна  - пример, Бързата помощ. Отивам някъде на почивка, не знам дали няма да хукна обратно, ами ако съм в чужбина? Та това основно ми тежи, обстановката на спешност и неотложност.

# 724
Разбирам. Достатъчно стрес и напрежение. Време е за спокойствие и хубави
емоции с Пиятелът!
Ще го водите ли на почивка?

# 725
Естествено, на хотела на баба и дядо. Така беше им взел акъла в градината. Хората си мислеха, че  ,,Лагуна Бийч,, Созопол е наш. Та от 5 август пак сме там, живот и здраве. После и на Пампорово малко, ако съм пенсионерка можем да ходим и до Гърция септември. Та планове много, резервация засега само за Созопол.

# 726
Здравейте, здравейте и добър ден!
Да ви е сладко, който още не е хапвал...Обаждам се само да не ми пишете отсъствие, иначе няма какво да кажа.
Днес го писах дъждовен Simple Smile . Непоносимо уморена съм.
Както всеки ден в 6.00 с Чарли бяхме на разходка, прибрахме се, направих си кафе, легнах в леглото да си го пия ... и до там... Събудих се след час и половина с чашата в ръка ( странно, но факт!) , как не съм се поляла не знам.
После закуски на дечурлигата, разчистване в къщи, пак дремуцане на диванаТА - сили не мога да събера да вляза в банята да си изкъпя косата....
След малко в 14.00 лягам официално за следобеден сън, ще се опитам и внука да прилъжа да остави малко телефона и да поспим заедно...
Голяма съм лигла, значи...
Направо изцедена се чувствам, дъвкана, дъвкана пък изплюта ....
Оправдавам си състоянието, че просто организма ми е такъв, ама как може да съм толкова кекава....

Хубав следобяд, дами !
До скоро в новата тема!

# 727
  • Вила Великула
И при нас е същото положението - наистина понякога си мисля, че всичко е толкова спешно, че все едно ще правим трансплантация на сърце на някой. Аз не мога да си помисля да излеза отпуск без лаптопа. Където и да пътувам, винаги е с мен. Когато пътувам със самолет, трябва да го предвидя и него като багаж.

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 14:51 от pipilota6

# 728
Добър ден!
Пореден горещ и слънчев.
Скоро казвала ли съм,че мразя лятото😁🙃😃

Благодаря ви момичета за вчерашните поздрави .
Приятно е,макар и измислен имен ден,както и много други в последните години.

Ениса,котато се пенсионирах с категория бях на 56 години.
Работата ми беше натоварваща,стресираща ,с два телефона личен и служебен денонощно на разположение,с шеф службогонец и г..олизец
и т.н.
И въпреки всичко ми липсваше .
Вече не.
ММ през годините периодично ме питаше дали бих се върнала на работа и до преди 2-3 години назад отговорът ми беше да🙆🤷
Сега вече е твърдо не .
Най-добрия вариант според мен е пенсиониране и продължаваш да работиш,докато наистина,ама наистина ти писне🤭 .
Варианта на Борянчица също е добър.ч
По трудния начин разбрах,че ордени не дават.🤔🙄
Даже и тиквени🤪🤪

Днес пак ми е разнообразен денят от към дейности,но работя приоритетно.Нали уж го дават да вали,та прибирам разни неща,пообрах краставици и домати,че то и градушки предвиждат и т.н.

Приятен остатък от деня!♥️

ММ сутринта ги намери паднали в една шахта в двора .
Дадохме им вода,пийнаха си,ММ им изрови червеи,малко краставица и ябълка .Хапнаха си,на не посмях да ги снимам,че са плахливи.
ММ ги пусна там,където ги намери и изчезнаха към овощната градина.Дано се намерят с мама си.Оставихме вода и храна .
Само таралежи не сме отглеждали.
А колко са милички♥️♥️🥰🥰

