Момичета на моята възраст

• 4 325
  • 48
  •   1
Отговори
# 15
  • Далечният изток
Ама някои мъже наистина на танци си намират приятелка. Аз поне имам такива познати.
Знам. Но отиват там да танцуват. Ако намерят нещо - бонус. Но съм сигурна, че не отиват само и единствено, за да забиват мацки.
Иначе някое дърво, дето не го вълнуват танците, и отиде в някой клуб само заради мацките, няма никакъв шанс според мен.

# 16
Оф като прочета съвет някой да ходи на танци, само за да се запознава с мацки, и ми се повдига... По-тъпо предложение от това няма накъде.
Идеята е че трябва да се включи в обществото по някакъв начин. Няма девойките да го търсят в тях.
Трябва да се среща с хора.
Дай ти по остро предложение ? Да ходи по баровете ли? Или да виси пред СУ и да заговаря случайно минаващи девойки ?

# 17
Ти ходиш ли на танци?
Човека иска да среща жени. Не сме стигнали до гаджета все още. Innocent
А на танците ще среща много жени.

# 18
Ако има достатъчно време и финанси, авторът може да се запише и на някакъв курс, примерно по език. Хем ще научи нещо ново, хем има шанс да срещне някое момиче. Уин-уин.

# 19
Ама някои мъже наистина на танци си намират приятелка. Аз поне имам такива познати.
Знам. Но отиват там да танцуват. Ако намерят нещо - бонус. Но съм сигурна, че не отиват само и единствено, за да забиват мацки.
Иначе някое дърво, дето не го вълнуват танците, и отиде в някой клуб само заради мацките, няма никакъв шанс според мен.
Ако е дърво няма шанс никъде. Не само на танците.
Head Band

# 20
  • София
Проблема е всеживотен. И на 20 и на 30. Поне сега има тиндер и други платформи за запознаване. Ако си готин ще си намираш девойки.

Почвам да се досещам откъде тръгва онова по-горе за халосването с тухла и завличането някъде. Предполагам това го правят неготините, дето не си намират девойки.

# 21
Проблема е всеживотен. И на 20 и на 30. Поне сега има тиндер и други платформи за запознаване. Ако си готин ще си намираш девойки.

Почвам да се досещам откъде тръгва онова по-горе за халосването с тухла и завличането някъде. Предполагам това го правят неготините, дето не си намират девойки.

Това с тухлата го написах аз. Жена съм. Не си търся девойки Joy

# 22
Оф като прочета съвет някой да ходи на танци, само за да се запознава с мацки, и ми се повдига... По-тъпо предложение от това няма накъде.

От жени съвети не искаме, моля. Все едно да питаме риба как се лови риба Grinning
Не искате съвети от жени, но публикувате теми в БГ мамма как да си намерите жена? Добрееее.
Авторе, а ти не работиш ли, в гората ли живееш? Все има млади жени наоколо, с които даже е по-естествено да се запознаеш, отколкото с някоя ей така, както си върви край НДК.

# 23

От жени съвети не искаме, моля. Все едно да питаме риба как се лови риба Grinning
Не искате съвети от жени, но публикувате теми в БГ мамма как да си намерите жена? Добрееее.
Авторе, а ти не работиш ли, в гората ли живееш? Все има млади жени наоколо, с които даже е по-естествено да се запознаеш, отколкото с някоя ей така, както си върви край НДК.

Може да пита татковците във форума. Те доказано са виждали жена Grinning

# 24
Грешка.
Тука е все едно питаш акули как се лови риба. А могат да ти кажат и как се ловят водолази.
Тигрови акули, бели акули, акула-чук, акула-меч, акула-вършачка, косатки... всичко има тук.

# 25
  • Далечният изток
Ще се научи. Сега просто се прави на интересен. Ама и той ще се научи, че с жени не можеш да се държиш така. С жените се съгласяваш или си чао.

# 26
  • София

Ама тук и жени ли имало? Егаси какви неща научаваме от тая тема! Grin

# 27
Grinning  Имам познат, доста по-млад, който тръгна на танци с идеята да си намери приятелка, не си намери, но пък му харесаха танците. Скоро разказваше, че вече не може да се отърве от досадници, защото мъжете а малко и ги гонят доста агресивно да ги вземат за партньор.
Виждаме се 2 пъти месечно една компания в много разнородна възраст. Една от жените доведе нейна колежка на тези събирания. И така от събиране на събиране стана работата.От нея знам, че я е довела точно с цел сватосване.

# 28
  • London
Здравейте пише мъж на 22 г. от скоро живеещ в София.

Много трудно срещам момичета на моята възраст. Ако се разхождам по витошка или пред НДК хора колкото искаш ,но или са на по 15 -16 г. или са от 30 нагоре. Най – често успявам да срещна в метрото но и там рядко.

Предполагам има в Студентски град но не познавам квартала. Ако някой знае място където се събират хора около моята възраст , ще се радвам  ако сподели, било то място около университет, закусвалня , бар , улица или парк.

Благодаря предварително.

А защо трябва да са точно на твоята възраст? Прощавай, но се посмях....  можеш да намериш сродна душа на всяка възраст, това не става по проверка на лична карта. Отделно визуално често можеш да се объркаш така че хич и не знаеш на каква възраст точно хора срещаш.

# 29
Здравейте пише мъж на 22 г. от скоро живеещ в София.

Много трудно срещам момичета на моята възраст. Ако се разхождам по витошка или пред НДК хора колкото искаш ,но или са на по 15 -16 г. или са от 30 нагоре. Най – често успявам да срещна в метрото но и там рядко.

Предполагам има в Студентски град но не познавам квартала. Ако някой знае място където се събират хора около моята възраст , ще се радвам  ако сподели, било то място около университет, закусвалня , бар , улица или парк.

Благодаря предварително.

А защо трябва да са точно на твоята възраст? Прощавай, но се посмях....  можеш да намериш сродна душа на всяка възраст, това не става по проверка на лична карта. Отделно визуално често можеш да се объркаш така че хич и не знаеш на каква възраст точно хора срещаш.

ИИИИ бумммм 10 от 10. Сега го хвана на къс пас.
След 10 години на 30 ще може да ти отговори Simple Smile
или на 40.
Сега иска на дискотека с други младежи Simple Smile
Да се напиват и да правят щуротии:innocent:

Общи условия

Активация на акаунт