АПРИЛски бебета 2024 - тема 1

• 28 849
  • 757
  •   1
Отговори
# 405
И моята се зачервява от дм-ските и лидл, отделно и пропускаха много. Минахме на памперс премиум кеър и е ок вече. И ние взимаме големи пакети.

# 406
Отново се убеждавам, че си е до бебе. Ние сме с ДМските 3ка и съм супер доволна! От Памперс премиум се подсече, Пуфис и Лидълските пробвахме, но нещо пропуснаха (за Пуфис мисля, че беше заради размера) и още все още не сме тествала други. Може би като минаваме на 4 размер бих взела други отново Thinking

# 407
Ние ползваме ДМ-ските и Пуфис!
Ползвам ДМ защото са по-тънки.
От лидълските и моят младеж се обрина.

# 408
При мен пък и с двете деца съм ползвала само Лидлски памперси и нямам никакви оплаквания, като с каката сме минали всички размери, включително и гащите им. И с малкия сега нямам никакви проблеми. Пропускали са, когато направи някаква експлозия в посока нагоре по кръста, което според мен е неспасяемо независимо каква е марката памперс или как е сложен. 🤣

# 409
Пробвахме лидълските, не останах очарована, пробвах Puffies, Huggies, Pampers active baby същата  работа(не ми допада колко ароматизирани са!)

За сега Pampers Premium care е нашият избор, не ме е разочаровал. Също гледам като е промо, излиза много изгодно!

# 410
И ние купуваме памперс премиум. И тъкмо мислех да минавам на лидълслите и прочетох за обривите. Но явнл наистина при всеки различно.
Вашите бебета горе- долу по колко време бодърстват за денонощие?
Има ли такива, които не са се будили нощем, а скоро са започнали?

# 411
Моето бебе на 2месеца и половина от известно време много трудно записва, отнема му около половин час да заспи - адската мъка, плаче, търка очи, върти се все едно да се превърти, мята ръцете и краката. Не знам къде бъркаме. Преди само като излезем навън и е заспала, а сега много трудно и това. 🥲

# 412
  • София
Аз не съм смятала колко будува. Горе-долу е един режим всеки ден. До 1.5-2 часа макс будува преди сън. Ако изпусна прозореца заспиването е мъка иначе откъртва за минути. Понякога заспива сама, понякога лягам до нея и затваря очи и за 5-10мин е готова. Вечер има да става за мляко в 2, друг път в 6 (повечето пъти).

Посъкратила е някои дремки последните дни, предимно сутришната и тази вечерната преди нощния сън. Днес например спа до 17:30 и сега не я знам дали въобще ще направи дрямка или директно нощния сън ще започне и ще яде към 2-3 сутринта.

# 413
Момичета, как спите вкъщи?
По специално тези от вас, които са на климатик на колко градуса го пускате и в коя стая е климатика? Защото има значение дали е при детето или е пуснат в друго помещение. И при положение, че спите на климатик как ги обличате?

# 414
Ние пускаме климатика в другата стая на 25 градуса цяла нощ. Отваряме вратите навсякъде, бебето спи по боди къс ръкав, завивам с пелена, но сутрин винаги е отвит.

# 415
И ние по същия начин даже последните дни го пускаме на 24 градуса. Слагам я все още в лятно чувалче точно заради отвиването
Ние пускаме климатика в другата стая на 25 градуса цяла нощ. Отваряме вратите навсякъде, бебето спи по боди къс ръкав, завивам с пелена, но сутрин винаги е отвит.

# 416
И ние по същия начин даже последните дни го пускаме на 24 градуса. Слагам я все още в лятно чувалче точно заради отвиването

Така е перфектно. При нас няма как да охлаждаме от другата стая, климатика ще изнемогне. Затова и инсталирахме в нейната стая. Но тъй като е малка стая и мощен климатик, много бързо се охлажда и държа на 28, усеща се като 26.
А малката в лятно спално чувалче на Love to Dream тог 0.5, много е добро става до 8-9 м. Вашето какво е?

# 417
На 26 градуса,но климатика е в спалнята където спим всички.Боди с къс ръкав както излиза и навън

# 418
На angel baby, много съм доволна, но предполагам нямат голяма разлика различните марки.
Всяка вечер се чудя дали да го слагам, но и ние сме с чаршафи и през нощта като се будя все съм се завила така че мисля, че и на нея й е добре даже нейният е по-тънък от нашите. Не съм я намирала и потна до момента

Така е перфектно. При нас няма как да охлаждаме от другата стая, климатика ще изнемогне. Затова и инсталирахме в нейната стая. Но тъй като е малка стая и мощен климатик, много бързо се охлажда и държа на 28, усеща се като 26.
А малката в лятно спално чувалче на Love to Dream тог 0.5, много е добро става до 8-9 м. Вашето какво е?

# 419
Априлче, почти няма разлика. Ние сме с love to dream лятно за новородени (имитира повиване на ръчичките) и имаме подарък две на Angelbaby за по-големи. Даже по-скоро бих казала, че памукът на Angelbaby повече ми допада, но това е до лично усещане. 
На angel baby, много съм доволна, но предполагам нямат голяма разлика различните марки.
Всяка вечер се чудя дали да го слагам, но и ние сме с чаршафи и през нощта като се будя все съм се завила така че мисля, че и на нея й е добре даже нейният е по-тънък от нашите. Не съм я намирала и потна до момента

Общи условия

Активация на акаунт