Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 91

• 65 424
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
  • Deutschland
Дами, не знам тук ли е мястото, но мернах автобронзиращ лосион за тяло Summer revived на Dove в дм, дали някой има актуално мнение? Прегледах стари мнения, но от преди доста години.

Не е лош този, както и бронзиращия на Нивеа. За този на Балеа от мен НЕ!
Дав дерма спа принципно са ми любими на мен, този е от серията.

# 496
И двата са без октокрилен и парфюм.
На белия със синьо пише, че е и без масла и емулгатори. Честно казано, повече ми харесва май.

От серията със зелената капачка съм ползвала лосиона за тяло с фактор 50, беше ужасен. Плътен бял гипс, който няма втриване. Ползвах го само за плаж, където не ми дремеше особено, че имам бели следи. Свърши си работата, не изгорях, но ми мина меракът да ползвам каквото и да е от тази серия.

Парфюмите в ДМ и Лили и като цяло у нас наистина са скъпи. В последните години поръчвам от Амазон по черни петъци - дори с доставка до България излизат наполовина. Последно от носталгия поръчах този:
https://shop.lillydrogerie.bg/cacharel-anais-anais-damska-toalet … voda-30-ml-540925
Излезе ми 62 лв и стотинки за 100 мл. от Амазон. В Лили тогава беше 70 лв за 30 мл.

Последна редакция: нд, 07 юли 2024, 15:39 от Дидичка

# 497
Най неомазняващата защита от сериите Sun dance от ДМ е тонирания флуид, писала съм за него из темите, много е добър за градски условия, не мазнее, не лъщи, не люти на очите, попива бързо, разнася се лесно. Всички други мазнеят, дори и мат - разновидността.
Благодаря, ще го погледна значи. Да уточня за всеки случай че и те сто вида станаха - за този става дума, нали?
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/sundance-toniran-slantsezashtite … 066447577990.html

Всъщност бях заглеждала този матиращия https://www.dm-drogeriemarkt.bg/sundance-matirasht-slantsezashti … 066447577938.html но така и не се наканих да го пробвам. Имам спомен че съм вземала някакъв такъв преди доста години, те дори опаковките им изглеждаха съвсем различно тогава, не бях впечатлена де. Но те тогава имаха 3 неща на кръст в тая серия, сега със сигурност не са същите и мислех да му дам шанс.
Има ли някоя която е пробвала и двата и евентуално да даде отзив?

Последна редакция: нд, 07 юли 2024, 15:59 от natka

# 498
Да, ВВ флуида е в първия линк, за него споделям отзиви.
Във втория линк е матиращата защита.
Ползвала съм и двата продукта. Матиращия не матира. Лъщи си.

Последна редакция: нд, 07 юли 2024, 17:34 от Джаста Праста

# 499
Благодаря още веднъж, този ще е значи, да видим с моята муцунка как ще се спогоди.

# 500
  • на дъното
Здравейте 🙂
Не много по темата 😉
Препоръчайте стелки против изпотяване,че няма как да съм с отворена обувка на работа по цял ден.
Навремето бях доволна от Титания,но по спомен много бързо се скапваше самата стелка(износваше)Сега чета за Шол,но дали са ок 🤔
Благодаря предварително 🤗

# 501
Здравейте 🙂
Не много по темата 😉
Препоръчайте стелки против изпотяване,че няма как да съм с отворена обувка на работа по цял ден.
Навремето бях доволна от Титания,но по спомен много бързо се скапваше самата стелка(износваше)Сега чета за Шол,но дали са ок 🤔
Благодаря предварително 🤗
https://ortos.bg/
За против изпотяване най-добре да питате на място.

# 502
Най неомазняващата защита от сериите Sun dance от ДМ е тонирания флуид, писала съм за него из темите, много е добър за градски условия, не мазнее, не лъщи, не люти на очите, попива бързо, разнася се лесно. Всички други мазнеят, дори и мат - разновидността.

За мен пък е отвратителен. Щипе ми на очите, цялото лице ме сърби и лъщи. Не прави и никакъв тон на лицето. Дадох му шанс два пъти и замина в кофата.
На мен почти всички слънцезащитни за лице ми стоят мазни и щипят на очите (и евтини, и скъпи), но от този ме и сърби и пари някак. Така че, може и в мен да е "грешката". В момента слагам на лицето от слънцезащитното мляко на Виши, което става за всички части на тялото. Засега това е единственият приемлив вариант за мен.
С комбинирана кожа съм и ползвам слънцезащита на ревокс не омазнява попива много добре и не лъсвам пробвайте!

# 503
  • София
Дойде ред да ползвам душ гела на Perlier. Имам този с мед. Не мирише хубаво. Усещам аромат на сапун за пране. Sad   Хубавото е, че не дразни сухата ми кожа и не чувствам дискомфорт.

# 504
  • Deutschland
Аз отворих душ гела  Karma на Тезори. Много силен аромат на стар парфюм, оприличават серията на Narciso Eau de Parfum Ambrée. Много са пенливи обаче всички техни и това ми харесва.

# 505
Купих си от Мейкъп дезодоранти на Бруно Банани за 10 лева броя, които в немския ДМ са 3.25 евро, не знам дали има толкова много талк в тях, че се носи облак във въздуха минути след като съм напръскала или е от друга съставка, но нямам този проблем с други дезодоранти. Лилавият има чудесен аромат, предпазват от изпотяване, но са неприятни за употреба заради талка. Също смятам, че цената им е висока.

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 10:47 от Janice_

# 506
Здравейте, коментирано е неведнъж по темата за  антиперспиранти, но моля да се включите със съвет за добра защита срещу изпотяването и неприятния мирис.

# 507
  • Пловдив
Здравейте, коментирано е неведнъж по темата за  антиперспиранти, но моля да се включите със съвет за добра защита срещу изпотяването и неприятния мирис.
Често е коментиран кристалът, но аз съм "не" за него.
Залагам на Dove, Rexona, Nivea, kaто предпочитам да са под формата на дезодорант.

# 508
Кристалът е против миризма само, не против изпотяване. Ако някой очаква и второто, ще се разочарова със сигурност.

# 509
Купух си малка опаковка на Nike trendy pink от makeup.bg. Нищо общо няма с ментето, което купих в пълноразмерна опаковка от ДМ.

Общи условия

Активация на акаунт