Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 91

• 66 256
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
Намаление за лайфа на ДМ на 5-ти юни:

# 166
Не си давай парите за това нещо. Не ти трябва.

# 167
  • София
Друг ползвах 1-2 пъти и го хвърлих. Матираше, но сваляше грима. И според мен е напълно излишен.

# 168
Момичета имам нужда от съвет от ползвалите Doori серия Glamo. Утежнява ли косата, омазнява ли, помага ли при косопад.
Тази серия съм ползвала много отдавна и нямам спомен дали ми харесва. 😀
Сега ползвам витализиращата (шампоанът е лилавия).
Ще поръчам или Glamo или Кралска камелия. Ако има някоя, която може да ги сравни ще се радвам да ми помогнете! Благодаря предварително! Simple Smile

# 169
LieToMe имам опит и с двете серии, доволна съм както от Гламо, така и от Кралска камелия. В момента се къпя с Гламо - не утежнява, косата е мека и гладка, не омазнява. Същото мога да кажа и за Кралска камелия. За растежа на косата има толкова много фактори, че не мога да кажа дали спомага, но всички серии на Доори се водят, че имат действие срещу косопад.

# 170
Бързам да споделя в темата. Не знам дали е новина, но за мен е. Вече има Doori и в Дъглас. Преди малко ги видях на сайта им в секция "ново". Имат и някакви отстъпки.

# 171
Благодаря! Поръчвам я значи + серума за коса, че е намален на 34 лева.

Този месец в Дъглъс са най-ниските цени наистина. Ще взема и маската от серията, няма я в Дъглъс, ще я търся на друго място.

# 172
Благодаря, че споделихте, ще разгледам цените в Дъглъс. Purple Heart

# 173
Препоръчайте моля лосион за тяло с аромат на праскова 🍑

# 174
Здравейте, имате ли любим лакочистител от ДМ? Днес имам път натам и понеже ми се налага, ще взема някакъв от тях. Преди ползвах препоръчания тук от темата на Velnea. Благодаря

# 175
# 176
Аз ползвам само този лакочистител, който е без ацетон.
Скрит текст:

# 177
Много ви благодаря момичета. Взех този с помпичката. До сега не съм имала подобен и ми е любопитен ❤️
Хубава вечер!

# 178
С такава помпичка е и лидълският, също много го ползвах преди. Много е удобна Simple Smile

# 179
Препоръчвам ви този лакочестител на Cien, марката на Лидл. За първи път попадам на лакочестител с хубав аромат. Запазих се с няколко опаковки, защото пише, че е лимитирана серия. Има и с ацетон, но не съм го пробвала, в синя опаковка е.

Елмайра, наистина е много удобна помпичката, аз я запазвам и след като свърши и пълнех с този на Velnea, но не съм купувала скоро от него.

Общи условия

Активация на акаунт