Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 91

• 65 406
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
Бихте ли казали къде стои този оцветен слънцезащитен флуид на Балея.При слънцезащита или при кремовете.В нашия ДМ служителите май не са чували за него.

# 526
Четете коментарите в приложението на ДМ, ако има. Защото за матиращата слънцезащита си спомням, че всички се оплакваха, че не матира и тотално я отписах.

# 527
Матиращата не матира и аз из темите не един път съм споделяла.
Единствено флуида се държи прилично и неомазнява допълнително, лек е, попива бързо, лесно се разнася и не люти. При нас(филиал Варна, до Съда) стои на стелажа с другите слънцезащита. На едни от горните рафтове в дясно посока касите. Те се водят защити за лице и са обособени в самостоятелно регалче до другите слънцезащити. Всички които са за лице са в плоски тубички, по това се различават от другите.

# 528
  • Някъде там
Здравейте, коментирано е неведнъж по темата за  антиперспиранти, но моля да се включите със съвет за добра защита срещу изпотяването и неприятния мирис.
От всичко дрогерийно, което съм пробвала до сега. Най-доволна съм от този крем https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-deo-krem-za-tyalo-sas-soda … 066447341942.html. Не спира напълно изпотяването, но няма никакъв аромат на пот. Ухае нежно и приятно. Не е  оценен с много положителни оценки, но лично аз съм сложила положителна.
Мисля да се възползвам от безплатната доставка на ДМ. Ще си поръчам олиото на Piz bun с SPF 30. Много съм доволна от него, страхотно е.

# 529
Искрица олиото мазно ли е, лепне ли? Почернявам само с олио, но това мазно и лепкаво усещане ме побърква..

# 530
Лили са спрели от 1-ви юли безплатните доставки до автомат. Жалко, бяха ми много удобни.

# 531
Момичета, препоръчайте някоя хубава слънцезащита за коса...На Балеа всичко е изчерпано в Пловдив и нямало да зареждат.. Много се изненадах, понеже е търсен продукт в момента. Имам спрей за термозащита, която използвам за сушене, но едва ли ще предпазва косата от слънце. Благодаря, предварително Simple Smile

# 532
  • Някъде там
Искрица олиото мазно ли е, лепне ли? Почернявам само с олио, но това мазно и лепкаво усещане ме побърква..
Мазничко си е. Видях, че предлагат и лосион и се чудя дали да не взема един лосион и едно олио, но пък аз не харесвам лосионите.

# 533
Матиращата не матира и аз из темите не един път съм споделяла.
Единствено флуида се държи прилично и неомазнява допълнително, лек е, попива бързо, лесно се разнася и не люти. При нас(филиал Варна, до Съда) стои на стелажа с другите слънцезащита. На едни от горните рафтове в дясно посока касите. Те се водят защити за лице и са обособени в самостоятелно регалче до другите слънцезащити. Всички които са за лице са в плоски тубички, по това се различават от другите.
На няколко стелажа имаха слънцезащити при мен, леко е объркващо наистина. Че по категории, че по марки... Отивах към касата да поискам помощ от служителка защото не го намерих и тогава видях че почти до нея имало на още едно място Grinning

# 534
Момичета, препоръчайте някоя хубава слънцезащита за коса...На Балеа всичко е изчерпано в Пловдив и нямало да зареждат.. Много се изненадах, понеже е търсен продукт в момента. Имам спрей за термозащита, която използвам за сушене, но едва ли ще предпазва косата от слънце. Благодаря, предварително Simple Smile

Имам същият проблем. Sad

# 535
И Дъглас са спрели безплатната доставка с box now. Беше каквото беше безплатно, 1 година се промотираха, набраха скорост box now и сега е време да започната да наваксват финансово.

# 536
Здравейте, издирвам молив за устни на Essence, номер 202. Ако някой го е виждал някъде, моля за инфо. Ето, този е:
Скрит текст:

# 537

Имам същият проблем. Sad

ДМ в момента имат безплатна доставка за поръчки над 25 лева.

# 538
Здравейте! Някой може ли да ми препоръча маска и някакъв крем за напукани пети? Благодаря!

# 539
Здравейте! Някой може ли да ми препоръча маска и някакъв крем за напукани пети? Благодаря!
https://shop.lillydrogerie.bg/chamos-eksfolirascha-maska-za-krak … hift-529831?qty=1
https://shop.lillydrogerie.bg/scholl-krem-za-napukani-peti-k-s-keratin-60-ml-4660
Аз нямам напукани пети, но тези 2 продукта правят краката бебешки.
Маската се препоръчва зимата, защото кожата тотално се обновява, белейки се.

Общи условия

Активация на акаунт