Сполучливи имитации на маркови парфюми - 56

• 63 648
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
L'Interdit rouge. Не помня номера. Момичето каза, че са идентични с капсулованите. Никакъв аромат след няма и половин час

# 151
  • Варна
Взех на моя мъж Долче и Габана К отт Рвфан с двойни капки. Пълен смях,след 30 мин няма никой. Надявам се мъжката част да,се включи и да ме насочи към трайна версия...или пък дамите-ако имате опит с този парфюм ..Или да му взема някой арабски-например Salvo, много го хвалят...
D&G K имам самомот ЗАГ, много симго харесвам, много сходен с оригинала инсе представя доста задоволително.
Аз съм имал сходни ситуации при Рефан, но след изчакване няколко дни, ароматът вече добре се смесва и си е наситен и траен.(понякога съм си мислил, чя само някакъв изветрял спирт са ми наляли). Не е 100% гаранция, но все пак като съвет. Особено ако е скоро забъркан и доставен по магазините и не си е отлежала есенцията.

# 152
Здравейте,
Къде в София мога да си сложа капки за повече издръжливост на парафюма ми на Рефан в кой магазин и каква в цена в момента?

# 153
Относно трайни и нетрайни аромати. За мен лично траен е аромат с проекция поне 4ч. Но има и нещо друго, че аз не винаги усещам парфюма дълго и когато свикна с аромата след 1 или 2часа ми се губи изобщо не го усещам, но хората около мен го усещат и коментират. Случвало се да получва комплимент и след 8часа, а аз даже вече съм забравила с какво съм се пръснала. 😁😁.. Когато е нещо ново и след 40минити не го усещам е тогава вече мога да Кажа, че аромата е нетраен със сигурност.😁😁😁..
Menerva, аз за лятото съм си приготвила.
Lazy sunday mornning, Beach walk Maison margiela.
Pacific Chill LV, Fleur Du Desert, Sity of stars, On the beach LV.
Молекули Ирис, Another 13, Noir 29, Macha 13 Le Labo, Wild bluebell, wood Sage, Myrrh and bean Jo Malone, Коле Ноар, Пастел, Еър Джоя, Ренесанс, Хануман, Брилянт, Fleur narcotic Ex-Nihilo, Rose of No-Man’s Land, la tullip Byredo, Musk therapy initio, Hacivat, WULONG cha Nishane. И разбира се Aqua Allegoria Mandarine Bazilic на Guerlain от Заг, много ми харесва, голяма слабост ми е, но за съжаление тук мога да кажа, че трайността е умопомтачителна 😁😁😁.
За сега е това, но имам и още неща да си набавя. Много искам хубава клонинг на OLYMPEA добре да се усеща солта..

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 09:49 от Ilianapetrova

# 154
  • Sofia
Каквото и да напишем след твоя пост ще изглеждаме абсолютно неподготвени, ilianapetrova 😍😍😍

# 155
И аз държа огромно количество аромати ,но най -голяма разфасовка ми е 30 мл. (С изключение на арабските и няколко оригинала). Не мога два поредни дни да съм с един и същи парфюм..... Шизофрения,кво дасе прави.....😂😂😂😂

# 156
Menerva, за лятото обожавам: Eden Cacharel, United Colors of Benetton Woman Benetton, Cherish Avon, Rare Pearls Avon, Beauty Calvin Klein, Aquawoman Rochas, D&G Anthology L'Imperatrice 3 Dolce&Gabbana, Versace Pour Femme Dylan Turquoise Versace, Katy Perry's Indi Visible Katy Perry, Aura Mugler Mugler, Olympéa Paco Rabanne, Wonderlust Michael Kors, Laguna Salvador Dali, Attraction One Fresh Avon и разбира се Kenzo Jungle L'Elephant Kenzo.
[/quote]

Може ли да споделите коя имитация на Kenzo Jungle L'Elephant Kenzo ползвате? Blush

# 157
Каквото и да напишем след твоя пост ще изглеждаме абсолютно неподготвени, ilianapetrova 😍😍😍
Monadirs. Моята колекция е с малки милилитри, за да и видя сметката за предвиденото лято😁😁😁, твоята със сигурност е много по- солидна в количество. ЕТо алегорията на Герлен мога да я приключа и за два дни с тази трайност 😁😁😁.
Молекулата Ирис и another 13 ги комбинирам. Всъщност аз наслоявам и аромати и смятам, че понякога има много хубави комбинации...
Чакам мнения за Шоби, защото са ми интересни имат доста парфюми..😁
the_demon. 😆😆😆😆. Луд умора няма, то си е зависимуст. 😁😁😁. Поне деня ми започва с ароматен старт 😁😁😁

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 11:00 от Ilianapetrova

# 158
И аз държа огромно количество аромати ,но най -голяма разфасовка ми е 30 мл. (С изключение на арабските и няколко оригинала). Не мога два поредни дни да съм с един и същи парфюм..... Шизофрения,кво дасе прави.....😂😂😂😂
все едно себе си чета , 100 мл са ми оригиналните подарени от моя мъж или купувани в дютифри всичко друго предимно 30

# 159
  • София
Скрит текст:
Monadirs. Моята колекция е с малки милилитри, за да и видя сметката за предвиденото лято😁😁😁, твоята със сигурност е много по- солидна в количество.
ЕТо алегорията на Герлен мога да я приключа и за два дни с тази трайност 😁😁😁.
Скрит текст:
Молекулата Ирис и another 13 ги комбинирам. Всъщност аз наслоявам и аромати и смятам, че понякога има много хубави комбинации...
Чакам мнения за Шоби, защото са ми интересни имат доста парфюми..😁
the_demon. 😆😆😆😆. Луд умора няма, то си е зависимуст. 😁😁😁. Поне деня ми започва с ароматен старт 😁😁😁

Ох, и аз съм приготвила за лятото: Aqua Allegoria Mandarine Bazilic на Guerlain от Заг, толкова ми харесва тази свежест ( още не съм го разносила), обаче сега като те чета, че не бил траен....явно ще си го нося в чантата и ще подновявам.
Иначе освен този се връщам и към любимият ми летен аромат: Coconut passion - Victoria secret - Заг
A тези дни съм с Womanity - Giza - Мнооого смокиня се усеща при мен, разкош. Постоянно си душа косата  Blush
И забравих,  чакам да узрее T.Mugler - Goddess - Giza, пак мисля за лятото да го ползвам

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 11:55 от Silver_Mist

# 160
За момента за лятото съм подготвила да нося Хануман (по препоръка от темата),Molecule 02,Wood and Sage и в момента пръскам още Ухание от Гиза ..не знам колко е подходящ за топлото време обаче😅

# 161
Може ли да споделите коя имитация на Kenzo Jungle L'Elephant Kenzo ползвате? Blush
Имам оригинала. Ползвала съм имитацията на Рефан - тя е малко по - канелена от оригинала. По - мека. Не е 100% копие. За най - добра имитация считам тази на LR, тя е по - специева, направо физически загрява кожата, където се пръсне. И тя не е 100% копие, но за мен е най - добрата. Защото търся точно тази специевост. Вземете предвид, че аз не търся в имитациите непременно 100% точност, а гледам на тяк като на ...фланкери на флагмана Simple Smile
Чакам мнения за Шоби, ...
И аз още чакам някой да каже как е трайността. И какъв е този "воден спрей" в стъклено шишенце ?!

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 13:29 от solar_fields

# 162
Има ли добра имитация на Шанел 5? Възприятията ми съвсем се извратиха

# 163
  • Deutschland
Заг ми писаха в отговор на запитване кои точно са 14те парфюма. Ето :

мъжки

272 SD SAUVAGE ELEXIR DIOR

273 MI ONE MILION ROYAL PACO RABANE

дамски

588 LI LIRA XERJOFF

589 SA SIGNATURE ABSOLUE MONTBLANC

590 HF FOR HER FOREVER NARCISO RODRIGUEZ

591 DE DEVOTION DOLCE & GABBANA

592 GD GODDESS BURBERRY

унисекс

430 TC TONKA COLA MANCERA

431 HA HACIVAT NISHANE

432 AS ANGEL'S SHARE BY KILIAN

433 SH SMOKING HOT BY KILIAN

434 VS VANILLA SEX TOM FORD

435 OP MEGAMARE ORTO PARISI

436 VW VIRGIN ISLAND WATER CREED

# 164
435 го мирисах. Супер екстравагантен. За мен с нотки на мухъл.

Общи условия

Активация на акаунт