Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 91

• 65 416
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
На SKINSYCLOPEDIA съм ползвала серума с матриксил, от който не видях абсолютно никакъв ефект, сега имам този с Витамин С,  зверски ми изсушава кожата, а това не ми се е случвало с друг продукт досега Simple Smile Не е моята марка.

# 571
  • Пловдив
И аз имам този серум с вит. С, но има някъв странен аромат...и не го слагам често.

# 572
Тъкмо съм си лепнала тази маска и след малко ще кажа какъв е ефектът.
Скрит текст:
Иначе сме на почивка в момента и съм решила да се погрижа за лицето си изобилно!
Скрит текст:

# 573
  • София
Момичета трябва ми почистващ препарат за фурна. Отвътре искам да я мина до блясък. Какво ползвате?

Преди дни пазарувах в Лили и една жена пред мен на касата беше взела 4 или 5 броя от този препарат за почистване на печката:

Попитах добър препарат ли е и дали го е ползвала друг път. Каза, че този препарат е най-добрия на българския пазар.
Аз купих скромно само 2 броя. Сега е на промоционална цена в Лили - 6 лв. и някакви стотинки.
Не мога да споделя личен опит, защото още не съм го ползвала.

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 18:51 от Amiamo

# 574
Аз съм го ползвала. Много е добър, направо разтапя мръсотията. Концентриран е и е много икономичен.

# 575
  • Ланкър, планините Овнерог
Задължително е да се ползва с ръкавици. Наред с мърсотията може и кожата ви да свали Simple Smile

# 576
  • София
Задължително е да се ползва с ръкавици. Наред с мърсотията може и кожата ви да свали Simple Smile

Мисля, че всеки, който ползва такива препарати, ги ползва с ръкавици.

# 577
Благодаря за споделянето. За съжаление избързах и днес следобяд взех този на Лидл.
Винаги ползвам ръкавици, за всички препарати като чистя с тях.

# 578
  • Ланкър, планините Овнерог

Мисля, че всеки, който ползва такива препарати, ги ползва с ръкавици.
Аз също ползвам за всякакви препарати, но съм виждала и с голи ръце да търкат разни хора.

# 579
  • София
Благодаря за споделянето. За съжаление избързах и днес следобяд взех този на Лидл.
Винаги ползвам ръкавици, за всички препарати като чистя с тях.

И той е хубав препарат.

# 580
И аз го ползвам този на сано от години страхотен е..

# 581
Хареса ми маската, лицето ми светна. Ще си слагам по една през вечер да се прибера подмладена и разкрасена. 😁

# 582
  • Deutschland
И аз съм много доволна от Миша маските.

# 583
Момичета, не откривам срока на годност на харесваният с Q10 слънцезащитен на Нивеа. Къде по опаковката да го търся? Купуван е от ДМ.

# 584
Обикновено пише 12м след отваряне.

Общи условия

Активация на акаунт