Сполучливи имитации на маркови парфюми - 56

• 63 661
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
Вчера си взех 30 мл. на Рефан Dolce Garden и 10 мл. Armani Si, разбира се с двойни капки и двете.  Ами, супер са...да кажем засега. Магазинчето ми е много удобно, защото е на 5 минути от нас, подлеза на НДК, под Моста на влюбените. Това, което ми направи впечатление беше, че дамата предлага и парфюми на Заг Зодиак, ограничено количество, със заявки и все пак се зарадвах много. Поръчах си 30 мл. Cloud на Ариана Гранде. Дано да ми хареса, защото никога не съм го пробвала на Заг.

# 181
  • Sofia
Здравейте! А коя имитация на Cloud/Ариана Гранде бихте препоръчали? Пробвах тази на Рефан, но не ми се стори много трайна. Любим парфюм е на дъщеря ми и искам да й го купя.

# 182
Толкова много очаквания и такова разочарование като си пръснах днеска al nashama, имаше такива хубави отзиви за този парфюм бях го поръчала докато бях в чужбина, тепърва днеска му дойде реда и никаква сладост, само някакъв абсолютно мъжки аромат върху мен, много безлик и също не много траен. Добре че моя мъж го хареса, каза че не е уау но е носим. Да видим утре като си взема и другите неща този път на Гиза от сестра ми дали ще се радвам.

# 183
Днес взех Libre от Martin Lion.Хареса ми, пръснах към 19ч и още го усещам леко.Има лавандула, която не харесвам, но тук е много притъпена.

Последна редакция: нд, 02 юни 2024, 11:20 от ДХ3

# 184
Толкова много очаквания и такова разочарование като си пръснах днеска al nashama, имаше такива хубави отзиви за този парфюм бях го поръчала докато бях в чужбина, тепърва днеска му дойде реда и никаква сладост, само някакъв абсолютно мъжки аромат върху мен, много безлик и също не много траен. Добре че моя мъж го хареса, каза че не е уау но е носим. Да видим утре като си взема и другите неща този път на Гиза от сестра ми дали ще се радвам.
🧐🧐🧐🧐 Мъжки? Нетраен? Абсурд...  Сигурна ли сте че е същият?
Това на салфетка пръснато излъчва една седмица,такъв шлейф.....  Определено е сладък,как мъжки🤔🧐🧐🧐🧐

# 185
И аз така усетих този парфюм. Като мъжки. Освен това изобщо не ми хареса като аромат. Не мога да кажа за трайност, но бях толкова разочарована, че го върнах още същя ден в нотино в Парадайс. Добре че има такава възможност.

# 186
всичко е въпрос на вкус.
Аз си го харесвам- жълтият той е унисекс.
Има и син , той е мъжки.

# 187
🧐🧐🧐🧐 Мъжки? Нетраен? Абсурд...  Сигурна ли сте че е същият?
Това на салфетка пръснато излъчва една седмица,такъв шлейф.....  Определено е сладък,как мъжки🤔🧐🧐🧐🧐
ами не , имам много сладки парфюми , cloud е сладък ,girl of now също този е мъжки и според мен и според моя мъж . Купен от нотино така че. Даже първия въпрос на моя мъж като му го предложих беше ама ти защо си купуваш мъжки аромати нали не ги харесваш.Моят е жълт

# 188
  • BG-DE
Преди време в YT гледах едно видео на дама от Баку живееща в Дубай и правеща ревюта на различни парфюми, арабски и други. Направи ми впечатление нейното изказване, че за съжаление при арабските парфюми от ниския клас може да има сериозни различия в аромата при всяка партида. Може и при вас така да се е случило, аз имам Club de nuit imperial, когото спрягат за dupe на Делина, но в моето шише са сипали нещо, което е по-близко до Рози и ванилия на Мансера отколкото до която и да е версия на Делина 😊

# 189
Да,прави сте ..Често става въпрос за партиди. Вече дали ти харесва,не коментирам,въпрос на вкус е....Но наистина моя е безумно траен и с тези сушени сливи ...Сладък в, абсурден аромат за мъж😂😂😂.
И аз имам отливка от White Imperial (Delina Exclusive)..  отврат!. Че е силен спор няма,но чак ми става лошо. Виж само Делина е друга работа-много разновидности пробвах и се спрях на Гиза, най-добра и шлейфова според мен... Арабските имитации ту му отрежат личи-то, ту ревен-а.. .😂

# 190
Сигурно така е станало при нас или си е до кожи, защото моят син например на неговата ръка казва че му звучи дамски, а ние с моя мъж му се чудим. Но и моят син не го усеща дълго време определено тази партида не е трайна.

# 191
Толкова много пъти съм си купувала нещо на сляпо, само защото някой влогър го е описал по начин, който е въздействащ за мен, или във Фрагрантика съм прочела нещо, което ме е подвело, че знае ли се...Frowning1
Установих следното: за да се довериш на преценката на друг човек за аромата, трябва да имате сходни с неговите възприятия и вкус за ароматите. Това става най - лесно като сравниш собствените си възприятия за някой парфюм, който добре познаваш с възприятията на другия човек за същия парфюм. Затова вече като прочета във Фрагрантика мнението на някого за даден парфюм, който ме интересува, веднага влизам в секцията с неговите /на човека/ коментари и започвам да търся някой от парфюмите, за които той е писал, който и аз познавам. И, ако възприятията ни са сходни, мога да се доверя. Ако не са сходни - търся мнението на друг човек. Да си намериш човек, с който имате диаметрално противоположни възприятия за ароматите, е също един вид голям късмет! Защото с този човек можете да правите успешни и за двете страни размени ! Wink

# 192
  • BG-DE
Абсолютно вярно, през годините от форумните любимци установих, че много малко наистина харесвам, а в парфюмната тема има една дама, която приказно описва ароматите но си знам, че щом нещо на ная й допада няма почти никакъв шанс да е за мен 😊

Последна редакция: нд, 02 юни 2024, 13:19 от Menerva

# 193
Абсолютно сте прави, аз този път честно казано не се задълбочих във фрагрантика, а се подведох по отзиви във тази наша тема, имаше по напред коментари от рода на как колежките след като помирисали и си поръчали и те и други такива. И т.к парите не са много реших да пробвам, ще ми е обица на ухото обикновено чета и във фрагрантика и Irecommend.ru и други теми преди покупка особено на някой оригинален.

# 194
  • обл. Шумен
Solar_fields, абсолютно! 🌺 Много добре си го казала. Съвсем спокойно, човек може да се води по тези обяснения.
Днес си мислех, че ако с някой имаме един и същ парфюм, който да ни е любим /или сред топ 3😆/ , е много вероятно да харесваме сходни аромати.

Общи условия

Активация на акаунт