Сполучливи имитации на маркови парфюми - 56

• 63 586
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Разочарована съм от трайността на D&P. Колебаех се между Miss Dior Blooming Bouquet и Burberry London. Първият ми хареса много - нежен, цветен букет - роза, божур, бял мускус... Другият съм го имала само в оригинал и не познавам аналозите му. След доста чудене взех този на Dior. Излязох от магазинчето /срещу Съдебната палата/ и  след около 20 минути вече не миришеше на нищо. Върнах се, поисках да го сменя поради нетрайност с Burberry Lnodon, нямаха нищо против. Да, обаче и London нямаше нищо общо като аромат с този, когото познавам - леко остър, свеж, цветист...Продавачката ми отговори, че е така, защото тестерите били нови. И той изветря доста бързо. 27 лева за 50 милилитра мимолетен аромат. Приключих с D&P. Някога имаха качествени, бюджетни и трайни аналози.

# 496
Случвало ми се е при първи тест да не усещам парфюма след 1 час, а при второ, трето носене да е супер траен, не знам дали наистина зависи от първия спрей, от това, че е нов, неузрял... Но винаги давам втори шанс, има и такива които започват да ми харесват след година 😄

# 497
И аз да се оплача......бях решила повече никога Заг след последната им изцепка да ми налеят грешен парфюм.Но, бързах и ми трябваше нещо ароматно Relieved Получих за два парфюма по 50 мл. едно нищо... максимум след 15 мин. и не усещам нищо!Никаква трайност и на всичкото отгоре ми беше обявена цена от 36,30 лв.Платих и си тръгнах и ме загубиха като клиент,съжалявам.

# 498
  • Deutschland
Кои са тези парфюми?
Мъжът ми ползва в момента един на Police to be и се кълне, че ухае часове наред. Аз съм го тествала и макс 15 минути.

# 499
Поръчах си този парфюм
https://astraeagarden.bg/index.php?route=product/product&product_id=994
Реших,че ще дам тези 18 лв ,но в Гиза го няма отдавна и затова. Получих го днес- шишенцата са абсолютно същите,само етикетите са различни. Имала съм го и от Гиза и твърдо заявявам,че е един и същ парфюм. Вероятно ги зарежда от Милка и затова толкова товари цената. Няма голям избор иначе... Жената,с която комуникирах беше много напориста да ми набута непременно още неща. Отказах,направи ми мн лошо впечатление. Когато днес взех пратката и писах,че аромата е същия като в Гиза,но там вече не е наличен и затова съм го поръчала от нея-тя се обиди🤣🤣🤣🤣.
Няма как да ти върви бизнеса по тоя начин.....

# 500
  • обл. Шумен
Ей такива нахални много ме дразнят!!! Виж я ти - че и се обидила! Ако тя беше права, нямаше да реагира така. Това държание е толкова отвратително и елементарно, че няма на къде повече!
Както и 36 лв. за малко милилитри на имитация! Ами то по- добре да си вземеш оригинал при това положение.
Реагирам остро, но ни взеха съвсем за мезе. Това, че не си вземаме оригинали по ред причини, не ни прави малоумни !!! 😡

Чакам си доставката от Шоби.

# 501
Извинявам се, но имам един малко глупав въпрос. Редовно поръчвам от Гиза, но винаги спрейове. Сега реших да пробвам с малките рол он - чета. Всъщност тях ли разреждате със спирт или те са си разредени?

# 502
Извинявам се, но имам един малко глупав въпрос. Редовно поръчвам от Гиза, но винаги спрейове. Сега реших да пробвам с малките рол он - чета. Всъщност тях ли разреждате със спирт или те са си разредени?

Ролоните може да се направят на спрей със спирт -10мл. масло с 20мл етилов спирт.  Според повечето пишещи тук са по-шлейфови и излъчващи.
 Аз си ги ползвам направо от ролончето и за мен са си перфектни, нямам проблем с трайността им. Много са симпатични, компактни са и може да се разнасят навсякъде.

Последна редакция: сб, 06 юли 2024, 10:15 от Cristalle

# 503
Гръцките имитационни фирми навлизат все повече на нашият пазар.
Сега видях пост във фейса на нова фирма , която е отворила магазин в Девин и Смолян. Имат доста аромати.

Каталог на предлаганите аромати ще откриете  fb страница.

Ето и малко повече информация:

"The Perfume " има удоволствието да бъде изключителен представител и да запознае българския пазар с продуктите с марка „Хиля Аромата“ (“Хиляди аромати“), които се произвеждат в гръцки завод за производство на козметични продукти, одобрен от Националната организация по лекарствата съобразно добрите практики за производство на козметични продукти (GMP: Good Manufacturing Practice) и работещ съобразно стандарт за качество ELOT EN ISO 9001:2008. Продуктите преминават през необходимия физикохимичен и микробиологичен контрол, съобразно изискванията на Европейската фармацевтична промишленост, който осигурява тяхното качество и безопасност при ползване. Продуктите са регистрирани в европейския портал за обявяване на козметични продукти (CPNP: Cosmetic Products Notification Portal).
Гамата на продуктите в настоящия момент е най-голямата в Гърция и включва около 900 автентични парфюма, от които 500 са дамски, 390 мъжки и 90 подходящи и за двата пола, като всички те са с най-трайния аромат и автентичност на пазара, поради дълбоките ни знания и опит на новатори в областта и чудесното ни и дългогодишно сътрудничество с най-големите сертифицирани заводи в Европа.

Цена за:
30мл.- 15лв.
50мл. - 25лв.
100мл.- 35лв.

# 504
Гръцките имитационни фирми навлизат все повече на нашият пазар.
Сега видях пост във фейса на нова фирма , която е отворила магазин в Девин и Смолян. Имат доста аромати.

Каталог на предлаганите аромати ще откриете  fb страница.

Ето и малко повече информация:

"The Perfume " има удоволствието да бъде изключителен представител и да запознае българския пазар с продуктите с марка „Хиля Аромата“ (“Хиляди аромати“), които се произвеждат в гръцки завод за производство на козметични продукти, одобрен от Националната организация по лекарствата съобразно добрите практики за производство на козметични продукти (GMP: Good Manufacturing Practice) и работещ съобразно стандарт за качество ELOT EN ISO 9001:2008. Продуктите преминават през необходимия физикохимичен и микробиологичен контрол, съобразно изискванията на Европейската фармацевтична промишленост, който осигурява тяхното качество и безопасност при ползване. Продуктите са регистрирани в европейския портал за обявяване на козметични продукти (CPNP: Cosmetic Products Notification Portal).
Гамата на продуктите в настоящия момент е най-голямата в Гърция и включва около 900 автентични парфюма, от които 500 са дамски, 390 мъжки и 90 подходящи и за двата пола, като всички те са с най-трайния аромат и автентичност на пазара, поради дълбоките ни знания и опит на новатори в областта и чудесното ни и дългогодишно сътрудничество с най-големите сертифицирани заводи в Европа.

Цена за:
30мл.- 15лв.
50мл. - 25лв.
100мл.- 35лв.

# 505
Сега видях ,че ще отварят магазин и в Пловдив, със сигурност ще ги посетя.

# 506
Как е страницата им във фейса и какъв е адреса на бъдещия магазин в Пловдив?

# 507
  • Deutschland
Дано го отворят скоро в Пловдив. През август съм там.

# 508

не знам за адрес , все още нямат магазин .

# 509
Скрит текст:

Фейсбук нямам и не ползвам, но ги открих.
https://www.facebook.com/p/%D0%A6%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%B0- … -100057557987934/

Общи условия

Активация на акаунт