Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 91

• 65 351
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
В търсене съм на нова слънцезащита.

Някой с отзив за този на Нивеа:

Ползвам втора тубичка от него, харесва ми - лек плодов аромат, самата консистенция също е лека.

На мен ми прави кир ефект, дори и без нищо под него.

# 691
Фейсбук ми се напълни изведнъж с тези парфюми. Много хора ги продават, знаете ли какви са, хубави ли са и от къде ги взимат? Всяка ги продава на различна цена от 15лв до 35лв съм ги виждала.
Скрит текст:
.
Много видове има.

# 692
Фалшиви. Не подпомагам подобна контрабанда с покупка.
А пък тая глупост с феромоните, няма какво да я коментирам...

# 693
В лидл пускат на Cien две опаковки гел или пилинг дали имате отзиви за тях ✌

# 694
добра оферта - и двете са приятни без да са нещо особено впечатляващо, пилингът е дребен, става и за ежедневна употреба

# 695
Гел съм вземала такъв преди време, нищо особено наистина но и нищо лошо не мога да кажа за него като продукт. Щом съм го купувала повече от веднъж, значи съм решила че си струва.
За ориентир - със смесена кожа съм. Нито ми е премивал и изсушавал лицето, нито е останало неизмито. Ароматът също не е силен или натрапчив.

# 696
  • Mediterraneo
Често ги купувам и двата, харесват се вкъщи, повече гелчето.

# 697
Чудесни са за тази цена. Смело пробвайте

# 698
Здравейте, виждали ли сте в някое Лили в София да продават продуктите на Вивиен Сабо? Интересува ме физически магазин, благодаря!

# 699
  • София
Здравейте, имате ли отзиви за този серум на Балеа за растеж и здравина на косата?

# 700
Здравейте, виждали ли сте в някое Лили в София да продават продуктите на Вивиен Сабо? Интересува ме физически магазин, благодаря!

Ето тук ги има, но е беден асортимента :

https://maps.app.goo.gl/a24FdmvdwZP3KTEd7?g_st=com.google.maps.preview.copy

# 701

От Лили на Витошка си купих спиралите миналия месец. Те зареждат рядко и само определени продукти. Не са в постоянния асортимент.

# 702
  • Варна
Има нови талони в ДМ приложението.

# 703
  • Бургас
Тези продукти на Сиен са супер! Използвам ги от известно време,по препоръка на форума.

# 704
вчера използвах талона от 7 лв (за 400 лв. покупки) и взех зимния шампоан на балеа
реално исках слънцезащитния 2 в 1, но го нямаше
понякога имам нужда от ш-н и б-м 2 в 1 (когато ни спрат топлата вода например Rage), зимният свърши идеална работа - косата ми само с него и с олио за коса е във вида, който обичайно постигам с ш-н, б-м и олио; добри съставки са описани върху опаковката и ще го взема за морето независимо, че е зимен Grinning
беше последният на стелажа

Общи условия

Активация на акаунт