“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №8 - финал, и след финала.

• 34 633
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
Е, то няма как някой да не е познал тук Joy
Затова споменах и котките като ОПГ, за да сме сигурни, че са покрити абсолютно всички версии.
Мисля, само чичото, който продаваше гюдерии, не беше заподозрян. По тази причина аз го номинирам него за Демон.

# 496
  • Другата България
Аз не мисля, че ще има трети сезон.
И по-добре да няма всъщност.

# 497
А защо пък Демона да не е кмета?

# 498
Апостолова може да твърди, че не е важно кой, а защо. Но защо-то ние го знаем вече.
Важното е КОЙ.
И как така не е важно КОЙ, като точно това търсим от 3 месеца насам.
Бихте ли коментирали снимките от Промото, моля?

# 499
Ами аз единственото, което мога да разбера от това промо, е че Мия и Филип са влезли в някакво помещение с ужасно тесни и стръмни стълби. Ако това е скривалището, не виждам как Кърджиев с количката може да слиза там.

# 500
  • Галифрей
Апостолова може да твърди, че не е важно кой, а защо. Но защо-то ние го знаем вече.
Важното е КОЙ.

Точно! Най-важното е да знам кой е и после защо. Нали само за него говорим повече.

# 501
Ами аз единственото, което мога да разбера от това промо, е че Мия и Филип са влезли в някакво помещение с ужасно тесни и стръмни стълби. Ако това е скривалището, не виждам как Кърджиев с количката може да слиза там.
Може, ако не е инвалид

# 502
Ох, само аз ли не мога да видя Демона в Кърджиев. Чета ви внимателно, следя разсъжденията, ми не не става.
За мен си е инвалид и нито е Демон, нито е Пламен.
Да идва четвъртък и да се приключва вече.

# 503
Аз го виждах 11 епизода. Сега никого не виждам.
Да се приключва вече.

Последна редакция: пн, 13 май 2024, 23:03 от HappyRSmile

# 504
Привет, момичета!
Късно откривам темата, но реших все пак да се включа.
Според мен Демона е Илчев. Навързвам си нещата горе долу така:
Илчев е син на Пламен Арсов, вероятно не от Филотея. Били са влюбени в гимназията, но след това тя се жени за Десподов, а той за друга жена от която има син. Минават години, но любовта им не умира, затова Арсов се развежда (или жена му го напуска), и сина му остава с майка си. Може да са се преместили в друг град (София ми се върти, ще обясня и това). Арсов и Филотея възобновяват връзката си, но Десподов научава и решава да си отмъсти на приятеля си като му отнеме всичко и го прати в затвора. Филотея слага край на живота си, не мисля че е убита. Както и не мисля че дъщеря и е от Пламен Арсов. По нататък историята я знаем, Арсов инсценира смъртта си и оттам нататък не знаем какво се случва с него.
Междувременно синът на Арсов живее в София, интелигентно, но свито момче, което иска да стане полицай. В академията се запознава с Язов (смятам че това е неговата връзка в случая, познавал е убиеца), който може да е бил негов ментор или модел за подражание. Смъртта му го съсипва, обвинява Мия както всички останали. Малко след това открива баща си, научава и цялата истина за случилото се с него. В това време гръмва историята за убиеца от Смолян, Мия участва може това да му е привлякло първоначално вниманието към историята. След това решава да последва примера на Асен (припознава се в него). Заминава за Търново и започва работа в полицията, чакайки момента да действа.
Според мен Пламен Арсов е починал - не виждам защо би отмъщавал за него ако в жив.
Кърджиев да е Арсов ми е много тип латиноамерикански сериал.
Възможно е да е бил приятел на Пламен Арсов, и също да е бил жертва на останалите (инцидента в който остава инвалид). Моята теория е следната: Илчев открива следите на баща си, но разбира че е вече мъртъв. Свързва се с Кърджиев, който му разказва историята на баща му (без да знае че ще последва отмъщение). Живота му е музея, неминуемо е говорил на Илчев за митологията. И така в главата на убиеца назрява план, за отмъщение както и методиката. Но не иска само това, иска всички да научат какво е станало, иска да изчисти името на баща си, и да уличи виновните - затова примамва Мия и Филип в Търново. Още повече, че тя е съпругата на неговия ментор.
Той е ИТ гений, лесно ще хакне пощата и и ще изпрати онзи имейл. Не е от най-забележимите, лесно се слива с тълпата.
Кърджиев знае кой е Демона, затова помага на полицията. Но не иска да им каже истината, или иска да го остави да си завърши "мисията" (той самия иска да си отмъсти).
Фичето не мисля, че е замесен. Просто прах в очите. Кърджиев умишлено насочва индиректно вниманието към него, за да го отвлече от Илчев. Забелязах че Фичето и Илчев доста си приличат - сходен ръст и телосложение, тен, цвят на очите. Особено с маска, лесно единия минава за другия. Още повече, че смятам че Илчев носи очилата просто за прикритие.
Елдъров също е разбрал кой е убиеца, затова отиде в управлението за да му го заяви (индиректно). Може би с цел изнудване.

Така де, в четвъртък ще видим истината, но аз така си ги навързвам нещата.

# 505
  • Другата България
Не си само ти - виж анкетата.
Аз от епизод 1 твърдя, че той няма нищо общо с Демона.
Не е убиеца.
Въпреки, че след снощи и финалът на “Алфа“ знам ли....но не, не може да е той.
Толкова банално, тривиално, но не и гениално. Не. Не вярвам.

# 506
Аз до последно мисля, че е Кърджиев някак си.
Обаче също мисля след Еп 11, че Пламен Арсов не би трябвало да е Кърджиев. Въпреки, че аз дадох идеята за пластичната в Корея.
Ама не мисля, че наистина е това.
Голяма, голяма боза.
Ако спуснат Демон от небето в последния Епизод, наистина ще в подигравка с нас.

Боза ще е ако е Кърджиев, боза ще е ако е неизвестен… вие нямате угодия..😂
Филмът си е топ, щом в 11 епизод няма нито една бг мама която да каже “ЕТО ГО ТОВА Е УБИЕЦЪТ! “ значи хората са си свършили работата, айде малко по-чил !

# 507
Докторче, боза е, защото някъде са ни послъгали. Според мен. Няма как иначе. Или ще е неизвестен.
Това е моето обобщение.

# 508
Важното е КОЙ.
За снимките не мога да кажа много повече от написаното. Тази скица 9-те кръга на Ада ли изобразаява? Написаното с ръка май са локации на извършените убийства. Трапезица, Петър и Павел, Арбанаси, Картала разчетох. Баничарката не я намерих в еп.1 от кратък преглед, но казах, че дори да е на някой полицай, може да е открадната и да не значи нищо.

# 509
Самоспуска се с лебедката. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт