Сполучливи имитации на маркови парфюми - 56

• 63 506
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Velvet Shadow е много добра имитация на Ориана но, за съжаление, трайността му върху мен е отчайваща. Ако търсите копие на Ориана погледнете и Love don't be shy на Парфен. Имам остатъци от него купувани преди около 3 години и на практика е неразличим с Ориана, те всъщност много си приличат като аромат и в оригинал. Не знам обаче дали Парфен не са променили нещо в последно време.
Да, благодаря, гледайки Fragrantica, стигнах до извода, че Love dont Shy на Killian много се доближава до Oriana на De Marli.
Гледах, че и Заг го имат този Love dont shy на Killian, аз имам Oriana на Bojemi, там реално е Oriola и ароматът на маслото е адски трайно, но 5 мл са 17 лв и за аналогов парфюм, е твърде много като цена, та затова търся нещо добро, с което да се пръскам на воля ☺️🤣😂. Буквално имам мания към парфюми, а с тези аналогови версии много успешно си я удовлетворявам 😁.
Мерси, мили момичета ❤️☺️.

Последна редакция: пн, 22 юли 2024, 11:44 от Sansola

# 631
  • Light of Zartha
Дами и господа, съществува ли някакъв боди мист имитиращ light blue? Вариантът на Мартин Лайън ми харесва много, но в тези адски жеги не се задържа.

# 632
То щото пък боди мист-а много ще Ви издържа🤣🤣🤣🤣. Той и оригинала е така...Пръскайте си Мартин Лайън-а според мен....

# 633
Jungle  в чие изпълнение е добър? На Заг нещо не ме грабна. Синът ми цял ден ме закопава по повод това какви ужасни парфюми харесвам и как с червеното червило съм приличала на Жокера...

# 634
Дами и господа, съществува ли някакъв боди мист имитиращ light blue? Вариантът на Мартин Лайън ми харесва много, но в тези адски жеги не се задържа.
За мен евтин и относително траен вариант е Cotton Blue на Lidl, проблемът там е, че кампанийно го предлагат само по празници и не е мист, а тоалетна вода. Иначе и на Заг е хубав и траен варианта Simple Smile

# 635
Някой поръчвал ли е от fragrance zone от Базар.бг? Одеве в Лидъл подуших Bulgari Omnia Coral  на една жена, със сигурност оригинал и се порових. Няма малки мл. оригинал. А в базар са някакви тестери по 45 мл.

# 636
не Ви съветвам да поръчвате от там. Масово продават фалшиви парфюми
Омния корал съм ползвала на заг зодиак .,не беше лош , повечето фирми го имат , камея,the moon , parfen и т.н

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 08:58 от jarkira

# 637
Някой поръчвал ли е от fragrance zone от Базар.бг? Одеве в Лидъл подуших Bulgari Omnia Coral  на една жена, със сигурност оригинал и се порових. Няма малки мл. оригинал. А в базар са някакви тестери по 45 мл.
има малки разфасовки , но не 45 а 40мл. Така вървят 25мл , 40 мл и 65мл погледнете в starcorp.bg там има

# 638
Благодаря! Поръчах от Парфен. Даже има 20%   намаление на някои парфюми. Не знам дали някой от вас е поръчвал от фб страница на стоки от Турция. От там си взех Valentino  Born in Roma и наистина е 1;1. А отново от Турция от Бодрум от един магазин към хотел взех Prada Paradoxe за 10 евро. На летището го подуших, същият е. Само дето малко се поразля при пренасяне на багажа, защото не е капсулован и има опция за презареждане.

# 639
Може ли "директен" линк към въпросната страница във Фейсбук ?/т.е. линк като за човек, който не ползва Фейсбук, имам предвид/.
Това физически лица, които пазаруват по ваша поръчка ли са ? С кого и как точно се свързвате  за да им поръчате ? Колко струва услугата ? Лично ли ви предават поръчката или я изпращат през куриерските фирми ?
Thinking

# 640
Някой има ли впечатления от NEROLI D'ISPAHAN и  AOUD NIGHT на M.L

# 641
Благодаря! Поръчах от Парфен. Даже има 20%   намаление на някои парфюми. Не знам дали някой от вас е поръчвал от фб страница на стоки от Турция. От там си взех Valentino  Born in Roma и наистина е 1;1. А отново от Турция от Бодрум от един магазин към хотел взех Prada Paradoxe за 10 евро. На летището го подуших, същият е. Само дето малко се поразля при пренасяне на багажа, защото не е капсулован и има опция за презареждане.
Благодаря  незнаех че имат 20% поръчах си от Парфен Invictus и ALLURE HOMME SPORT

# 642
Може ли "директен" линк към въпросната страница във Фейсбук ?/т.е. линк като за човек, който не ползва Фейсбук, имам предвид/.
Това физически лица, които пазаруват по ваша поръчка ли са ? С кого и как точно се свързвате  за да им поръчате ? Колко струва услугата ? Лично ли ви предават поръчката или я изпращат през куриерските фирми ?
Thinking
Доставят с Еконт до офис или личен адрес и си плащате доставка. Ходят да пазаруват като съберат поръчки. Има най-различни стоки. Пишете им под снимката на стоката и те се свързват с вас. Страницата се казва Поръчки и доставки от Турция

# 643
Благодаря! Поръчах от Парфен. Даже има 20%   намаление на някои парфюми. Не знам дали някой от вас е поръчвал от фб страница на стоки от Турция. От там си взех Valentino  Born in Roma и наистина е 1;1. А отново от Турция от Бодрум от един магазин към хотел взех Prada Paradoxe за 10 евро. На летището го подуших, същият е. Само дето малко се поразля при пренасяне на багажа, защото не е капсулован и има опция за презареждане.

Аз съм поръчвала от тази страница ,но друго,не парфюми. Тези парфюми,които предлагат са имитация нали или реплика

# 644

Доставят с Еконт до офис или личен адрес и си плащате доставка. Ходят да пазаруват като съберат поръчки. Има най-различни стоки. Пишете им под снимката на стоката и те се свързват с вас. Страницата се казва Поръчки и доставки от Турция
[/quote]
Аз активно ползвам Фейсбук,но явно съм идиотДайте,моля,линк....Профил на човек ли е, група ли е,страница ли, що ли....

Общи условия

Активация на акаунт