Сложих бебето за секунди в седнала позиция, дали е опасно?

• 1 331
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте мили хора
Наскоро станах леля бебето е вече на 1месец не съм опитна в това не съм гледала бебета та,преди няколко дни държах бебето в скута си в легнала позиция но след като реших да я повдигна не се осъзнах че я слагам на дупето и беше само за секунди веднага я вдигнах. Та въпроса ми е може ли нещо да се случи с кръстчето и или в бъдеще да има някакви проблеми ?

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 23:36 от Не се сърди, човече

# 1
Не, не се притеснявайте. Нищо му няма да бебето.

# 2
Не, не се притеснявайте. Нищо му няма да бебето.
Охх много се притесних

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 23:36 от Не се сърди, човече

# 3
Не бой се. Нищо му няма. Жилави са много.

# 4
Ако за това се кахъриш бих заключил, че ще бъдеш най страхотната леля!!!
На бебето нищо му няма, спокойно. Не бива да се слага на дупето да сяда но за кратко нищо не може да му стане. Ако е системно да.
И не забравяй Страхотните лели са рядкост а ти май се една от тях.
Успех

# 5
Ако за това се кахъриш бих заключил, че ще бъдеш най страхотната леля!!!
На бебето нищо му няма, спокойно. Не бива да се слага на дупето да сяда но за кратко нищо не може да му стане. Ако е системно да.
И не забравяй Страхотните лели са рядкост а ти май се една от тях.
Успех

Здравйте! До кога не бива да сяда на дупето? Аз съм го правила уви няколко пъти до сега без да знам че не бива (бебето е на 5 седмици) защото ме посъветваха че това е подходяща поза за оригване.

# 6
За оригване го вземи на ръце, толкова малко бебе не сяда.
Аз деца не съм слагала да сядат, даже за кратко, преди 6 месечна възраст. А вече когато самичко започне да сяда, тогава да си седи.

# 7
Бебетата изглеждат много крехки и чупливи, но това е само усещане. Нищо няма да му стане на бебчето според мен, особено щом е било и за много кратко време.

# 8
Че нали в корема, последните месеци стои свито, надолу с главата с превит врат ... и изведнъж, като е излязло от този корем вече е станало чупливо. Нищо му няма на детето.

Общи условия

Активация на акаунт