Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 91

• 64 799
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Може ли препоръка за безсулфатен шампоан?

# 706
Момичета, има ли безсулфатен шампоан по дрогериите, от който да сте доволни?
Може и да е коментирано, но не съм запомнила, а ми се прииска нещо по-щадящо за косата в жегите да опитам.

Doori инат безсулфатни (има ги и в Лили и в ДМ, препоръка за Glamo Volume шампоана), OGX имат безсулфатни (и синята арганова серия, и кокосовата - бяла/прозрачна опаковка, аз в момента съм с нея, доволна съм. Пак ги има и в Лили и в ДМ), Балеа в ДМ има серия natural beauty, от която също шампоаните са безсулфатни. Повечето детски и бебешки шампоани също са безсулфатни.
Имайте предвид, че след първите измивания косата ви може да се усеща странна или да се омазнава по-бързо. Има период на адаптация към безсулфатния шампоан.

Ще се самоцитирам за безсулфатните шампоани. Коментирахме ги на 35та стр. Още препоръки за безсулфатни - Балеа шампоан с авокадо,  Brave New Hair също имат безсулфатни. Бебешките са масово безсулфатни.
Аз все още съм с OGX coconut water. Идеален ми е за миене 2 пъти в седмицата, не ми изсушава косата, не ми омазнява корена, но и косата е свикнала с него (гъста коса с тънък косъм, небоядисана, склонна към омазняване.)

# 707
  • Light of Zartha
Вчера видях някакъв нов вариант на балеа плекс шампоана. Някой има ли впечатления? Също се интересувам от новия лилав на елсев? Трябва да купувам шампоан и се чудя какъв. С мазна, боядисана коса съм.

# 708
  • Стара Загора
Във връзка с безсулфатните шамп.-този месец на промоция в Лили са на Brave new hair и при първа възможност ще си взема.

# 709
Brave new hair не са хубави продукти. Четете отзиви, масово негативни са, заради това се отказах да пробвам каквото и да е.

# 710
Аз съм пробвала доста неща на Brave new hair, единствено харесвам бонбонената им терапия.

# 711
На Brave new hair имам едниствено една маска за коса от кутия на Бел бокс, нещо с кокос беше и изобщо не ми хареса и аромата й също.
Ще я изхабя като слагам преди да си измия косата.

# 712
  • Стара Загора
Brave new hair не са хубави продукти. Четете отзиви, масово негативни са, заради това се отказах да пробвам каквото и да е.

Няма да бързам тогава....Ще попрочета тук-там. Не знам защо съм се заблудила, че са хубави.

# 713
Аз препоръчвам с новите талони да пробвате серията Ревиталифт на Лореал. Заслужават си.

# 714
Ето този купувам за втори път, при положение,че вкъщи имам поне 20 шампоана. Безсулфатен е . На дъщеря ми на 10г много и харесва, на мен също. Моята коса е боядисана,7ица , с бързоомазняващи се  корени.

# 715
  • София
Аз също ползвам този шампоан на Балеа. Дълбоко почиства, но не трябва да се ползва много често. Много е хубав!

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 20:30 от Amiamo

# 716
  • Стара Загора
Аз препоръчвам с новите талони да пробвате серията Ревиталифт на Лореал. Заслужават си.

Aз съм фен на нощния крем. Все се каня и на дневния, който помня, че Хелия няколко пъти хвали. Както и на серума с вит С.

# 717
  • Пловдив
Ирина, и ти ли рядко го ползваш?

# 718
Ирина, и ти ли рядко го ползваш?
Не, не е дълбокопочистващ. Пише ,че е хидратиращ, с 99% натурален състава, без силикони и сулфати.
Дъщеря ми веднъж седмично, аз също г/д , понеже редувам шампоаните. Моята коса беше мазна,сега( 45 + ), е със сухи дължини и мазни корени и вече не я мия всеки ден. През ден или два я мия. Измита с  този  шампоан е като след терапия, чиста,лъскава и незаплетена,което не ми се случва с друг шампоан.

# 719
  • Пловдив
Благодаря!
Ще го пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт