Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 91

• 66 272
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
И аз харесвам много лакочистителите на Лидл Сиен.

# 181
  • София
Janice, скоро ли купи този лакочистител от Лидл? Бързо ли сваля лака? Добре ли почиства ноктите?

Последна редакция: пн, 03 юни 2024, 13:56 от Amiamo

# 182
Аз много харесвам този лакочистител от Лили. Изключително бързо маха лака и мирише приятно.

# 183
  • София
Аз много харесвам този лакочистител от Лили. Изключително бързо маха лака и мирише приятно.

И аз го харесвам! Дори и с глитер се справя бързо.

# 184
Момичето,ползвали ли сте мицеларния бебешки шампоан на микса , искам да ви питам изсушава ли скалпа много?

# 185
  • Варна
От тези спрейове за коса да сте ползвали? Пише че има топлинна защита до 230°.
Косата ми се поизтощи от ползване на преса и маша и се чудя дали ще ми спасят малко положението?

# 186
Janice, скоро ли купи този лакочистител от Лидл? Бързо ли сваля лака? Добре ли почиства ноктите?

Тази опаковка от снимката е почти свършила, имам нова, купена преди 2 седмици, която също съм използвала. И двете опаковки имат един и същи ефект - добре почиства, лесно се почистват ноктите с него. Доволна съм, защото често съм с червен маникюр, сваля се без проблем.

# 187
Анелка87, ползвала съм крема на Нивеа. Лек е, приятен, с нормална кожа съм. Опасявах се, че ще е силен аромата, но не е, приятно и ненатрапчиво. С някакъв купон с голямо намаление го взимах от Дм, иначе не бих го купила. Не залитам много по Нивеа.

# 188
  • Пловдив
Момичето,ползвали ли сте мицеларния бебешки шампоан на микса , искам да ви питам изсушава ли скалпа много?
За бебе или за себе си?

# 189
След няколко носения на новия фдт-серум на Catrice мога да кажа, че много ми харесва. Разнася се лесно с пръсти, покритието е към средно. Не изсушава кожата, не се събира във фините линии. След 3-4 часа лъсвам като месечина, но не ми трябва за повече. Не се усеща на кожата.

# 190
За бебе или за себе си?
За себе си , защото ми е тънка косата и искам нещо по щадящо

# 191
  • София
След няколко носения на новия фдт-серум на Catrice мога да кажа, че много ми харесва. Разнася се лесно с пръсти, покритието е към средно. Не изсушава кожата, не се събира във фините линии. След 3-4 часа лъсвам като месечина, но не ми трябва за повече. Не се усеща на кожата.
А с какъв тип кожа си? За мазна дали би бил подходящ?

# 192
Някой използва ли този шампоан, за да изкаже мнение? Търся си безсулфатен.

# 193
А с какъв тип кожа си? За мазна дали би бил подходящ?

Смесена ми е кожата. Мисля, че за мазна кожа няма да е подходящ. Матовото покритие се задържа за 3-4 часа. При мазна кожа би било за още по-кратко.

# 194
Някой използва ли този шампоан, за да изкаже мнение? Търся си безсулфатен.

Да, шампоанът е чудесен, използвам го в момента.

Общи условия

Активация на акаунт