Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 91

• 65 467
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
Маските на Доори и балсамите им, които се водят терапия, са чудесни.

# 451
  • Deutschland
Поредният продукт под формата на сапун, който си взех е скраб за лице. Взех и шампоан, който уж бил с маска вътре.
Косата ми е просто отвратителна. Скъсих я много, още по-къдрава стана.

# 452
  • на дъното
Препоръчайте ми маска за коса, която прави косата мека и хубава. Косата ми е тънка и права. Загледах се в едни на doori, но не съм чела все още отзиви за тях. Преди време бях доволна от маската на линеа био с арган и една на nature of agiva. Но искам да пробвам нещо друго сега.
Аз съм много доволна от маската на Лореал Детокс,но за съжаление е доста скъпа вече и едва ли ще подновя, когато ми свърши или ще дебна хубави промоции 😉

# 453
Аз давам положителен отзив за Дори, шампоан и балсам. Понякога добавям и маска, понякога не. Харесвам ги много и съм ползвала повечето серии. Сега съм с Гламо и съм страшно впечатлена. Ако имаш възможност си вземи от малките опаковки да пробваш, ако решиш. Големите излизат много изгодно, особено на намаление.

# 454
  • Пловдив
Къде го има това Гламо?

# 455
И в Лили и в Дм ги има. Аз лично ги поръчах от Дъглъс, че имаше намаление тогава.

# 456
Продуктите на  Doori са супер прехвалени така изхвърлих 2 шампоана.

# 457
Това ли е имитация на бакарат .
Аз този парфюм не знам как мирише. Навсякъде чувам и чета, че е на болница и така и не проявих интерес към аромата му.
Обаче този душ гел на Тесори ми е новият любимец. Много ми е пристрастяващ аромата му, на моята кожа се задържа много часове, някои дрехи също попиват аромата от кожата. Преди си взимах само Лотос, но вече ще е този.
Ако е имитация на парфюма ще взема и него да потърся .

# 458
От 5 години използвам почти само Доори, ако заменя с нещо винаги съм недоволна, дори от профи серии като Лореал Про, Милкшейк и др.

# 459
  • Deutschland
Морковелка, да. Този е имитация на Бакара. Почти съм го приключила и ще заредя нов. След къпане цялата баня ухае часове наред. На кожа не съм забелязала, понеже се мажа с лосиони с аромат.

# 460
Ако е имитация на парфюма ще взема и него да потърся .
Парфюмът струва 500 лв , но има доста добри имитации.

# 461
  • Стара Загора
И на мен ми е любим показания душ-гел. И понеже имам имитация на Бакара (на Заг Зодиак)- да....сходни са...имитацията и душ-гела.
Мисля да си взема и спрея и лосионът за тяло на Балеа, които са имитации, но да се захлади.

# 462
  • Deutschland
Обикалям по ортопедии от сутринта и реших да си излекувам стреса в една дрогерия. Дезодорантът Brasilien feelings е копие на Сол Жанейро, ама точно копие. Прекрасен е. Другият с ванилия и кокос май е доста химичен. Парфюмът на Н. Кемпбъл е много цветен, все едно Евтерпа, но за 3.99 € толкоз.

# 463
Мале Фрау, сериозно ли този парфюм на Наоми струва толкова? Тук 30 мл съм виждала даже за 50 - 80 лева. Припадам....

# 464
  • Пловдив
Цена, като по български Simple Smile - https://shop.lillydrogerie.bg/damska-toaletna-voda-30ml-523919

Общи условия

Активация на акаунт