АПРИЛски бебета 2024 - тема 1

• 28 312
  • 757
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте,колко време може да се съхранява урината в контейнерче?

# 721
  • София
В лабораторията, където ходим са ни казвали макс до 2 часа в стерилен контейнер и при възможност да се занесе по-скоро от това. После те си местят в някакви техни контейнерчета/спринцовки, в които могат и 24 часа да държат. Сега като правихме на малката я занесохме до 30-40мин след като пишка.

# 722
Има ли някоя да се похвали, че косопадът е спрял или поне доста намалял?
Аз вече се отчайвам… знам, че е хормонално, но вече 2 месеца+ огромни количества. Както по принцип ми е рядка косата в момента е кошмарно.
Даже срам не срам ама я мия веднъж на 7-8 дни едно заради това, че наистина има време само вечерта, а съм гроги и хич не ми се занимава и второ с надеждата уж по-малко да я третирам, но все още няма изгледи дори за намаляване на този косопад.
Моля ви вдъхнете ми надежда, че сме близо до победата Cry

# 723
Аз вече се отчайвам… знам, че е хормонално, но вече 2 месеца+ огромни количества. Както по принцип ми е рядка косата в момента е кошмарно.
Даже срам не срам ама я мия веднъж на 7-8 дни едно заради това, че наистина има време само вечерта, а съм гроги и хич не ми се занимава и второ с надеждата уж по-малко да я третирам, но все още няма изгледи дори за намаляване на този косопад.
Априлче, и аз бях така, писах няколко пъти, но при мен по рядкото миене води до повече косопад. Последно взех шапоан на Милва от аптеката с хинин. Какво ли не слагах. Доста намаля, доста доста, и аз бях като теб. Но съм с гъста коса и въпррки всичко се отчайвах, та знам какво ти е. Милва имат и балсами. Пробвай. Аз когато имам проблем нещо с коса скалп все към тази марка се обръщам, но този път защо реших да се доверя на скъпа козметки не знам, уж за по сигурно дръб-дрън...
Ние сме вече с 2 попорастнали събчета, хапваме доволно пюрета и каши следобяд, продове няколко сме въвелу и жълтък давам от седмица. На другата консултация ще ни каже да почнем с месо предполагам. Минахме изследвания, ехографи, сега знам че 6м пак се ходи на ортопед. Калоян препочита седналата поза, но гледам да го задържам в по скоро полуседнала, но той все се пъне да седне. Даже в столчето за хранене не го слагам за да не седи още, нищо че облегалката има позиции.

# 724
  • София
Моят косопад почти изчезна. Не съм правила нищо специално. Ползвах си моя шампоан и балсам (Doori). Не че имам време да правя друго 😂 Баткото 5 дни в седмицата е по спорт и уроци, таткото и той ходи на спорт поне 3-4 пъти, уикендите гледам да сме някъде семейно и малко за мен остава време само вечер след като заспят децата. Уикенди успявам на някоя друга групова тренировка и толкова засега.

При малката са надути 3 долни зъба. Мислих, че само 2 искат да избиват, ама явно чакат третото другарче да са накуп. Положението е зле. Хвана я и хрема и едвам спя покрай постоянния рев.

# 725
Моята коса много капеше направо цели кичурчета. Челото ми се уголи. Ползвам стимуланта на Икаров+витамини на допелхерц (но тях ги пия, когато се сетя). Немога да кажа, че косопада спря на цяло. Но да кажем че на 70-80% съм го овладяла. А там където ми се беше уголило челото сега разте косичка, която много смешно стърчи.

Пюрета пробвах домашни и на гербер и хип... Никое не удобри. Няма да го мъча.. Давам му на ден по 3 4 лъжички, колкото да вкарам нова храна. Ще изчакам да се научи да седи сам и ще пробвам метода ЗВБ.
Пробвах с цял банан - яде си с кеф. Чеше си венците с него
Намачкан банан - ОТКАЗВА 😆

# 726
И моят косопад мисля  че го овладях. Е не е на 100%, но беше страшно. Пия хранителни добавки на Ducray, шампоан и балсам от същата серия. Сега поръчах и аз стимуланта на Икаров.
Ani11 ти как го ползваш? Стоиш ли с него известно време и колко пъти в седмицата се мажеш? Омазнява ли косата?

# 727
И моят косопад мисля  че го овладях. Е не е на 100%, но беше страшно. Пия хранителни добавки на Ducray, шампоан и балсам от същата серия. Сега поръчах и аз стимуланта на Икаров.
Ani11 ти как го ползваш? Стоиш ли с него известно време и колко пъти в седмицата се мажеш? Омазнява ли косата?
Не ми се омазнява. Веднъж в седмицата стоя с него около 1 2 часа. Втривам го много добре в скалпа. това място бяше дупка и от другата страна също

# 728
А слагаш ли си шапка или нещо такова, за да се задушава или просто стоиш с него?

# 729
Интересно ми е мажете ли още бебоците с крем против подсичане?
Аз си мажа на всяка смяна все още

# 730
И аз я мажа на всяка смяна на памперс.

# 731
  • София
От началото не мажа на всяка смяна. Вечер преди сън и то ако видя леко зачервено, иначе не.

# 732
Косата спря да ми пада, не мажа всеки път с крем дупето и все още нямам цикъл.
Възможно ли е пюретата да не засищат така ,както млякото?
А слагате ли бисквитки в млякото преди лягане,за да издържат повече без да огладняват ? Дали се наддава от тях?

# 733
  • София
Пюрето ако не е няколк компонента, с месо или жълтък няма да наяде колкото млякото. Аз все още предлагам някаква малка доза АМ след зеленчуковите, но другата седмица като въведа жълтък ще спра. Тази седмица само кисело мляко й въвеждам като нова храна и не бързам за жълтъка.

Бисквити не съм слагала. Те са с ужасно много захар (тези, които са ок за разтваряне в АМ). На 8м и половина просто започнах да предлагам вечеря и доза АМ преди сън и спеше до сутринта. С малката пак така ще процедирам. Този месец въвеждам следобедната закуска като прибавям нови неща (мляко, глутенови неща, авокадо, млечни). Другия месец закуска планирам (макарони, юфка, грис, палачинки, филийки и такива) и като я въведа - вечеря. Хапва с кеф и няма да я бавя с предлагане на повече твърда храна за през деня.

# 734
Пюрето ако не е няколк компонента, с месо или жълтък няма да наяде колкото млякото. Аз все още предлагам някаква малка доза АМ след зеленчуковите, но другата седмица като въведа жълтък ще спра. Тази седмица само кисело мляко й въвеждам като нова храна и не бързам за жълтъка.

Бисквити не съм слагала. Те са с ужасно много захар (тези, които са ок за разтваряне в АМ). На 8м и половина просто започнах да предлагам вечеря и доза АМ преди сън и спеше до сутринта. С малката пак така ще процедирам. Този месец въвеждам следобедната закуска като прибавям нови неща (мляко, глутенови неща, авокадо, млечни). Другия месец закуска планирам (макарони, юфка, грис, палачинки, филийки и такива) и като я въведа - вечеря. Хапва с кеф и няма да я бавя с предлагане на повече твърда храна за през деня.

Какво мляко предложи на малката? Чудя се какво да избера аз.

Общи условия

Активация на акаунт