Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 91

• 64 866
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Аз я ползвам, макар и не често.Косата ми има блясък, така че за това не мога да кажа каква е ползата, но при измиване става мека и подредена.Взех я за по-малко пари с някакво предходно намаление е Лили, но може би няма да повторя.

# 106
  • София
Не ми харесва тази серия. Аромата е много хубав и нищо друго

# 107
  • Пловдив
Бубанка, олиото на Шаума е  хубаво. Само дано да не са го спрели и него, отдавна съм го взимала. Кристалите с арган на Виктория бюти също.

# 108
# 109
  • Deutschland
Балеа плекс олиото, ако го има вече в България препоръчвам.
Серията за блясък и аз не бих повторила. Косата ми изглеждаше точно като показаната от Шанел в предходен пост.

Темата не е за Лидл, но понеже много ми похвалиха измивните им за лице, снощи минах и си взех един. Гел с частици вътре, които са една идея по-груби, но не ми пречи. Почиства добре и кожата изглежда свежа.

# 110
балеа плекс олио няма в бг, но от крема съм използвала поне 7-8 опаковки, много се радвам, че отново се появи в нашите магазини

# 111
Олиото на Елсев е заместител на това на Langhaarmadchen, като цена също се доближава на намаление.

# 112
Това на мен ми е любимо, има и термозащита

# 113
Измивания на Сиен в постоянния асортимент ли е

# 114
да, сменят му само опаковката от време на време
дъщеря ми също много го харесва

Това на мен ми е любимо, има и термозащита
Скрит текст:

как ухае?
струва ми се, че маската миришеше на кокос

# 115
Май и това е на кокос

# 116
Дами, хубави ли са душ геловете на Fa от талоните на DM? Трайни ли са ароматите?

# 117
На нещо сладко мирише олиото, не знам дали е точно кокос. 😄

# 118
Този е имитация на La vi est belle . Не особено траен

# 119
Не знаех, че го спрягат за имитация, по принцип не харесвам този парфюм Sweat Smile Обаче дезодоранта ми е любим. Душ гела го купих преди време, но не съм го отворила още.

Общи условия

Активация на акаунт