Отговори
# 255
Лейля тръгна  с другата кола след Коркут.
Следва сцената

# 256
Лейля проследи къде отидоха  с Коркут.
Дахан и Айдан говоря и то нормално.
Дахан отиде в дома на Месут. Каза му че Коркут му е взел телефона.
Лейля в това време звъни на Месут, Дахан говори с него и тя му каза, че е наръгала Коркут.

Лейля, която на мравката път правеше наръга Коркут, не мога да повярвам. Тя в опасна Гадарка се  превърна.
Дахан отиде при Лейля.
Коркут отде при лекаря 
А  Дахан отиде  на  адреса, който му посочи Лейля.

# 257
Дахан и Коркут се срещнаха Дахан не може да стои на краката си. Седна и започна да се отпуска май. Дахан си спомня убийството на брат му, Коркут на баща му.
Коркут му казва хайде убий ме. Пистолета му е без патрони

# 258
Не очаквах такъв край, край с Коркут  и АйДах Joy Много хубав "двубой".

# 259
Ще играят на руска рулетка.
Първи е Дахан, Коркут...
Куршумът се оказа в Коркут.
Ох, уби се. Свърши много гадно.

# 260
Еее, така ли трябваше да свърши?
Този път ни изненадаха с финала!

# 261
Момичета, започвам от зад напред.
Коркут каза на Дахан, че много съжалява ,че е убил баща му. Извинява се, но го е направил, защото той пък е убил брат му.
Дахан каза,че половината от него вече я няма, а Коркут каза,че той пък вече няма нищо.
Коркут му каза,че уважава враг като него и може да го убие, но няма да го направи.
Започнаха да играят на руска рулетка.
На последните два куршума Коркут попита достатъчно ли е, но Дахан каза,че щом е започнал ще продължи.
След това куршумът остана за него и той каза,че и той щом е започнал ще продължи и гръмна.
Преди това го попита дали се е разделил с Айдан и Дахан каза да.
Коркут каза нещо за Лейля май, но разбрах само "две сини очи" .
Мъжка битка беше това между тях.
И двамата искаха това от самото начало.
След малко ще разкажа за разговора между Нилюфер и Курт.

# 262
Аз много съжалявам за Коркут.  Не разбрах нищо от разговора на Айдън и Дахан. Но все повече Лейля се издига в очите ми:joy:

Коркут също  показа нещо хубаво от себе си.  Даже направо жал да му стане на човек за него. Ибо е уникален. Напоследък винаги като  го гледам на екран свършва трагично, дори сега се влюбих в героя му. Евала.

# 263
Излиза, че Коркут умря, заради Лейля.
Тук определено показа, че наистина я обича и я остави да бъде с Дахан.

# 264
Дахан попита Айдан защо. Защо го е направила. Тя каза,че просто се е снимала в реклама за спирала. За да спечели и да си оправи живота.
После започна разговора от фрага.
Накрая Дахан и каза,че не издържа вече-от една страна е тя, от друга страна Мюдюр. Тя му каза,че не може да спаси всички хора. Той отговори,че точно тези думи е казал на Месут, но после момичето е било убито.
Каза и,че много съжалява, че тя не го разбира. Каза,че около него има толкова мното хора, но той се чувства сам.
Мислех, че в този момент тя ще го прегърне, но тя просто запали колата и тръгна.
Пред дома на Месут му даде ключовете, но преди това той и каза нещо от сорта,че е единствена за него .
Това поне аз разбрах.
 Коркут определено разбра ,Лейля го лъже и и го каза  там в къщата,че го гледа в очите и го лъже.
Защото той я попита дали още има надежда за Дахан  и тя каза,че това е било само в началото.
Ако съм разбрала правилно.

Последна редакция: сб, 18 май 2024, 00:19 от NeZ_9

# 265
Нина, май ще се окаже права, че ще направят завой към Лейля-Дахан.

# 266
Жаки.
Каквото напишат това ще гледаме.  Май Айдън обича стария Дахан.  Лейля и Коркут ме впечатлиха с постъпките си.
Чудя се в следващите два три епизода каква, ще е интригата без Коркут. Най-вероятно любовен завой, но засега нищо не се знае.

# 267
Всеки ще започне да оправя по -малко живота си, така мисля аз. Може би преди това ще се разправят с Екбер.
Нилюфер поиска Курт да и каже с една дума какво работят те двамата. Той започна да усуква и тя му каза, че иска една дума- учител ...изреждаше професии. И той каза убийци. Каза ние сме убийци, а баща ти ми е шеф.
Но ми се стори,че каза,че не го правят за пари, и всъщност са добри.
Тя каза,така ли, значи го правите за удоволствие.
После попита какво прави баща и, с кого разговоря и Курт иэобясни,че има проблем с техен приятел и той се опитва да намери решение.

# 268
Въпреки всичко, въпреки, че не събраха Лейля и Коркут, те реално повлияха много на животите и характерите си.

# 269
Дааа, интересно какво ще измислят. Още другата седмица може би ще видим накъде ще завият

Общи условия

Активация на акаунт