Хитринки за всякакъв случай 39

• 46 775
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
При мен не се е случвало кърпичка да попадне във филтъра, но винаги има първи път, защото понякога виждам кърпичка "залепена" на люка, след това пак се омесва с прането, но ако трябва да се занимавам да отварям филтър, преди това да се чудя какъв е проблема на пералнята, май ще почна да ги слагам в мрежичка и ще видя какъв ще бъде ефекта при прането.

# 556
Споделям за ленените панталони, налепени с дъвка. Първо замразих, изчоплих колкото  можеше, после с  ютия върху домакинска хартия и малко стъргах с един тъп нож. Изпрах и едваа се забелязва нещо, просто защото знам. Не съм пробвала със спирт и други течности.

# 557
С какво мога да заменя винтче на обеца? Едното е широко и обецата пада.  Нямам друго в момента затова питам с какво да го заменя

# 558
Леко го стисни в краищата.

# 559
С какво мога да заменя винтче на обеца? Едното е широко и обецата пада.  Нямам друго в момента затова питам с какво да го заменя
Иди в някое ателие, ще ти измислят нещо

# 560
Леко го стисни в краищата.
Не става, защото е обвито с някаква мека гума

# 561
В ателиетата имат малки силиконови тапички. Попитай там, може да се слагат и след винтчето и държи обецата добре.

# 562
Привет! Златар може ли да смени червен конец на гривна конец със златни елементи. За съжаление се износи и скъса, а желая да си я нося, защото ми е ценна?

# 563
Може да. Те си имат хора, които им плетат гривните.

# 564
Привет! Златар може ли да смени червен конец на гривна конец със златни елементи. За съжаление се износи и скъса, а желая да си я нося, защото ми е ценна?

Може, да. Аз сменям кончето на 2 години, цапа се, избледнява...

# 565
Благодаря. Моето се скъса и няма самостоятелна оправия Joy

# 566
Как е най-добре да се перат маратонки еър макс?
Питам, заради спецификата на подметките.
Евентуално на какви градуси и центрофуга ще е най-щадящо.

# 567
На сина пера всякакви маратонки, вкл. ей макс, на стандартни програми, нещо около час да речем на 40°... Центрофугата винаги за всичко я ползвам на макс.
Обикновено с 2-3 чифта обувки слагам я хавлията на кучето, я някоя постелка за баня - малко да омекоти бумкането.

# 568
Здравейте, как чистите уплътненията на съдомиялната?

# 569
С препарата за почистване на съдомиялни, с който почиствам веднъж на няколко месеца. На гъбичка слагам малко препарат, с който почиствам уплътненията и след това останалия, на празна машина, на програмата за почистване или на високите градуси, ако нямаш такава. Два или три пъти годишно.

Общи условия

Активация на акаунт