Цветолечението на д-р Бах

• 142 822
  • 669
  •   1
Отговори
# 495
запис да прочета вс Laughingичко

# 496
  • София
Мога ли да ви попитам, при начален старт на лечение с капките на Бах има ли период на влошаване на състоянието / както е в повечето случай при хомеопатията / в първите дни/седмици ? И след колко време настъпва същинското повлияване ?

# 497
Мога ли да ви попитам, при начален старт на лечение с капките на Бах има ли период на влошаване на състоянието / както е в повечето случай при хомеопатията / в първите дни/седмици ? И след колко време настъпва същинското повлияване ?

Като правило няма т.н. лечебна криза, но такава не е изключена в редки случаи.
Същинско повлияване може да започне и след 2-3 дена. Всичко зависи от индивида и от емоциите и характеропатията, които се лекуват.

# 498
Привет!
...и така... поръчах си комплект от есенции и вторник ще ходя да си ги взема...от 10 мл. като за начало newsm78/достатъчно ли и е/ newsm78.До тук добре.После ще питам Mr. Green

Нещо не мога да отворя теста.Може ли малко помощ?

Поздрави!!!

# 499
Включвам се да кажа за семинара за 04-05.10.
Залата е уредена, моля да кажете със сигурност колко човека идвате?

Монда + 1
Аз
IvelinaAtanasova
mistique + ?(2)
jumil
Звездичка
mamm1129

Значи общо: 10 засега.

Ако има още желаещи да казват. Grinning

Последна редакция: вт, 30 сеп 2008, 11:45 от Доня Туфиня

# 500
получих Баховите есенции и трябва да кажа, че очаквах по внушителна приложена информация... така , че курса пак ми се вижда много съблазнителен Crazy

Доня Туфиня
не разбрах какви още теми ще се засегнат  Thinking
 и мен ме впиши в списъка с желаещи сточност 99.9% Party

а каква ще е цената или поне приблизително Thinking

# 501
Звездичка,
Отговори на въпросите си ще намериш на стр. 22, пост #428, и стр.24, пост #472 в настоящата тема. Нямам време да правя цитати, съжалявам. Blush

# 502
  • София
Бих се радвала много да споделите за ефекта, който вие сте почувствали от Баховата терапия. Изчетох всички страници от темата, но ми се струва че няма много впечатления за това как вие сте се излекували, лекувате и повлиявате. Благодарности предварително ! Аз започнах преди два дни и май съм нетърпелива чудото да се случи и може би имам нужда да се "нахъскам"  Laughing И на по-следващия курс съм там !

# 503
Звездичка,
Отговори на въпросите си ще намериш на стр. 22, пост #428, и стр.24, пост #472 в настоящата тема. Нямам време да правя цитати, съжалявам. Blush

bouquet
 указанията ти напълно замеместват цитати те! благодаря  bouquet

# 504
Бих се радвала много да споделите за ефекта, който вие сте почувствали от Баховата терапия. Изчетох всички страници от темата, но ми се струва че няма много впечатления за това как вие сте се излекували, лекувате и повлиявате. Благодарности предварително ! Аз започнах преди два дни и май съм нетърпелива чудото да се случи и може би имам нужда да се "нахъскам"  Laughing И на по-следващия курс съм там !
аз имам много впечатления, всичко  до едно- положителни.  Дала съм комбинации на много мои близки и мога да кажа е капките имат почти мигновен ефект- още от първия ден се вижда ефекта. Опитът ми е с психически състояния. За физически неразположения- не мога да кажа

# 505
Някой да е поръчвал от тук http://www.muldahara.com/muldahara/products/1215282192/ есенции

# 506

Аз не съм. Отдолу пише 10лв - кое струва 10 лв?  newsm78

# 507
Пак ще попитам аз нещо
Теста за емоционалното състояние на мен не се отваря, има ли го още?
а също да попитам и капките Рескю ремеди, как точно се приготвят и какво съдържат защото в 2 статия пишат различен състав на тези капки

Последна редакция: пн, 22 сеп 2008, 12:44 от Dobi81

# 508
Dobi81 за този тест ли става дума http://www.angelfire.com/alt2/subtle_energy_healin/bach_flowers/test/
За състава на рескюто виж в сайта на Пашкулев.

# 509
Запис..  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт