“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №8 - финал, и след финала.

• 34 160
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
  • España
На гроба на Язов пише 2016-та починал.
Роден 1977

# 91
  • София
Значи не са били 3 годините между смъртта му и Смолян, а само 1. Явно затова Мия не беше готова за връзка с Филип.

# 92
Ако примем ,че професорът е не е Пламен, защо тогава сценаристите са решили да има такава голяма прилика между тях? Може би това е последна фалшива следа, с която искат да ни заблудят, преди да ни разкрият истинския демон. Все повече мисля, че убиеца ще е някой, който не сме видяли досега.

# 93
  • София
Малко да оправим тайминга:wink:
1. Приятели състуденти, една компания, в която има влюбена двойка. Пламен и Филотея остават гаджета и след това - голяма любов. Десподов е влюбен във Ф., иска я, но тя - не. След 10 год. /примерно/ Десподов решава да отнеме успешния бизнес и Филотея. Спретват акция срещу Арсов, натопяват го, арестуват го...Точно по това време Филотея разбира, че е бременна и се поддава на напъните на Десподов / Дали е вярвала, че Пламен е виновен или не - няма значевие - важното е бебето. След време разбира, че Десподов е виновен за всичко, дига скандал и... Не е важно дали се е хвърлила, дали е нещастен случай или в яда си Десподов я убива. По-скоро последното, ако го е заплашила, че ще го разобличи. Може и да не му е казала, че Ирина не е негова и да го научи, когато го хване Демона:wink:
Дотук с логиката.
2. Брат Александър умира от рак. Пламен погребва празен ковчег. Остава трупа в къщи и инсценира смъртта си в пожар. Колко време след смъртта на Александър става пожарът? Ако е ден-два -става.
3. Кой сега е Арсов? За това ще си помъча мозъка по-дълго време Joy

# 94
Искам, да ми бъде изяснено, ако Кърджиев не е замесен, защо Ирина "превъртя", като чу инвалиден стол.
Защото не е чула стол, а лебедката и майсторенето на уреди за мъчение на жертвите.

# 95
Благодаря за темата, Merri_An! ❤️

На надгробните плочи на братя Арсови сякаш имаше една и съща година на смъртта (2016).

# 96
  • Ruse
Искам, да ми бъде изяснено, ако Кърджиев не е замесен, защо Ирина "превъртя", като чу инвалиден стол.
Защото не е чула стол, а лебедката и майсторенето на уреди за мъчение на жертвите.
И кого ще мъчи с лебедката докато тя е при него,  след като няма да е тя?

# 97
Охо, браво на наблюдателните! Щом и Язов е починал 2016г има 100% връзка с Арсови.

# 98
Леле,хора голямо писане е паднало- нямате изчитане!
 Съгласна съм с много от вашите разсъждения и най- вече с тези на Воден пъпеш и МериАн.
 Има нещо обаче ,което не ми е ок.,а именно,  че сляпо се доверяваме с твърденията на Елдъров.Целият му разказ звучи нелепо- котки в автобус   и ранени маскирани демони!
 Според мен този човек яко лъже и ги пуска всички по пързалката,а те наивно му вярват. За мен Елдъров си е съмнителен отдавна.  Влезе ударно в сериала- биха го,гледа странно,Тишо го шпионираше, щеше да коли Деспотов и трябваше да има среща с адвоката ама той умря и нищо не стана.
 Оттогава  го покриха все едно не го е имало. Сега изведнъж пак се появява с ключово описание на Демона -моля??? Голям герой или пълен лъжец !

# 99
И аз си помислих, че Елдъров ги пързаля. Не му е чиста работата…

# 100
  • España
И кого ще мъчи с лебедката докато тя е при него,  след като няма да е тя?

Не само един човек в Търново ползва инвалидна количка 🤪. Може да е бил друг човек доведен при Ирина , както предположих преди няколко поста .

А за Елдъров …. Постоянно ни го показват като един Муньо ….а тези хора или са наистина супер-льольовци , или “хищници в овча кожа” .

