АПРИЛски бебета 2024 - тема 1

• 28 766
  • 757
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, нещо все не мога да се ориентирам с тези ваксини. Колко ви биха на 4-тия месец? На нас една, а попадам на места, където се споменават 2 и съвсем се оплетох Grinning
Всеки месец - 2/1/2

# 556
Точно този календар опитвам да разшифровам. Тези, изброените за 4 месец не са ли реално една шествалентна ваксина?
Момичета, нещо все не мога да се ориентирам с тези ваксини. Колко ви биха на 4-тия месец? На нас една, а попадам на места, където се споменават 2 и съвсем се оплетох Grinning
Всеки месец - 2/1/2

# 557
Точно този календар опитвам да разшифровам. Тези, изброените за 4 месец не са ли реално една шествалентна ваксина?
Всеки месец - 2/1/2

Не , две са .

# 558
И на нас две ще ни бият след седмица на 4я месец. На 4я месец и половина ще почвам да я захранвам.

# 559
Благодаря момичета! Добре, че таткото е слушал на прегледите - тя ги разделя да ни бие по една на месец и реално в календара няма 5 и 6 месец, а на нас ще ни бие тогава тоест пропуснатите. Явно не иска да бие по 2 наведнъж, голяма съм блейка, толкова съм и разбрала като ни е обяснявала…

# 560
Както казват за ваксините - 2, 1, 2 от втория месец, само че на Калоя  понеже му дасоха и ротарикса 2ри месец, пневмококовата я отложи за 3м реално а сложи шествалентната. Днес бяхме на ваксина и да, ако караха по календа трябваше да са 2, но от едната до другата пневмококова трябва да е минало поне 2 месеца и при вас сиг вместо 2ри месец са я сложили 3тия и за това сега ще сложат другата 5ти месец. Решила е вашата лична да пощади едва ли не бебето 2рия месец, като първи ваксини.

# 561
Момичета, ползвате ли обиколници в кошарите?

# 562
  • София
И ние й слагаме по една месечно. За мен е по-щадящ вариант. Да, по-бавно стават нещата, но две ваксини за мен е издевателство при такива малки човечета (лично мнение, при някои не се усещат). Аз като помня преди 4г каква жестока температура вдигнах от 1 брой ваксина и колко ми беше зле, за 2 не искам да мисля какво може да е. Тъкмо онзи ден една мама ми се оплакваше, че единият й близнак е направил гърч от температура и като слагахме вчера ваксина само това ми е в главата и я следя постоянно малката.

В кошарата има само бебе и матрак с чаршаф. Мен ме е страх от всякакви обиколници като я знам как забива, но и нашата кошара е мека и няма къде да се удари.

# 563
И аз нямам обиколници. Нашата кошара е мрежеста и като си забие лицето в нея си диша на воля.
Поръчах си инстант пот. JayRay мерси за подсказката. Никога не съм имала такъв тип уреди... Да видим... То май повече за себе си го поръчах от колкото за малката.
За ваксините другата седмица направо две, така й биха и първия път. В двете крачета по една.

# 564
Ние сме с дървена голяма кошара и съм сложила само на гърба на кошарата обиколник. Интересно ми беше дали има други като нас.

# 565
И ние сме с дървена кошара и на двете страници съм навила на руло 2 пелени колкото да не се удря.

# 566
И ние сме с дървена кошара и на двете страници съм навила на руло 2 пелени колкото да не се удря.
Да, и аз така на гърба на кошарата съм сложила тънко одеалце на руло. Обиколникът тип плитка много място ми заемаше и не й допадна. А другите пък скриват гледката.

# 567
В Angel Baby има много приятно изглеждащи обиколници. Изглеждат ми удобни с мрежичка по средата и така няма да се притеснявам нещо да не забие глава в обиколника. Тъкмо поръчах и ще дам мнение като пристигне

# 568
Аз съм с обиколниците на Angel Baby и съм доволна. Най-вече заради мрежичката. Иначе и малкия много ги харесва и си говори с животните от обиколника.

# 569
Момичета, как заспиват бебоците ви?
Сами в леглото, с люшкане на ръце, плачат ли, спокойни ли са? Вече от месец заспиването е кошмар - сама не успява, върти се постоянно по корем, а не иска да стои по корем и съответно пак се дразни все едно не може да го контролира това умение и само се върти (може само на едната страна и съответно веднага като захапе съответнарта ръка започва). След това ако не я взема на ръце само се изнервя, тя и на ръце е изнервена и плаче, но поне до няколко минути заспива. Вчера цял ден бяхме навън и в количката няма такива проблеми заспива си сама без никакво мрънкане.
Не знам защо така стана… изморявам я, следя й постоянно интервалите на будуване и знаци, че й се е доспало.
Освен заспиването генерално ми се струва по-нервна - супер бързо почва да се ядосва на играчките и да крещи, супер превъзбудена е постоянно

Общи условия

Активация на акаунт