АПРИЛски бебета 2024 - тема 1

• 28 774
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
Ние го топнахме в басейна, ама нямаше кой знае каква реакция. Басейна се почиства със солна хидролиза и затова спокойно го топнахме. На морето където бяхме, басейна го чистят с химикали и не посмях освен краката да го топна повече.

# 586
  • Варна
Моята девойка се научи с биба да заспива. Оставям я сама в кошарата и следя на камерата. Ако се размрънка или изпусне бибата, отивам. Ние сме на море пак. Днес забравих да взема биба за плажа... голям рев падна, но накрая се предаде и заспа горката. Докато плака забелязах, че има наченки на зъби. Странното е, че са горните и то не предните два, а резците.
Само една идейка, като забравиш бибата - вадиш биберона от шишето за вода, върши работа Wink

Ние утре заминаваме на първа почивка в балкана, после като се приберем във Варна, ще отскочим и до Шкорпиловци за две нощувки. Надядам се всичко да е наред, че съм помъкнала менделеевата таблица с мен 🤭 (освен къщата, разбира се)

# 587
  • София
На мен ми е омръзнало да мъкнем катун постоянно. Тъкмо бяхме спряло с колички, кошари, матрачета, уреди всякакви и сега пак 😀 Баткото почти в един малък куфар само се събира. Скоро ще сме само с малката количка и се надявам доста по-малко странични неща като почне и да яде повече наша храна.

И като казах храна - голям кеф са й пюретата. Види ли лъжицата и отваря голяма уста и чак трепери от нетърпение. 😀 Баткото също много се радва и само пита кога ще стане време да й се дава пюре и да е там. Иска да я храни, но още ме е страх да му дам.

# 588
Ние другата седмица във вторник сме на ваксина и тогава ще видя педиатърката какво ще каже за захранването. Та ще започвам и аз. Нямам търпение Simple Smile

# 589
  • София
Добра идея, не би ми хрумнало, остава да пиеше вода...😅

И ние сме с режима на pincy, с тази разлика, че нощното хранене е към 3:30. От него зависи и сутрешното ставане. Обикновено е към 6:30-7.

В басейн не сме я топили. В морето само крачетата. Нищо не каза, не разбрах дали и хареса 🙃
Моята девойка се научи с биба да заспива. Оставям я сама в кошарата и следя на камерата. Ако се размрънка или изпусне бибата, отивам. Ние сме на море пак. Днес забравих да взема биба за плажа... голям рев падна, но накрая се предаде и заспа горката. Докато плака забелязах, че има наченки на зъби. Странното е, че са горните и то не предните два, а резците.
Само една идейка, като забравиш бибата - вадиш биберона от шишето за вода, върши работа Wink

Ние утре заминаваме на първа почивка в балкана, после като се приберем във Варна, ще отскочим и до Шкорпиловци за две нощувки. Надядам се всичко да е наред, че съм помъкнала менделеевата таблица с мен 🤭 (освен къщата, разбира се)

# 590
Аз съм много зле с косопада. Такова нещо не е било никога. Колкото пъти я барна толкова пада по една шепа.Cry
Купих си добавки и шампоан на Ducray, но ги пия от седмица и нещо. Има някакъв напредък малък ама не е това, което искам. Ще ги продължавам, че да видим. Но съм отчаяна.
  Преди две седмици си купих този продукт :
https://herbis.bg/product/2766/herbis-naturalen-bilkov-ekstrakt- … parhot-100ml.html
Досега два пъти съм го ползвала, без измиване след това през три дни. Косопадът значително намаля, сърбеж на тила също, но пърхот все още имам.
Не знам колко време след като започне да пада, спира след това... Да не е съвпадение, но пробвай ако искаш, не е скъп.

# 591
  • София
Има хубав състав. Знам, че репей и розмарин помагат много. При мен косопада намаля значително, не знам дали се дължи на козметиката или просто привършва.

Как са вашите бебета? При нас пак има драма с газовете. Плаче и пръцка, особено вечер преди лягане. Иначе е толкова лъчезарна. Срещаме си погледите или чува гласа ми и на лицето и веднага грейва огромна усмивка.

# 592
Ще се повторя, но за 2-ри път само боуен ни спаси от болезнени газове. Чувствам се като рекламно лице вече, но наистина действа това чудо
Има хубав състав. Знам, че репей и розмарин помагат много. При мен косопада намаля значително, не знам дали се дължи на козметиката или просто привършва.

Как са вашите бебета? При нас пак има драма с газовете. Плаче и пръцка, особено вечер преди лягане. Иначе е толкова лъчезарна. Срещаме си погледите или чува гласа ми и на лицето и веднага грейва огромна усмивка.

# 593
  • София
И нашата попръцква, но за мен това е нормално състояние. Няма човек, който да не пръцка цялостно никога 😀 И моята преревава, но не на всяко и не мисля, че е тип колики.

При нас захранването потръгна доста по-добре вече. В началото още се чудеше какво става, сега вече след 1 седмица изяжда количество достатъчно да я засити. Аз все пак предлагам малко мляко после, че не очаквам зеленчуците да я държат дълго сита.

# 594
Имам един глупав въпрос Joy нали уж едно от нещата, за които да следим за започване на захранването е интерес на бебето към храната. Ами моето бебе почти не ни вижда кога ядем, ядем, когато тя спи и съответно няма как горката да прояви такъв интерес Joy вие държите ли ги докато се храните целенасочено Joy

# 595
Имам един глупав въпрос Joy нали уж едно от нещата, за които да следим за започване на захранването е интерес на бебето към храната. Ами моето бебе почти не ни вижда кога ядем, ядем, когато тя спи и съответно няма как горката да прояви такъв интерес Joy вие държите ли ги докато се храните целенасочено Joy
Ооо виждала ни е да ядем защото рядко спи, а пък аз ям често 😁. Гледа ме без да мърда в захлас.
Тази терапия помага ли при неспокоен сън?Върти се, буди се промрунква по сто пъти нощем. Вече и по корем я намирам.

# 596
Ооо виждала ни е да ядем защото рядко спи, а пък аз ям често 😁. Гледа ме без да мърда в захлас.
Тази терапия помага ли при неспокоен сън?Върти се, буди се промрунква по сто пъти нощем. Вече и по корем я намирам.

Прикачвам описанието на един от специалистите, при които съм ходила на боуен

# 597
  • София
Целенасочено не я слагаме да ни гледа как се храним, но ако не спи по това време е на масата в ръцете на някой 😁

# 598
  • София
Целенасочено не я слагаме да ни гледа как се храним, но ако не спи по това време е на масата в ръцете на някой 😁

И при нас е така. Само опазваме пържоли и мръвки, че все към тях посяга.

На баткото много помогна да се научи как да пие вода от чаша, да реже, как дори да си подреди чинийката, чашата и приборите без целенасочено да му показваме. Постоянно наблюдаваше.

# 599
Момичета,  и на двете страни ли се въртят бебоците ви от гръб по корем?
Моята определено предпочита само на едната страна, на другата дори не прави опит. С моя помощ и ако я привличам с нещо само успява на другата. На същата страна и главно предпочита да й е главата и докато спи

Общи условия

Активация на акаунт