Сполучливи имитации на маркови парфюми - 56

• 63 596
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
  • Sofia
На кой парфюм е аналог този Божествен огън?

# 481
Това е, което пише в сайта на Гиза: “ UNS102 Божествен Огън, е олфакторно вдъхновен от известен аромат - God of Fire, от колекцията на Stéphane Humbert Lucas 777, създаден през 2022 год.”.

# 482
Получих си днес "шоколада" на Сан Сиро /U-20/ и моментално го пръснах, водена от любопитство. Страшно ми беше познат този аромат. Отне ми някакво време да си спомня, но най - накрая се сетих! Разбира се!  X Series Recharge Avon !!! https://www.fragrantica.com/perfume/Avon/X-Series-Recharge-26683.html Съвсем същият аромат е това. Същото какао. Същата мандарина в него. Ейвън вече не го произвеждат този парфюм. И ето ви заместник, достоен заместник! Взех си от Сан Сиро и Pi на Живанши. Него не са го докарали на близост с оригинала, но сам по себе си е чудесен парфюм. Ще им се порадвам и на двата и може би ще ги пусна в размените. Относно техническите показатели - както винаги Сан Сиро са на висота. Имат си и плътност, и трайност. Шишенцата им са нови - по - различни са от старите квадратни, тези са правоъгълни.

# 483
От къде купувате/поръчвате Сансиро?

# 484
  • Варна
Здравейте,дали познавате добър аналог на Scandal Pour Homme ? Много ми харесва и макар,че го водят мъжки смятам да си се пръскам и аз 😁
За мен многп добри са от Рефан(имам), JFenzi(само тест) и много приятно се изненадах от Cuba Hot(най-бюджетен вариант от parfimo, но много траен и излъчващ, също го имам). Тук във форума хвалиха доста ЗАГ, моята партида ли се оказа гадна, обаче едни 10мл с огромно нежелание и дори лека нотка отврат изпръсках. Бях го взел обаче от едно магазинче, а не от Иво. Може там да е имало проблем в съхранение или смесване с нещо друго.

# 485
От къде купувате/поръчвате Сансиро?
От къде ли не - Базар БГ, ОЛХ...Конкретно този път поръчах от тук: https://sansiro-bg.com/shop/%d1%83%d0%bd%d0%b8%d1%81%d0%b5%d0%ba … 0%bc-sansiro-u20/

# 486
  • Sofia
Аз да се похваля с моята поръчка от Divain. Първо, че този път дойде супер бързо - за една седмица. Бях поръчала 3 парфюмчета.
Hundred Silent Ways from Nishane - Много цветист и съблазняващ аромат, от първото впръскване го харесах. Аз усещам някаква ориенталска нотка в него, не знам от къде идва, а една колежка, казва, че усеща карамел, който изобщо го няма в нотките, явно комбинация от другите. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Velvet Vanilla from Mancera - Този си го харесах само по съставки, никакви отзиви нямах за него. В началото не можах да преценя дали е моят аромат, а дъщеря ми го хареса веднага. Но аз държах да го поразнося един ден, за да го усетя, е, имаше резултат. Много ми допадна и много дълго време го усещам върху себе си. Най-силно усещам аромат на дъвка (това усети и колега, но каза, че е супер приятен), който много ми харесва, забележителен и силен аромат.
Moonlight from Ariana Grande - Този го поръчах за дъщерите ми, които много харесват ароматите на Ариана Гранде. Много хубав флорален и свеж аромат, но ванилията и сандаловото дърво го правят топъл и обгръщащ.

Good Girl Gone Bad го имам в изпълнение на Martinez. Това е изкусителна експлозия от цветя, истинска градина, много наситен и пленяващ аромат. С удоволствие си го нося.

