Цветолечението на д-р Бах

• 142 791
  • 669
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте Hug
Майка ми е търсила вчера есенциите в магазина зад пощата във варна,но е била доста некомпетентна явно продавачката- искала е да й продаде 8 шишенца по 10лв.всяко,като е казала ,че това са есенциите на Пашклулев!

# 556
аз си поръчах преди месец - цената беше 70-75 лева( не помня точно), като включва 38-те есенции и 2 шишенца за спешна помощ Peace
Здравейте Hug
Майка ми е търсила вчера есенциите в магазина зад пощата във варна,но е била доста некомпетентна явно продавачката- искала е да й продаде 8 шишенца по 10лв.всяко,като е казала ,че това са есенциите на Пашклулев!
по телефона говорих с разпространител за Варна, но директно ме препратиха към Пашкулев Peace

# 557
Здравейте Hug
Тия са решили много хубаво да препечелят, няма що.
Миналата седмица си купих комплекта на Пашкулев-струва 75 лв. Съпругът ми бе в Сф и го взе директно от тях.
Mamagemelar, кажи на майка ти да се обади на тел: 0888 214483 или 02/971 50 47-да си поръча там комплекта, ще й го доставят по начин, който тя иска (ще се договорят).

Относно курса да кажа: безценен е! Описанието в комплекта на д-р Пашкулев е кратко, постно (в същност е същото, което е и в сайта им) и не може в никакъв случай да даде нужната информация за самопомощ, камо ли да помагаш на свои близки.

# 558
Момичета толкова съжалявам,че не можах да посетя курса,но нямах нет повече от 2 месеца и не можех да следя какво става,много съжалявам за което.
Срещнах  jkaterina / Hug/ и от нея разбрах,че е минал вече и съм го изпуснала Sad Наистина имах огромно желание да дойда и нямаше да е проблем датата,но ме е яд,че поне не си оставих телефона на някоя от вас...

Както и да е,радвам се,че е бил полезен и ползотворен за всички Hug Вярвам,че е било много вдъхновяващо и в този ред на мисли моля ви да ми кажете дали не мога да посетя някой курс и откъде да почерпя информация за това,ще отида в който и да е град,само да успея да присъствам!!!!!

Благодаря предварително за отговорите!
П.С. Вече имам нет и ще ви следя пак.

# 559
Мисля,че можеш да дойдеш на втория курс, който ще се състои вероятно другия месец. Следи темата.

# 560
monda,благодаря за отговора,ще следя и ще дойда непременно!

# 561
monda,благодаря за отговора,ще следя и ще дойда непременно!
Ще е добре, ако преди това попрочетеш малко от книгите и интернет за същността на терапията, хатрактеристиките на всяко цвете. Вторият курс ще е вече практически и мисля, че ще е много по-полезен. Първият беше "опознавателен", един вид "въведение в материята и запознаване с всяка есенция". Във втория се надявам да се засегне по-обширно приложението им.

# 562
Много интересна тема, и аз мисля по-сериозно да почета по въпроса.

Илиана_М , моля, изпразни си кутията с личните съобщения!

# 563
EASpirit, права е Monda-втората част на курса ще е по-практически насочен и ще бъде изключително полезен. Ако имаш желание-пиши ми на лс-както може да го направи и всеки друг.

Според д-р Господинов, на второто ниво може да дойдат хора, които не са идвали непременно на първо ниво-нещата не са в абсолютно строга йерария и посаледователност. Нещата,които се говорят в различните нива са различни, човек може бързо да навакса това, което е изтървал в първо ниво.

Засега се очертават възможни дати 8-9.11, 22-23.11 и 29.30.11. Правя уговорката, че всяка от тях е проблемна поне за по един човек, но все някъде трябва да направим компромис.

Аз лично вече мога да се похваля с някои успешни попадения върху себе си, сестра ми, баща ми и овладяване на остро положение при сина ми в събота вечер! newsm44 Но определено следващото ниво би ми дало много повече увереност и знания, разбира се.

# 564
И на мен много би ми било интересно да посетя курса,но е невъзможно.Освен ако някой не се навие да го запише като лекция за слушане,а аз ще му пратя таксата по банков път или Уестърн Юнион 

ама го измислих,а?   Peace

# 565
Доня Туфиня така е,но ми се искаше да присъствам и на първия,защото сега само чета книгите,а друго си е ако го чуеш и т.н.Малко наизуст ще го карам на курса,но няма значение Crazy

Ще дойда,първата дата само не ми е много удобна,защото сестра ми си идва от чужбина за 10-тина дни и точно тогава ще е тук.
Но ще се съобразя с мнозинството и ще измисля нещо.

# 566
здравейте момичета,аз не пиша редовно но реших да се намеся,минах второто ниво на курса страхотно е .Взех си и комплекта от Д-р
Пашкулев, комплкта с шишенца от 10 мл. струва 50лв. а от 20мл. 75 лв.поръчах си го по телефона.Честно казано лично аз ползвах някой от есенциите и затова се запалих.С нетърпение очаквам третото ниво на курса което ще е на 22.11 и 23.11 2008г.Пожелавам на всички успех ако имат намерение да се занимават с цветотерапията на Д-р Бах

# 567
второто ниво пак за Варна ли го организирате? Има ли някой инфо за курсовете в София до края на годината?

# 568
доколкото съм запозната курсове могат да се правет когато се съберат около 10 чвека,когато аз се записах ние бяхме толкова,тези хора продължихме и във второто ниво и сега ноември предстой трето.става въпрос за София.Ето ва телефона на който межеш да се обадиш и да попиташ 02/8465091 и 028439326 -Едикта там се провеждат курсовете

# 569
благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт