Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 91

• 65 359
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
От Каротен съм доволна аз, доста бързо хващам хубав тен с тях. Взимам олиото с 30 фактор.

# 676
Аз минавам само да похваля този дезодорант на Cien от LIDL.
Ползвам го от седмица, усеща се свежест през целия ден, без лоши миризми, с много приятен флорален аромат. Голям плюс е, че е без алуминий, а за цената под 3лв. какво да кажа..

# 677
Ползвам същия, но син, чуден е! Похвалваме ги и сега цената им ще хвръкне... 😆

# 678
Преди време си бях купила рол он от Лидл, никога не съм имала проблеми с изпотяване и миризма, но с него не можех да се понасям след 2 часа. Беше страшно, изхвърлих го след седмица.

# 679

Ароматът дали е подходящ за момче? Точно без алуминий търся. Сега е с рол-он на Balea, но ми се иска и свеж дезодорант да му взема.

# 680
  • Пловдив
Има си мъжки без алуминий

# 681
По-скоро не, нежен, цветен, женствен аромат е. Мирише на чисто.

# 682
Взех тези по препоръка от форума. Ароматът на розовия за мен е копие на Mugler Alien Hypersense:
По-скоро не, нежен, цветен, женствен аромат е. Мирише на чисто.

# 683

И аз съм само с него👍

# 684
Много положителен отзив давам и за ето тази маска за коса от Лидл:

# 685
В търсене съм на нова слънцезащита.

Някой с отзив за този на Нивеа:

Колебая се и за мелабел серията на Биотреид, като цяло нещо против пигментни петна търся.
Сега ползвам флуида на Сераве, като усещане съм доволна от него, но забелязвам появата на дребни петънца по лицето, дали защото е 30 фактор, уж го подновявам често или просто не защитава добре…

# 686
Не е много по темата, но аз съм доволна от този. Като цена е супер в момента.
https://galen.bg/izdin-fotoultra-100-spot-prevent-slantsezashtit … -fluid-spf50-50ml

# 687
# 688
  • Варна
В търсене съм на нова слънцезащита.

Някой с отзив за този на Нивеа:

Ползвам втора тубичка от него, харесва ми - лек плодов аромат, самата консистенция също е лека.

# 689
Скрит текст:
Момичета, препоръчайте нещо добро за по-бърз тен, което е налично в ДМ.
Използвам тези продукти и съм много доволна, но ще сме доста време на морето и ми се  иска да пробвам и нещо с по нисък фактор или без.

Вчера загледах тези два продукта, но не са ми познати.

Скрит текст:

Щом ще си много време на морето не ти трябват други продукти. Тези, които използваш са си чудесни. Piz Buin Tan&Protect ползвам само тях от няколко години и съм много доволна. Олиото на Виши също е много хубаво.Моя позната преди няколко години за ден с него и то 50 фактор хвана супер тен. Бяхме само за 3 дни за Джулая и се прибра супер тъмна, а беше снежно бяла. Не ти препоръчвам по ниски фактори или продукти без, слънцето вече е ужасно силно и опасно за нас и си трябва защита. Казва ти го луд фен на тена, който години наред не излизаше от солариума, на плаж се мажех с чисто какаово масло, зехтин, и всякакви такива глупости. Ползвала съм ускорителя за тен EVELINE, почернява се, но няма фактор и можеш да изгориш. Изгориш ли, отива си тена.
След всичките тези изтезания лятото и зимата си състарих кожата и ми станаха пигментни петна по лицето. Вече без фактор не отивам на море и не ходя на солариум. На sun like  съм ползвала това олио, но май нямаше ефект
. Продуктите на Sun Like за след плаж бяха преди много хубави. Последно преди няколко години съм ги ползвала и сега не знам как са.

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 18:51 от Morkovelka99

Общи условия

Активация на акаунт