“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №8 - финал, и след финала.

• 34 598
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
Пламен не е лежал вероятно 10 години в затвора. Ако работят се смята 2 за 1 т.е. наполовина.

# 106
Промото брутално. Професорът каза нищо от сорта , че закони подплатени с кръв не са закони.

Къде има промо , освен в края на епизода ? Там май някой изненада Филип в леговището .

# 107
  • España
Valena25,  и аз се питам кой се грижи за Библиотекаря-инвалид ( кой го прибира вероятно с кола вечер до дома му ……и тнт) . Предполагах , че Фичето , но се оказа , че той се грижел и за игумена , а и дядо имал …
Иначе , Преображенският  манастир ( любимо мое място , непременно го посетете , ако имате път натам !) е доста близо до ВТ , като тръгнете към Самоводене ( май там беше къщата на дядото на Фичето) , но без кола е доста трамбоване .
Скрит текст:
Актьорът , който играе Фичето , във “Войната на буквите” беше екранен син на героинята на Теодора Духовникова (Йоан ) 😉

Къде го гледате това промо ?

# 108
Знаехме ли сак Язов е умрял? Не си спомням вече.
 Котката на  Елдъров е като куче. Предлагам нова стратегия в разследването - Филип и Мия хващат котката и почват да обикалят заподозрените, почвайки отт Кържилов. На когото изсъска, той ще да е Демона.

# 109
Знаехме ли сак Язов е умрял? Не си спомням вече.
 Котката на  Елдъров е като куче. Предлагам нова стратегия в разследването - Филип и Мия хващат котката и почват да обикалят заподозрените, почвайки отт Кържилов. На когото изсъска, той ще да е Демона.

Язов умира при спецакция, ръководена от Мия. По грешна информация тя им дава сигнал да нападат и той е застрелян.

# 110
  • Другата България
Да не го е убил Демона?

# 111
Малко да оправим тайминга:wink:
1. Приятели състуденти, една компания, в която има влюбена двойка. Пламен и Филотея остават гаджета и след това - голяма любов. Десподов е влюбен във Ф., иска я, но тя - не. След 10 год. /примерно/ Десподов решава да отнеме успешния бизнес и Филотея. Спретват акция срещу Арсов, натопяват го, арестуват го...Точно по това време Филотея разбира, че е бременна и се поддава на напъните на Десподов / Дали е вярвала, че Пламен е виновен или не - няма значевие - важното е бебето. След време разбира, че Десподов е виновен за всичко, дига скандал и... Не е важно дали се е хвърлила, дали е нещастен случай или в яда си Десподов я убива. По-скоро последното, ако го е заплашила, че ще го разобличи. Може и да не му е казала, че Ирина не е негова и да го научи, когато го хване Демона:wink:
Дотук с логиката.
2. Брат Александър умира от рак. Пламен погребва празен ковчег. Остава трупа в къщи и инсценира смъртта си в пожар. Колко време след смъртта на Александър става пожарът? Ако е ден-два -става.
3. Кой сега е Арсов? За това ще си помъча мозъка по-дълго време Joy

Един месец след смъртта на Александър има нова спецакция и Пламен оказва съпротива след което лежи в болница. Вечерта, в която излиза оттам става пожар.

# 112
  • Washington,USA
Даваха го по Nova

# 113
  • София
Почвам ги един по един. Понеже нищо не ни обясняват…
Елдъров. Може да е бил приятел на Пламен от детските години. Бил е влюбен в Румяна / познавали са се покрай Пламен или от големите потоци в университета/. Румяна се жени за него, за да го държи под око - да не би да почне да рови около натопяването на приятеля му. “Дръж враговете си още по-близо” / Това обяснява неравния брак 😉
Сега Елдъров може да помага на Демона, може да действат заедно, а може и да е самият той…
Абсурдите с котки, маски в градския транспорт са за отклоняване на вниманието. Полицаите може да не му вярват, да го смятат за изперкал, но направиха фоторобот, нали? 😉 А колко е близо до истината… само Елдъров знае