# 101
  • София
Добре де - как така се обявява в изявление къде се намира Тороманов?Освен, ако не е било умишлено!
Второ - как така толкова луксозна резиденция няма охрана?Как не са му осигурили от полицията след нападението - това не е ли задължително, особено за обществено-значима личност? И как всеки си влиза просто ей така в сградата и си носи и лебедка даже?Застреляха го със заглушител ми се струва, но Демонът си монтира съоражението на терасата, което надали е било тихо🤔
Трето - как след като Фичето живее в Преображенския манастир, как стига до него всеки ден - не съм запозната с Търново, но даваха,че манастира е в някаква гориста местност, водят го на 7 км.от Търново?
Продължавам да разсъждавам - къщата, в която го хванаха, била на дядо му - ОК. Хубаво провериха стаята в манастира, а самата къща, в която се криеше?
Вярно - как пък Кърджиев го качиха с количката до стаята на Фичето?А и не в ли по-логично като има здрав-прав човек там, т.е реставратора, да го помолят да им асистира, докато Кърджиев се любува на творението на Захари Зограф?
Ирина е намесена на 100 % - вероятно мотивът и е отмъщение за майка и (значи някой, на който вярва повече от на Десподов, я е посветил в истинноста на събитията. Вероятно майка и не е издържала и е искала да си тръгне, заплашвайки Десподов, че ще му вземе детето (което си мисля, подобно на много от вас, че не е негово, а на Пламен) и ще разкрие истината за него.
Най-накрая очаквам 12 епизод да ни доразбие теориите на пух и прах, нищо че имахме няколко добри попадения.
Най-накрая, ако не думнат някой от тандема Мия - Филип, ще прекарат една нощ на таена страст и на сутринта някой ще се е изнизал (Мия), а Филип ще отиде да ближе раните си при Дора и така...кой откъде е.

Последна редакция: пт, 10 май 2024, 18:59 от Valena25

# 102
  • Washington,USA
Промото брутално. Професорът каза нищо от сорта , че закони подплатени с кръв не са закони.

# 103
  • Другата България
Добре де - как така се обявява в изявление къде се намира Тороманов?Освен, ако не е било умишлено!
Второ - как така толкова луксозна резиденция няма охрана?Как не са му осигурили от полицията след нападението - това не е ли задължително, особено за обществено-значима личност? И как всеки си влиза просто ей така в сградата и си носи и лебедка даже?
Скрит текст:
Застреляха го със заглушител ми се струва, но Демонът си монтира съоражението на терасата, което надали е било тихо🤔
Трето - как след като Фичето живее в манастира, как стига до него всеки ден - не съм запозната с Търново, но даваха,че манастира е в някаква гориста местност?
Продължавам да разсъждавам - къщата, в която го хванаха, била на дядо му - ОК. Хубаво провериха стаята в манастира, а самата къща, в която се криеше?
Вярно - как пък Кърджиев го качиха с количката до стаята на Фичето?А и не в ли по-логично като има здрав-прав човек там, т.е реставратора, да го помолят да им асистира, докато Кърджиев се любува на творението на Захари Зограф?
Ирина е намесена на 100 % - вероятно мотивът и е отмъщение за майка и (значи някой, на който вярва повече от на Десподов, я е посветил в истинноста на събитията. Вероятно майка и не е издържала и е искала да си тръгне, заплашвайки Десподов, че ще му вземе детето (което си мисля, подобно на много от вас, че не е негово, а на Пламен) и ще разкрие истината за него.
Най-накрая очаквам 12 епизод да ни доразбие теориите на пух и прах, нищо че имахме няколко добри попадения.
Най-накрая, ако не думнат някой от тандема Мия - Филип, ще прекарат една нощ на таена страст и на сутринта някой ще се е изнизал (Мия), а Филип ще отиде да ближе раните си при Дора и така...кой откъде е.
Това си го мислех и аз.
Но то се “връзва“ идеално с хипотезата ми, че Демонът, или 50% от него е полицай/военен - и при убийството на журналистката търсеха полицай, престорил се на такъв, спирайки автомобила ѝ, и електрошокът, с който тушира прокурора беше полицейски, сега отново си влиза при охранявания Тороманов съвсем свободно.....
А ако не е така - огромна, поредна огромна яма в сценария.

# 104
Къде е пуснато промо за следвящият епизод- никъде не го намирам.
И защо ще събира останките на Филотея със брат му? Да не би и брат му да е имал връзка с нея и Теодора да е негова потомка.

Последна редакция: пт, 10 май 2024, 19:42 от Lotus32

Общи условия

Активация на акаунт