# 487
И аз давам отчет за Дивайн, днес си получих пратката, моята я позабавиха, но все пак дойдоха и трите парфюма, по едно време нали пропускаха по някой парфюм.
Та:
Wood sage & sea salt Jo Malon - чуден, чуден! Сладкия и по-дамски вариант, не като на Мартинез, в който за мен са орязали сладостта и е по-мъжки. За съжаление бързичко изчезва някъде 2 часа навън, но пък 100мл мога да си пръскам на воля не ме притеснява това, а и в топлото не издържат много от летните парфюми с по-свеж състав.
PDM Delina La Rossee - почтии са го докарали, по-нежен от класическата Делина и не толкова сладък колкото Ексклузив, но имам мостра от оригинала и в сравнение с него... какво да ви кажа, оригинала си е пипнат, ефирен, заслужава си цената, на Дивай е приятен разбира се, лека, красива роза, но не е така барнат, стои по-обикновен. Хареса ми като шлейф между другото, усеща се страхотно наоколо, присъствен е и силен. Сестра ми доста си го хареса, може и да ми го отмъкне.
Poppy & barley Jo Malon
- този го чаках с огромно нетърпение и май не ми допадна толкова. Ще го разнося и ще видим. Аромата е доста реалистичен обаче, като го помирисах си представих поле с окосено жълто сено, наоколо макове, точно средата на лятото по залез... Не съм сигурна дали е моето все още, сякаш ми се искаше да усетя някаква сладост и мекота, а е леко остър.

# 488
За заместител на Crystal noir бих препоръчала Jubilant Noir на Alhambra. Не съм го ползвала, но познавам оригинала и го засякох на моя позната, която извади от чантата си арабския клонинг (като в реклама на омекотител, да се чуди човек как да носиш в чантата си тези 100-милилитрови буркани). Мисля, че е доста читав и въпреки леките разминавания с оригинала, си е съвсем в релсите, има добро излъчване и е прилично траен.
Дали прилича на оригинала отпреди реформулацията? Давам всичко, за да намеря “стария” Кристал ноар. След реформулацията просто няма същата магия в него…

# 489
Бях си запазила  тази страница като интересна:
https://parfumi.mall24.bg/?product_cat=%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D1%80% … BD%D0%BE&paged=12
Сегя я разглеждам и си харесах няколко аромата. Някой от хубавата ни темичка си беше пазарувал мисля? Какви бяха отзивите, помните ли?  Rolling EyesKissing FaceInnocent

# 490
Аз повече от месец не съм пазарувал нищо, но съм напълнила кошниците и в Дивайн и в misterscent.co.uk.. Голям фен съм на another 13 и молекулите с ирис.. Затова издирвам подобни аромати.. нещо с ирис, но да не е сладко..
Чудя се на bergamot 22, santal 33 le labo, ако има мнения бих се радвала да споделите 🤗.

# 491
Santal 33 le labo и мен ме интересува.

# 492
Bois d'Argent, версията на Рефан е хубав ирис за мен. Но натежава за това топло време, аз го нося зимата

# 493
Бях си запазила  тази страница като интересна:
https://parfumi.mall24.bg/?product_cat=%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D1%80% … BD%D0%BE&paged=12
Сегя я разглеждам и си харесах няколко аромата. Някой от хубавата ни темичка си беше пазарувал мисля? Какви бяха отзивите, помните ли?  Rolling EyesKissing FaceInnocent
Аз няколко пъти се опитвам да направя поръчка от този сайт, но все не се получава! Ще ми е интересно да чуя нечие мнение.

# 494
  • Варна
Bois d'Argent, версията на Рефан е хубав ирис за мен. Но натежава за това топло време, аз го нося зимата
Едно от първите ми Рефанчета е. Bois D'argent е един от най-класните и стилни аромати, които имам. Абсолютен 10/10, унисекс, много оригинален като профил, много комфортен и в хладно и студено време е изключително привлекателен.  Съкровище. Само че е със средно представяне при мен, но ароматът е великолепен.

Общи условия

Активация на акаунт