Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 91

• 65 411
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте! Някой може ли да ми препоръча маска и някакъв крем за напукани пети? Благодаря!
Моите не ги оставям чак до напукани, но на майка ми бяха и беше доволна и тя от същото. Бях й взела от лосиона за тяло на Балеа който е с 15% уреа. Не съм сигурна те дали нямаха и крем който си е изрично за крака но нещо такова търси - с повечко уреа. Тя ходи по цяло лято с чехли и освен че е и едра, няккаси набива крак като върви, винаги се напукват нейните през лятото.
Ексфолиращите маски са хубави, но ако действително са напукани петите, това нещо ще щипе ужасно според мен. И наистина са за време когато човек може да ходи все с чорапи, ако не иска да ръси белещи се кожи навсякъде, освен че и няма да е естетично при ходене на бос крак с летни обувки. По-скоро механично ексфолиране - с пемза или пила, поне докато заздравеят достатъчно. И редовно мазане, всяка вечер. Казвам вечер защото подходящите кремове са по-богати и не попиват достатъчно че човек да обуе чехли или сандалки и да хукне навън... А откъм маски по-добре някакви хидратиращи за момента, да омекотят кожата.

# 541
  • Пловдив
С две ръце /и два крака/ препоръчвам този крем за пети: https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-mehlem-za-napukani-peti-p4058172444401.html. Цената му е смешна, но действието му е вълшебно.

# 542
Цената наистина е смешна. Аз ползвам крем на Юсерин с 30% Урея, но цената е е в пъти по-висока

# 543
Добавям и това кремче от ДМ, чудесно за много сухи крака, и напукани пети. В комбинация - този крем и мехлема, който sunflower е споделила, краката стават бебешки. Е, и ексфолиация поне веднъж в седмицата.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-krem-za-kraka-urea-p4058172925610.html

# 544
Много ви благодаря! 😊😊

# 545
някой беше питал къде е сложена слънцезащитата от серията Beauty Expert (не помня в тази тема или в темата в "на пазар") - влизах в два дм-а, серията седи на отделен стелаж, също и при продуктите за грижа за лицето, не е при слънцезащитата
серията изглежда много интересно, бих купила всички продукти и ще го направя, но днес взех само почистващия балсам за лице

Скрит текст:

не успях да филтрирам серията в българския сайт, ето я в немския
https://www.dm.de/marken/balea/marken-highlights-beauty-expert-1535774
по-скоро не показва всички продукти, които са заредени във физическите магазини
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/search?query=beauty%20expert%20b … earchType=product

# 546
Аз имам балсама, не намирам разлика с него и Clean It Zero, но консистенция тип олио повече ми допада Simple Smile

# 547
  • Light of Zartha
Аз почти привърших моят балсам(този лилавият). В началото беше супер, но след няколко месеца (икономично е) започна да не реагира на водата и отмиването стана невъзможно.

# 548
от подобни продукти винаги слагам по много, очаквам до месец да съм го приключила
със скрабовете за тяло се получава по същия начин - една кутийка заминава за няколко къпания

пробвах го, после измих с гел - остава много приятно усещане на кожата, дано не запушва пори

# 549
Точно възможното запушване на пори ме спира да го взема Sad .

# 550
В Дм не продават ли стикове против изпотяване Балеа?
Гледах и нямаше.
Приемам препоръки за подобни

# 551
Точно стик не мисля че съм виждала. Рол он или спрей само, плюс и део кристала де. Имат ли изобщо такъв продукт на Балея?

# 552
Относно напуканите пети, дъщеря ми има подобни проблеми и гликоловата киселина на ТО, заедно с крем с Урея и се отразява чудесно като комбинация.

# 553
Нещо ефикасно против комари за деца? 🥴 Бочко не действа, Брос също.. някакъв ад е

# 554
Този взех наскоро от ДМ, не ме хапят, има и детски:

Общи условия

Активация на акаунт