# 114
  • Другата България
Скрит текст:
1. Приятели състуденти, една компания, в която има влюбена двойка. Пламен и Филотея остават гаджета и след това - голяма любов. Десподов е влюбен във Ф., иска я, но тя - не. След 10 год. /примерно/ Десподов решава да отнеме успешния бизнес и Филотея. Спретват акция срещу Арсов, натопяват го, арестуват го...Точно по това време Филотея разбира, че е бременна и се поддава на напъните на Десподов / Дали е вярвала, че Пламен е виновен или не - няма значевие - важното е бебето. След време разбира, че Десподов е виновен за всичко, дига скандал и... Не е важно дали се е хвърлила, дали е нещастен случай или в яда си Десподов я убива. По-скоро последното, ако го е заплашила, че ще го разобличи. Може и да не му е казала, че Ирина не е негова и да го научи, когато го хване Демона:wink:
Дотук с логиката.
2. Брат Александър умира от рак. Пламен погребва празен ковчег. Остава трупа в къщи и инсценира смъртта си в пожар. Колко време след смъртта на Александър става пожарът? Ако е ден-два -става.
Един месец след смъртта на Александър има нова спецакция и Пламен оказва съпротива след което лежи в болница. Вечерта, в която излиза оттам става пожар.
Значи един месец тялото на Александър не е в гроба, а някъде на друго място.
Продължава да ми звучи нереално, освен ако не е в хладилна камера.

# 115
Да, да, аз я чух Дора.
Нали първоначално Мия предположи, че Пламен и Филотея са искали да са заедно в смъртта си.
После се обади Дора, която обясни, че по следите от метастазите е установила, че това не е Пачо, а Сашо /въпреки, че ако и Пламен е имал рак с метастази....нали, да не задълбаваме, че стана кръкан бар/.
Но нищо не спомена за следи от пожар, каквито би трябвало да има по скелета.

И къде е стоял този труп, докато Пламен е правел планове как да запали дома си.....може да е бил в манастира, ако умиращия там е от семейство Арсови.....

Е вече е ясно, че Александър е бил в пожара, нали Мия го спомена. Защо и Дора да трябв да го споменава, какъв е смисълът Grinning

Прави ми впечатление, че в този форум 95 % от мненията са отрицателни и някаква критика, съгласен съм, че има кусури сериалът, но ако човек чете мненията ще рече, че е някаква нереална боза, което не е така. Просто тук някои хора сякаш на сила си търсят какво да критикуват Grinning  Във фейса не съм виждал негативен коментар за сериала последните седмици Grinning Не случайно се говори, че жените обичат да криткуват много повече от мъжете, така сме устроени Grinning

# 116
Скрит текст:
Дотук с логиката.
Значи един месец тялото на Александър не е в гроба, а някъде на друго място.
Продължава да ми звучи нереално, освен ако не е в хладилна камера.

Аз пък не разбрах как хем са намерили труп там хем тук в гроба кокалите са на болния брат? След пожара ги е събрал и върнал обратно ли? Този наистина е някакъв психопат. Може изгорелия да си е Пламен, а някой е събрал брат му и Филотея заедно. Обаче пък Дора каза, че е имало метастази в костите на опожарения труп. Обърках се и аз вече. Ами може и двамата да са били болни просто.

# 117
Мия ще се окаже в центъра на нещата, така си мисля. Затова е извикана от Демона и може би мъжа й има общо с това. Със сигурност мъжа на Мия не е жив.

# 118
Аз пък разбрах, че няколко дни след смъртта на Александър става пожара?

# 119
Аз пък разбрах, че няколко дни след смъртта на Александър става пожара?

Сега си върнах във ФБ клипчето и там Харитонов казва " месец по-късно".

Общи условия

Активация на акаунт