# 729
  • София
Здравейте мили дружки!
Не мога да прочета всичко написано от вас.Събрали са се 238 пропуснати поста ,но видях само последната страница.
Прибрах се в петък късно вечерта.Не успях да приключа с работата преди заминаването и ми останаха едни 15%,които трябваше да изчистя до края на месеца т.с.неделя вечер.В събота внуците обраха вишната,щерката изпра килимите,зетко окоси тревата и си заминаха.Аз си плюх на ръцете и до неделя вечер приключих най-после с работата,но очите ми сълзяха и не можех дори да припаря при вас.Вчера се прибрах от работа и започнах вишните,че два дни ме чакаха.Изваих им костилките-за сладко,сироп с листа и пюре.Такива заявки ми бяха дадени.Сега варя сладкото и реших да прочета какво сте писали.Като видях колко е много си промених решението и първо пиша.Може би,ще прочета написаното но сега искам да честитя на всички,които са имали поводи да празнуват!
Да спомена,че много ми хареса на Поморие.Препоръчвам курорта.Има един постоянен бриз и не се усеща жегата.

# 730
Яжка, точно на Поморие ще бъда за втора година. Харесва ми, уличната храна също. Бях се насочила към
Приморско, но паднах от цените, а и в последния момент е така.
И какво излезе, всички сме
уморени и изтощени.
Мразя жегите, мозъкът ми е размекнат и съм мързеляк.
Сега ми е ясно, защо от арабите не чакай работа.
Лесно им е на тях - реши да копне дупка бликне петрол.

# 731
  • София
Оооо, градско! ЯЖКЕ, добре си си дошла. Flowers HibiscusЛелееее, чистак нова - тунингована, нагласена, натъкмена, лустросана! Радвам се, че си доволна от почивката. И най-хубавото е, че бяхте заедно с щерчицата. Сега - работа и битовизми. НЕма лабаво! Hug
КРАСИВА БЕЛЛА, че от какво пък толкова сте уморени и изтощени? Stuck Out Tongue Winking Eye А аз какво да кажа???
ГЪБКЕ, големи сладурчета сте си намерили. Миналата година и ние намерихме в изкоп за кладенец един Тарльо, но изглежда, че много време беше престоял, преди да го видим и не можахме да му помогнем. Cry
ПИПИ, мама беше счетоводителка, ама тогава нямаше лаптопи и си ходехме на почивка съвсем спокойно, без това допълнение към тоалета. Grinning
КЛЕЧИЦЕ, та какво му е на организЪма ти. Нали си парче спортистка, закалена, тренирана. Я се стегни! Все още ли искаш още една животинка? Smiling Imp
ЕНИСА, слагай на кантара ЗА и ПРОТИВ, и което натежи, това ще е. Blush
Стига за сега. Продължавам с Касата. Досадноооо!

# 732
Да се появя и аз, че да не ме забравите! Yum Чета ви , но до писане все не стигам. В момента изчислявам бал и редя  у-ща за един мой сладур от ДГ. Майката се обади да помагам.
                Ениса, аз се пенсионирах ранно /имаме такова право учителите/ защото ми беше писнало от вдигане на възраст и иновации в образованието. Е, работих 11 години след пенсиониране. Когато си останах в къщи бях решила да си потърся нещо на половин работен ден или сезонно ,нооо ...... бързо ми мина желнието. 46 години - стигат! Smiling Imp Даже съжалявам ,че не си останах у дома по-рано да си гледам внуците докато бяха по-малки. Сега съм на диваната!
                Яжка , добре си се завърнала! Сега давай по-лежерно ,че да не иде зян почивката.
                Фло, да те чуя и ти да кажеш - тишина! Явно внучките са спали още!
                Клечи , спортна мацка си и нещо не мога да възприема  умората ти след , като в 6 часа си на улицата!
                Гъбче, големи сладурковци сте намерили! Дано и мама им се намери , че да оцелеят. Пък може вече и да са смостоятелни , че гледам бодличките чернокафяви , а се раждат белички.
                Отивам да си полея цветенцата ,че след това ще забравя или ще ме домързи.
                 Гимнастика за отслабващи!  Ще я видят тези , които имат фейсбук .
https://www.facebook.com/reel/384750191058032/?s=single_unit&__cft__

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 20:29 от Didia

# 733
  • Вила Великула
Ако успеете да споделите още нещо интересно, може би още утре сутринта ще ви чака новата тема.
Аз без да се оплаквам казвам само-като се прибрах от работа, легнах на диванАТа и съм заспала. Поспах 40 минути и като че ли главата ми е малко по-добре.

# 734
Споделям

Общи условия

Активация на акаунт