кажете за най-безумните си покупки за бебо

• 5 825
  • 113
  •   1
Отговори
# 30
като започнем с лудата ми мания за обувки до една година имаше 11 чифта минем през 7шишета за храна 4крема против подсичане и безрой дрехи мисля че държа рекорда по безполезни покупки

# 31
Маратонки "Адидас", за които дадох доста парички и активната гимнастика - не я поглежда и плаче в нея.

# 32
Не мисля ,че е имам излишни неща ,всичко се използва .Друг е въпроса ,че имаме безумно много дрехи ,но това е друга тема . Crazy

# 33
Със сигурност мисля,че е бънджито,което му купих,защото много обичаше да пружинира/добре,че го взех от оказион/.Радва му се точно 3 дни и след това въобще не желаеше да стои в него.Изчаках известно време да го позабрави,но след това пак не го искаше.....и го замених в същия оказион за столче за хранене/то беше ново и просто трябваше да доплатя малко/.

# 34
  • На черешата
[И на мен ми стана излишно,защото като патуваме свалям коша на количката и така му е даже по удобно!Ползвам го за хранене!

Е,извинявай миличка,ама ако тоя кош не е пригоден да се закрепва с коланите на колата,и ако бебчо не е вързан с колани в него,мога да ти кажа,че това е най-безумното нещо,което може да се направи.Детенцето ти по този начин никака не е подсигурено при евентуален удар.Аз отчитам столчето заа кола,като най-разумната покупка.Голямата ми дъщеря е на 5 и вече е в столче от третата група. Peace
 А по темата-едно конче люлка,никой не му обръща внимание. Sad

# 35
  • Ку-куландия
Аз не съм, но са ми подарявали - доста дрехи, които стоят с етикетите, едно колело трикорла което ползвахме един път и се оказа пълен боклук, пък и малкия не искаше да се вози в него. Последното нещо е количка за близнаци, въпреки че баткото не се вози в количко от 2-3 месеца.

# 36
сигурно почти всяка от вас има неща, които бебо не е харесал или са били беумно скъпи , а е можело и без тях.

Има,има и са доста нещата ,но най фрапиращото е 6-те сменени колички  Blush Mr. Green

# 37
Термометър за вана; Комплект на Чико с четка, гребен, ножичка. нокторезачка и пила за нокти; Лепенки за пъпче+прахче; Аспиратор за нос; кенгуру; един куп тензухени и бархетни пелени; лигнин и т.н. куп неща, които не мога да изброя и които са се оказали излишни и неизползвани.

# 38
Оф,много се успокоих,мислех,че само аз купувам безброй ненужни нещта Joyдрехи,кутиики за беберони и дрънкалки,а бебо още не се е родил Joyно,можем ли да устоим на всички тези сладки,бебешки нешта,а Simple Smile

# 39
Не се сщам да сме правили безумни чак покупки  Rolling Eyes Всичко, което сме купували си ползва синът ни и не ни е в излишък

# 40
Като цяло до момента може да се каже, че нямаме много излишни покупки. Може би само лепенките за пъпче/ пъпчето ни падна бързо, а в пакета са доста/, термометър за вода / от втория ден на допир с ръка определяме дали е добра водата за къпане/ и един медиц. коплект, който включва аспиратор за нос и разни нещица, за даване на лекарства- тях сме ги ползвали вероятно два или три пъти, за щастие. Но не ги смятам за безумни покупки. Но напълно излишни се оказаха силиконовите зърна за кърмене- тях ги разопаковах, стерилизирах и така си ги и прибрах.

# 41
Ами за сега имаме сами един огромен басейн.Който като го напълня и му трябват поне три дни да се позатопли водата, а немога да го оставя на двора защото най-вероятни на  сутринта нямада е там TiredАко хвана да го пълня с хладка вода ще са ми нужни около 2 бойлера вода Close Купи го свекървами от Гърция и не мисля, че е евтин Thinking

# 42
Един надуваем център.Не го смятам за безумна покупка,но не съобразих колко много място ще изяде ConfusedВ момента стои прибран в кашона и чака по-добри времена Blush

# 43
Аз пък непрекъснато купувам нови дрънкалки и чесалки,макар да съм наясно, че интересът към тях е точно 5 минути.Друго,което купувам без нужда са шишета и биберони залъгалки.Нищо че ползваме само една биба и две шишета,просто като влезна в бебешки магазин винаги си тръгвам с някое шише Mr. Green

# 44
Ами за сега имаме сами един огромен басейн.Който като го напълня и му трябват поне три дни да се позатопли водата, а немога да го оставя на двора защото най-вероятни на  сутринта нямада е там TiredАко хвана да го пълня с хладка вода ще са ми нужни около 2 бойлера вода Close Купи го свекървами от Гърция и не мисля, че е евтин Thinking

Не знам как е в Гърция, но тук надуваемите басейни за деца никак не са скъпи. Взех един за около 20-30 лв. миналата година. Не знам колко литра е, ама пак отиват около 2 бойлера за него. Ето ни тук

http://new.photos.yahoo.com/joniboy88/album/576460762328155070/p … 928803382629837/7

По принцип ги ползват да ги пълнят с едни топчици и бебетата да си играят там. Но при нас целта беше да се научи да се радва на водата, щото мразеше да се къпе. Но ако човек има вана е напълно излишен, защото наистина навън отнема доста време да се затопли видата и когато вече е топла, пък е мръсна или се е изпарила половината  Joy. Поне за Дания не става. Та това също може да се каже, че е вид безсмислена покупка. Ама поне е надуваем така че спокойно може да се прибере в някое чекмедже. И е евтин на все отгоре  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт