Сполучливи имитации на маркови парфюми - 56

• 63 807
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
  • 🌊
Аз с питане понеже намирам различни варианти - някои знае ли добра имитация на Miss Dior Cherie, но старата версия (2010), а не поредната реформалировка?

# 271
# 272
Ами аз също съм в търсене на парфюм с аромат на истинска липа, тази дето витае във въздуха когато цъфтят липите, не съм открила- пробвала съм и 5 авеню и на Джени глоу и още един забравих му името, но не, не е същото има някакви други примеси,които развалят или в драй дауна или още в самото начало аромата.

# 273
С тази липа вчера не можах да си усетя новия парфюм 😁 пръскам, пръскам... няма, набива ми се само аромата на липа. Навсякъде по улиците, имаме много в града. Харесвам аромата, но мисля, че красотата му е сега и ако се усеща постоянно би ми омръзнал. Да ви попитам някой ползвал ли е имитации на Musk 12 Kayali или Valaya на Марли? Гледам, че Шоби имат и двете, май ще се поръчва от тях.

# 274
Във Фрагрантика излизат парфюми с липа, като потърсих в гугъл, много от тях не са ми познати:
https://www.fragrantica.com/notes/Lime-Linden-Blossom-288.html

В списъка видях този, имат магазини в България, но не съм тествала парфюмите им:
https://www.lerbolario.bg/bg/%D1%82%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%B … earch_query=Ombra

# 275
...В списъка видях този, имат магазини в България, но не съм тествала парфюмите им:
https://www.lerbolario.bg/bg/%D1%82%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%B … earch_query=Ombra

Този ми е най-любимата липа,но мисля,че отдавна е спрян и аз си пазя едно малко количество. Той вече е истинска, току- що набран липа.
Иначе имам и Jenny Glow  French Lime Leaves и много го харесвам,но е силен и нахален.Не е така нежен.

# 276
...В списъка видях този, имат магазини в България, но не съм тествала парфюмите им:

Този ми е най-любимата липа,но мисля,че отдавна е спрян и аз си пазя едно малко количество. Той вече е истинска, току- що набран липа.
Иначе имам и Jenny Glow  French Lime Leaves и много го харесвам,но е силен и нахален.Не е така нежен.

Мярна ми се в наличност май преди няколко дну в сайта на Lerbolario , понеже аз ползвам този с люляка и си поръчах.Може да са заредили отново

# 277
Мярна ми се в наличност май преди няколко дну в сайта на Lerbolario , понеже аз ползвам този с люляка и си поръчах.Може да са заредили отново.
Дава го наличен,явно отново са заредили,но цената ме убива Laughing 88 лв за не особено траен аромат:)
Мисля да пасувам за сега. Моя си го взех от Италия и си спомнян,че цената ми се видя ниска дори Nerd

# 278
Здравейте, не бях следила групата известно време и изчетох доста страници, докато ви настигна 😆
Та някъде между тези редове видях имената на Fattan Rasasi и Terre d'Hermès в едно изречение и оттам бях като луд с картечница. Поръчах го без да ми мигне окото, мъжът ми обича Terre d'Hermès, та за 34лв Rasasi може да предложи каквото иска. Днес го взех, не бих казала, че е абсолютен  клонинг, но носи същия дух и как само ухае... Страхотен е за моя нос и за този на половинката. Усещам и цитруса, и мъха, и пачулито, и дървесните нотки, изобщо много готин.
Иначе ми се носи нещо, към което по принцип не посягам - череши! Ако някой има идея за сочни, сладки и наситени череши, които да не уморят всичко живо в Бургас това лято, ще се радвам да сподели.

# 279
  • София
Вече втори ден се поливам с аква пиканте на Гиза и молекула 01+джинджифил на The moon. Няма такъв кеф! Съвършената бълбукаща свежест Nature Boom

# 280
The moon в кои вериги магазини се намира?

# 281
Здравейте, момичета и момчета!
Присетила съм се за един много любим мой парфюм Lacoste Pour Femme. Имах го преди известно време от Sangado. Да имате идея за някоя друга трайна и наситена имитация?

# 282
На Lоris е страхотна, уви не го намирам, а го търся
DP същo, L 13

# 283
  • София
Здравейте, от всички възможни марки, които плъзнаха, подобно на Рефан, и произвеждат всякакви клонинги, коя бихте препоръчали - марка?! Коя прави ароматите си най-трайни и най-доближава що се до оригиналните?

# 284
На Lоris е страхотна, уви не го намирам, а го търся
DP същo, L 13
Благодаря, Вярра!
Тази информация е много ценна, тъй като това е един от най-зареждащите парфюми за мен и имам D&P на удобно място, където мога да го пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт