Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 91

• 65 424
  • 751
  •   1
Отговори
# 555

Българска формулировка Heart

# 556
Здравейте! Моля за отзиви за Sunflowers HoneyDaze (EDT) на Elizabeth Arden. Интересувам се как се усеща в жегите (дали не е твърде силен/натрапчив)? От серията съм ползвала класическия Sunflowers, този новият сякаш повече ми допада като аромат или просто другият ми е омръзнал.

# 557
  • София
Знаете ли какви продукти ще представят в ДМ лайф на 24.7? Изгледах записа на последния лайф, но не казаха продуктите и марките за следващия, а само датата.

# 558
  • Плевен
Напоследък обявяват 1 седмица преди Лайфа, тоест очаква се на 17 юли.

# 559
Момичета, някоя от вас пробвала ли е тези ампули за коса?

https://shop.lillydrogerie.bg/lador-perfect-hair-fill-up-ampuli- … a-10x13-ml-541051

Гледам, че са намалени, а в интернет доста рускини ги хвалят.

# 560
Момичета трябва ми почистващ препарат за фурна. Отвътре искам да я мина до блясък. Какво ползвате?

# 561
Момичета трябва ми почистващ препарат за фурна. Отвътре искам да я мина до блясък. Какво ползвате?
Лидълската
Момичета, някоя от вас пробвала ли е тези ампули за коса?

https://shop.lillydrogerie.bg/lador-perfect-hair-fill-up-ampuli- … a-10x13-ml-541051

Гледам, че са намалени, а в интернет доста рускини ги хвалят.
Хубави са и сега на добра цена. Тъкмо за проба.

# 562
И аз ползвам пяната на Лидъл, също и тази на Денк мит. Обаче внимателно, при пръскане в близост до вентилатора. Иначе ние махаме тази защитна решетка на вентилатора, отделно и нея пръскам, минавам даже с телче, всичко пада. При реотаните също не става да се пръска.

# 563
Здравейте гледам пуснали са в ДМ някаква нова марка scincyclopedia? Пробвахте ли я вече ?

# 564
Не е нова, има я от много време.
Аз съм ползвала само серума им с витамин Ц и изобщо не го харесвам. Затова и не пробвах нищо друго.

# 565
Не съм ползвала нищо от марката, но май е българска, чела съм много положителни коментари за Скинклопедия.

# 566
  • Ланкър, планините Овнерог
Скинклопедия я има като марка в ДМ от няколко години. На мен серума в Вит. Ц много ми хареса, но този с ретинол не.

# 567
Можете ли да ми препоръчате някоя хубава маска за лице? От тези еднократните? Последно време не се разбирам с тези на Миша.

# 568
Каква маска си търсиш? Шийт маска ли или маска за нанасяне и отмиване?

# 569
На Skincyclopedia ползвам вече 3ти околоочен и съм много доволна. Ето този. И заради рол-она ми е супер удобен за нанасяне.

Подкрепям мнението за серума им с Вит. Ц. Не ми хареса, не ми понасяше и на кожата.

Общи условия

Активация на акаунт