Сполучливи имитации на маркови парфюми - 56

• 63 648
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
Довечера ще взема да душна оригинала от мегамарето,че ми стана интересно и ми седи забравен.
Който е пробвал останалите от 430 до 436 да сподели мнение, моля.

# 166
  • София
Забърках една бяла роза с малко JANAT ul FIRDAUS  от Гиза и ще чакам Grinning Мирише обещаващо Wink

# 167
  • обл. Шумен
Олее...колко парфюми имате САМО за лятото...Къде съм тръгнала и аз в "A" групата 🤪 😆

И аз още чакам някой да каже как е трайността. И какъв е този "воден спрей" в стъклено шишенце ?!
Solar 🌺🙂
Ами ще ти отговоря като един футболен герой - "воден спрей" в стъклено шишенце, е шишенце от стъкло пълно със спрей, само че воден ! 🤪😆😆😆

# 168
бяхме писали , че воден спрей на shobi , бг сайта така го превежда си е парфюм

# 169
Аз не посмях да поръчам от "водния спрей" Simple Smile, поръчах масло 10 мл. Комуникацията със сайта е ..пълна трагедия. Звъня на телефонния номер - изключен. Цял ден изключен. Върнах въпрос на имейла, с който ми регистрираха поръчката - ден по - късно ми пишат една дума: "изпратена". Поръчката ми е от българския им сайт, чрез Еконт, до адрес. И понеже имам електронен кабинет в Еконт, отварям там - и ....нищо. Няма пратки към мен. Нито съобщение на телефона, нито нищо. Много странна работа... Ще съм благодарна някой да сподели при него как са били нещата с Шоби-то.

# 170
Солар,
как са нещата с Shobi ли? При мен - баш като при теб. Поръчах в понеделник аналог на N1 de Chanel Rouge от там единствено защото никъде другаде не съм попадала на имитация точно на този, а харесвам едва доловими ефирни миризми за офиса. Добре, че прочетох от теб за профила в Еконт, за да се сетя, че и аз имам. Проверих и както и при теб - нищо. А на сайта пише, че се изпращат до 1-2 дни. И в секцията им за проследяване пише "изпратено" от вчера, а наяве - ни вест, ни кост. Слава Богу, че поръчах с наложен платеж, а не до друг начин - поне да не треперя на парите (парфюм 18 лв, с доставка и наложен - 27лв). Сумата може и да е малка, но парите съм изкарала с труд и са си мои. Доста тъпо се получава с Shobi, аз очаквах по-добро клиентско обслужване.

Между другото, професионално изкривяване имам - чета им политиките и общите условия. И видях, че в сайта им пише, че не подлежат на връщане парфюми и лосиони ли беше, по-надолу в ред-два, че може, абе нещо Гугъл преводач ли е ползван, що ли, мн странно. Точно куцата реч ме отказа навремето от сайта Waikiki...

# 171
Daisy^Slava, благодаря !!! И аз поръчвам винаги с наложен платеж. По принцип. Wink А и с такова "обслужване" да им ПРЕДплатиш, значи "да се простреляш в крака" сам. Е, чакаме, значи. Neutral Face

# 172
Аз поръчах на съобщение във фейсбук страницата им. По телефона разговарях с една жена ,.много любезна беше. Имаше забавяне при поръчката може би седмица, предполагам че това е защото тя ги поръчва от гръцкият партьор , те ги изпращат на нея а тя на нас.

# 173
jarkira, благодаря !!!

# 174

Menerva, за лятото обожавам: Eden Cacharel, United Colors of Benetton Woman Benetton, Cherish Avon, Rare Pearls Avon, Beauty Calvin Klein, Aquawoman Rochas, D&G Anthology L'Imperatrice 3 Dolce&Gabbana, Versace Pour Femme Dylan Turquoise Versace, Katy Perry's Indi Visible Katy Perry, Aura Mugler Mugler, Olympéa Paco Rabanne, Wonderlust Michael Kors, Laguna Salvador Dali, Attraction One Fresh Avon и разбира се Kenzo Jungle L'Elephant Kenzo.

Никой никъде за лятото не споменава Light blue и вариациите му, то и аз не бих де... Аромата сега няма общо с аромата преди 10 години, но ми е слабост. Cry

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 10:42 от barkotia

# 175
  • Deutschland
За лятото ми харесват плодовите парфюми. Be delicious, Burberry Weekend и подобни.
Писахте Rare pearls, него бих носила целогодишно. Обожавам го.

# 176
https://www.facebook.com/ShobiPerfumeryBulgaria

Това е страницата им. Бързо ми отговориха. Много любезна дама. Аз рака и не стигнах до поръчка,но тя ми писа след 2 дни дали да ми поръчва парфюма или се отказвам,аз се отказах де😀. Но ме уведоми в началото,че този го няма наличен ,но може да го заяви ..Коректна е. Пишете там,може би сайта не се обслужва добре,може и да няма достъп до него точно тя...

# 177
Забърках една бяла роза с малко JANAT ul FIRDAUS  от Гиза и ще чакам Grinning Мирише обещаващо Wink

Интересно звучи. Можеш ли да го опишеш малко повече, какво се е получило? Какъв вайб носи?

# 178
Момичета, току-що ми се обадиха от Shobi. Имали забавяне в доставките и тъй като поръчват от Гърция, затова получаваме имейли с известие Изпратено. Поръчките от тази седмица най-вероятно ще пристигнат във Варна другата седмица, откъдето ще ги изпратят.
Потвърждавам, че момичето, което се обади, е готина и разбрана и лично аз оценявам, че ми звънна да ме информира, както и че предложи да анулирам поръчката ако срокът е проблем за мен. Лично аз избрах да почакам и като получа парфюма ще пиша тук как е.

# 179
Това се казва парфюмна колекция🤣🤣🤣🤣🤣. Завиждам😂😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт