“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №8 - финал, и след финала.

• 34 046
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
А, котката кога се срещна с демона, та да го разпознае?
Да Пламен на снимката прилича на Кърджиев. Ако е той, топ ченгето Тороманов, който е поръчал ДНК екпертиза, за да е сигурен, не го познава. Или оная хиена Смилев.

# 61
Точно Александър е изгорелият. Дора го потвърди като гледа костите под микроскоп. Просто е изгорял трупът му, за да инсценира Пламен своята смърт. Преди гробът на Александър е бил празен, после там са пренесени останките на Филотея. Не виждам кое е толкова странно тук. Блатечки не жали по жена си да ходи през месец на гроба й и да види, че е било копано

# 62
Най- лесно да се навържат нещата ще е ако Пламен Арсов е Кърджиев.
Обаче снимката на младия Арсов, лицето на фоторобота ми приличат на Фичето, а не на Кърджиев. Аз прилика между Фичето и Кърджиев не намирам. Затова търся друг който е възможно да е брат, баща ако щеш и майка на Фичето.

# 63
  • Враца
Искам, да ми бъде изяснено, ако Кърджиев не е замесен, защо Ирина "превъртя", като чу инвалиден стол.

# 64
Най- лесно да се навържат нещата ще е ако Пламен Арсов е Кърджиев.
Обаче снимката на младия Арсов, лицето на фоторобота ми приличат на Фичето, а не на Кърджиев. Аз прилика между Фичето и Кърджиев не намирам. Затова търся друг който е възможно да е брат, баща ако щеш и майка на Фичето.

Калоян Трифонов. Фотороботът приличаше и на него, а Фичето няма рана на ръката.

# 65

Ей го и мъжът на Мия къде е. Зад всяко действие, за което разказаха, стои някое от известните ни имена (съдия е била еди-си коя, синдик е бил еди-си кой), само спецакцията, при която Арсов влиза в болница, е анонимна. Залагам две дъвки и един брой вчерашен вестник, че Язов е ръководил акцията.

# 66
vmarinska, звука от лебедката е същият, има и други такива звуци, които мога да се обяснят.  Това по лесно се обяснява, от "котката го разпозна" .

# 67
  • Другата България
Кой по кого жали не става ясно отникъде, както и доста други фактори и обстоятелства.
За мен е меко казано странно някой да разкопава гробове и да разнася кости от един в друг, без това да остане незабелязано за никого.
Но пък не само това ми е странно, разбира се.
Толкова роднински връзки и хипотези се оплетоха, накрая като нищо истината ще излезе съвсем прозаична.
В което не вярвам, трябва да се изяснят поне тези между Арсов - Фичето - Ирина Теодора - героят на Калоян Трифонов /евентуално умиращия в манастира/. Някъде в тази редичка за мен се крие истината.
А, и майката, Филомена...Филотея.

# 68
А ако с изказването, че е бил пред очите ни, имат предвид сцени като снощната пред колелото. Много си помислиха, че Демонът боядисваше. Ако във всички епизоди е имало такива подобни сцени с човек, който е там,но не му се вижда лицето. Доста тъпо звучи,но знам ли вече...

# 69

Брата на Пламен Арсов  умира от рак , Пламен го погребва , след това има спец акция в дома на Пламен и той оказва съпротива , озовава се в болница . Вечерта след като го изписват пламва пожар в дома му  и той изгаря в пожара. Тороманов нарежда да направят ДНК експертиза и сравняват зъбите на изгорелия с тези на роднина ( не става ясно кой е роднината ) и потвърждават , че изгорелия е  Арсов . Явно Пламен е решил да инсценира смъртта си , изровил е останките на брат си и ги е  оставил  в дома си , който след това е запалил . В неговия гроб е скелета на брат му потвърди Дора , със следи от метастазите . Защо обаче Мия реши , че е погребал предварително празен ковчега на брат си , не знам.
В университета , човекът каза за Пламен , че е бил отличникът на випуска , явно е умен и изобретателен .

[/quote]

И аз така си помислих, но пак не се връзва..уж оставя тялото на брат си Александър в пожара, пък после останките са в гроба, че и по тях няма следи от пожара.. Не съм специалист, но някак, все ми се струва, че не може да няма поражения по тялото, респективно скелета и Дора щеше да ги "надуши". Отново сме в задънена улица..

# 70
Не ми се връзва при втората спецакция да е забъркан мъжът на Мия. Това се случва през 2016г, действието в настоящия сезон се развива през 2022г, а случаите в Смолян са от 2017г. Мия беше вдовица отдавна, а не от 1г. Не пишеше ли на гроба на Язов 2012г?
Иначе аз измислих последна шашава теория как Кърджиев е Арсов, а Фичето е негов син, който Филотея тайно е родила, докато е била вече съпруга на Десподов. Детето е дадено в дом за сираци, отгледано от монахини може би, затова и Фичето спи в манастира. В следствие на тежкото си детство, Фичето е травмиран и неадекватен. По-късно е намерен от баща си Арсов/Кърджиев и е взет под крилото му. Не е способен да извърши убийствата, но през цялото време знае какво се случва и затова така се плаши от полицията. Илчев се оказва син на Александър Арсов, истинският Демон и племенник на Кърджиев, който жадува за справедливост и извършва убийствата по плана на чичо си. Той е извикал Мия и Филип в Търново. Съпругът на Мия е бил част от екипа на Тороманов, който арестува Арсов.
Нямаше как да не включа моя любимец Илчев Joy

# 71
  • Галифрей
Сега остава да има някакъв клонинг или зъл брат близнак 😁
Толкова се омеша,че си е манджа с грозде. Просто това,че Пламен и Кърджиев са един същ човек и си е правил пластична операция в Южна Корея. И през цялото време е бил пред очите ни аз направо:

Вижда ми се откачено. Цялата му история ми е ала сапунка. Не ми се вярва ама явно ще се окажете прави. Но ми иска той са си разкаже.

# 72
И след така стеклите се обстоятелства, ако някой може да ми обясни кому беше нужно да присъства образа на Тишо???? Само дето така ме наплаши, че гледах първите епизоди по светло…😂

# 73
  • София
Кърджилов каза, че Фичето е отгледан от дядо си.

Ако монахът е дядо му - съвпада - Михаил Мутафов е на 76 г. в момента, на 74 е бил по време на снимките. Много любим актьор ми е.

Последна редакция: пт, 10 май 2024, 16:06 от Fever Ray

# 74
  • Другата България
Аз, такова, пак ще се върна на това ако Пачо Арсов е жив, или поне когато е запалил дома си е бил жив, но се е престорил на умрял. Та, според вас изгорелия е брат му Сашо. Когото Пламен е изкопал предварително и го е оставил полуразложен, за да имитира себе си. Ок, добре. Убедихте ме, че някой ще копае гробове и разнася трупове напред назад из Търново. Но! Първо, при аутопсията СЕГА, Дора нямаше ли да забележи следи от пожар? По костите и скелета остават такива, как никой не го спомена поне? Това първо. И второ, КОЙ е въпросния роднина, от когото са взели ДНК?
За да идентифицират Пламен? Явно не е Александър, тъй като той е бил Пламен. Кой е тогава?

Общи условия

Активация на акаунт