Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 91

• 66 248
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Пудрата е с временен успех при мен. Ползвала съм бебешко олио, но пак с краткотраен ефект. Рол-он против изпотяване - изобщо не помага за проблема при мен..

# 151
Против протриване ползвам антиперспирант, който става хлъзгав, когато се изпотиш.
Този, който ползвам от няколко години е стикът Nivea Double Effect, но има много подобни на пазара, но човек трябва да е пробвал конкретната формула, защото тези, които стават лепкави влошават проблема, вместо да го облекчат.

# 152
  • Deutschland
И на това са му променили опаковката, дано не и състава. Беше супер за косата ми...

# 153
От ДМ ми възстановиха сумата за Серума на Nivea без да им го връщам.
Но, познайте - следваща поръчка, пак отказан артикул при "налични за поръчка в избрания магазин - 3 броя" в момента на поръчване. Това от артикул, който нито се купува всеки ден, нито е от популярна марка, нито е бързооборотен продукт. Казах им, че системата им не работи правилно и че е недопустимо. Бла-бла, извиняваме се... Много е досадно! Извиненията им, не вършат работа. Не ми е жизненоважно, естествено, но ми оставя неприятен вкус.

# 154
Да това ми обясни една жена от персонала веднъж че може да се водят налични в системата а да ги няма физически ...и не е само в дм това ..

# 155
Аз направо им звъня на телефона да ги питам и да ги предупредя, че ще пускам поръчка и не искам изненади. Веднъж ми се случи с един чадър, поръчан петролен цвят, платен, отиваме в магазина в торбичката сложен друг цвят, а поръчания го нямат, а в ситемата го има. Отказахме да го вземем, но не можаха на место да сторнират, наложи се да го изпращам със спиди за тяхна сметка и да чакам да ми възстановят парите.

# 156
Отказахме да го вземем, но не можаха на место да сторнират, наложи се да го изпращам със спиди за тяхна сметка и да чакам да ми възстановят парите.
Да, това е другото безумие! Що за измислица е... Хората се чудят как да привлекат клиенти с улеснено връщане, те го усложняват.

# 157
А колко време след поръчката отивате да я вземете от магазина, когато се е оказвало, че нямат нещо налично? Питам информативно, защото аз лично също забелязах, че наличностите на сайта и на място в магазините не съвпадат и съм си тръгвала с празни ръце, когато съм ходила да купя нещо без предварителна заяка, но никога не ми се е случвало да не си получа артикулите от онлайн поръчката (вкл. и такива, за които онлайн пише, че са последна бройка), но аз обикновено отивам до магазина след ден-два и се чудя, дали локациите не си допълват инвентара едни на други, ако получат поръчка за нещо, което реално не е при тях (което изисква време) или е въпрос на късмет.

# 158
Това някакви последни бройки да се водят а да не са налични е по-скоро от грешки, кражби и прочие, за съжаление се случва. Или нещо е трябвало да бъде бракувано и е върнато към склад но не е отписано като наличност все още и се води че го има.
Или наистина го има но не си е на мястото и не са успели да го намерят навреме.
Всеки един от тези варианти съм виждала, макар и в друг вид търговски обект, всичките са възможни.

# 159
А колко време след поръчката отивате да я вземете от магазина, когато се е оказвало, че нямат нещо налично?
Поръчах към 9-10, взеха ми я в 16 часа.
Аз разбирам, че стават и грешки, ама до сега не съм имала поръчка, и нещо да не е отказано!

# 160
Освен медицинските марки, които имат слънцезащити за контрол уж на пигментните петна, нещо дрогерийно има ли? Май само за нивея се сещам.

Мисля, че слънцезащитата на Sun dance (дм-ската марка) имат такива продукти. Доколкото знам с петната най-ефективно е да се ползва висок фактор слънцезащита.

# 161
Аз съм си решила този проблем като се намажа с крем Здраве преди да изляза. Иначе съм пробвала какво ли не - бебешка пудра, стик-дезодорант. Само Здравето ми помага.
И аз го мернах наскоро тоя стик и му се чудя дали ще върши работа. Лятно време направо ми минава меракът да сложа пола, защото бедрата ми се протриват. Това да не се опират и търкат ми се е случвало само като съм бивала толкова охърбавяла че ребрата ми се брояха, при всякакво нормално тегло и нагоре е трагедия и накрая ми писва и пак обувам дънките.
Ще се радвам на отзив ако някой от темата го изпробва.

# 162
Днес си взех фдт серум на Катрис. Уж нещо по-леко за лятото. Дано е хубав.

# 163
Днес си взех фдт серум на Катрис. Уж нещо по-леко за лятото. Дано е хубав.
Сподели впечатление като го пробваш ,че и аз му се чудех..

# 164
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/ewa-schmitt-vulkanichen-roler-za … 900939409187.html
Такъв вулканичен камък ползвали ли сте?

Общи условия

Активация на акаунт