Момичета на моята възраст

• 4 313
  • 48
  •   1
Отговори
# 30
  • Далечният изток
Ми да отива, да си поръча, да се напие... Някой го е спрял ли?
Или няма парички, както е модерно да се наричат парите?!

# 31
Не ама сам не му е хубаво Simple Smile
Търси си компания.
За пари не е споменал. Идея си нямам.

# 32
  • Далечният изток
Е нали там ще намери компания?!
Отива, пийва, става по-контактен и намира...
Simple Smile

# 33
Като си сам изглеждаш отчаян Simple Smile
Не става.

И ти скоро намирала ли си ?

Не е като едно време.
Отидеш на клуб и се запознаеш с половината хора там .
Не им е лесно на младите. Не е.

# 34
  • Далечният изток
Е, скоро не съм, но преди две години да.
Не в дискотека, щото съм дърта за такива места.

# 35
... е 2 години си е скоро.
Кажи къде ходят не толкова младите ?

# 36
  • Далечният изток
Дърти, но модерни - онлайн.

# 37
  • София
Като си сам изглеждаш отчаян Simple Smile 

Не е това причината. Имам познати, които са обвързани и изглеждат по-отчаяни от най-отчаяния свободен електрон.

# 38
Еххх мислих че знаеш някое топ заведение.
Аз ходя на пиано барове и си е добре.

# 39
  • London
Ама моля ви се, ще го мислим "бебето" , че на 22 не може да се запознае 2-3 човека. Просто е смешно, да се стяга и да си решава въпросите мъжки.

# 40
  • Countryside
Старите методи на запознанства отпаднаха ли вече? Компании, партита, заведения, кино, курсове, спорт ако щете? Никъде ли не ходят? На 20г би следвало да си свободен електрон, не излизат ли вече младите? Онлайн сайтове, ФБ, други платформи за запознанства, форуми и дори сайтове за игри, ако пък чак толкива са зомбирани от устройства? Чак падам "колко им е сложно на младите"? От какво им е сложно? От собствения им мързел ли? Да, да срещнеш твоя човек е късмет, някои се намират по-късно, но с дремане вкъщи не става. С умиление си спомням студетските ми години, когато все имаше нещо интересно да се прави и с някой някъде да се ходи.

# 41
  • London
Старите методи на запознанства отпаднаха ли вече? Компании, партита, заведения, кино, курсове, спорт ако щете? Никъде ли не ходят? На 20г би следвало да си свободен електрон, не излизат ли вече младите? Онлайн сайтове, ФБ, други платформи за запознанства, форуми и дори сайтове за игри, ако пък чак толкива са зомбирани от устройства? Чак падам "колко им е сложно на младите"? От какво им е сложно? От собствения им мързел ли? Да, да срещнеш твоя човек е късмет, някои се намират по-късно, но с дремане вкъщи не става. С умиление си спомням студетските ми години, когато все имаше нещо интересно да се прави и с някой някъде да се ходи.

Букет помня ви. Вие мен? Или искам много? Радвам се, че още сте тук, помня ви като интересен потребител.

Простете за спама.... Иначе сега могат и в соц. Мрежи да се организират, запознаят и видят. Даже мисля далеч по-лесно е от преди.

# 42
Скрит текст:
Старите методи на запознанства отпаднаха ли вече? Компании, партита, заведения, кино, курсове, спорт ако щете? Никъде ли не ходят? На 20г би следвало да си свободен електрон, не излизат ли вече младите? Онлайн сайтове, ФБ, други платформи за запознанства, форуми и дори сайтове за игри, ако пък чак толкива са зомбирани от
устройства? Чак падам "колко им е сложно на младите"? От какво им е сложно? От собствения им мързел ли? Да, да срещнеш твоя човек е късмет, някои се намират по-късно, но с дремане вкъщи не става. С умиление си спомням студетските ми години, когато все имаше нещо интересно да се прави и с някой някъде да се ходи.
[/quote]
Трудно се влиза в обувките на другите. Лесно са дудука и се обижда.
Кво толкова..... те са мързеливи, зомбирани...

Как помогнахте с този пост ?

И да трудно е да си на 20. Даже по-трудно от времето в което ние сме били на 20.
Сега младите са " бомбандирани" с всякакви вредни модели на поведение и не знаят кой пол са.
Направо не и завиждам.
Старата ценносттна система си отиде, нова няма.
За млад човек това е трагедия.

Знам че на чужд гръб 100 тояги са малко.

Тука има доста теми на страдащи млади момичета и момчета.
Асоциалноста е голям бич за младите.

За съжаление аз няма как да помогна.
Но да разбирам проблема.

# 43
  • Countryside
В никакъв случай не искам да подценявам проблема, просто наистина смятам, че са зомбирани от устройства, и децата, и възрастните. И някои ги мързи за всичко различно от зяпане на клипчета в ТикТок. Но, дори и в днешно време има хора, които излизат, имат хобита, ходят на спорт, събират се с други хора и изобщо нормални социални контакти. Истината е, че да намериш партньор е трудно, но да се срещаш с нови хора не е толкова трудно.

Вие много остро се изказвате за поста ми, сега по-добре ли се чувствате? Моя пост, може да му помогне повече от вашия, т.е. да подейства отрезвително на младежа и да се огледа, какво става около него и току виж намерил девойка. Понякога вместо да ни галят с перце, имаме нужда от шамар.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 14:49 от Г-жа Букет

# 44
Тъкмо помислих че си открила някой клуб/бар читва. Cold Sweat

Общи условия

Активация на акаунт